Image
Image

Η ATCOM Χρυσός Χορηγός στο e-Commerce Conference 2022

Posted On Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 11:15 Written by

Η ATCOM είναι Χρυσός Χορηγός στο e-Commerce Conference 2022, το κορυφαίο συνέδριο για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου 2022.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο κ. Ιάσων Καταρόπουλος, Chief Commercial Officer της ATCOM, θα συμμετέχει στην agenda των ομιλητών, με μία keynote ομιλία με τίτλο “A game changer for a changing game”.

Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Καταρόπουλος θα παρουσιάσει το A-commerce, τη νέα Omnichannel Commerce πλατφόρμα που λάνσαρε πρόσφατα η ATCOM ως μετεξέλιξη του λογισμικού Netvolution, για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών commerce που δίνουν τη λύση στις προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ο κ. Καταρόπουλος δήλωσε σχετικά: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συμμετέχω και φέτος στο e-Commerce Conference, ένα συνέδριο που έχει τη διαχρονική στήριξη της ATCOM, για δύο λόγους: αφενός, γιατί είναι τιμή μου να μοιραστώ για ακόμη μία χρονιά τη σκηνή με διεθνείς ειδήμονες σε θέματα e-commerce και e-business. Αφετέρου, διότι θα έχω την ευκαιρία να παρουσιάσω στο κοινό – και στην ελληνική αγορά - τη νέα εποχή που, εμείς στην ATCOM, προσδοκούμε να φέρουμε για το Commerce Business στην Ελλάδα”. 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 

Image
Image
Image
Image

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Image
Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!