Image

Ορόσημο το 2021 για τη Softweb: Αύξηση τζίρου, θέσεων εργασίας και 2 νέα προϊόντα

Posted On Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 01:00 Written by

Η Softweb διανύοντας ακόμη μια χρονιά επιτυχίας και ανάπτυξης, είναι έτοιμη για το 2022. Παρά το ιδιαίτερα δυσχερές οικονομικό και υγειονομικό περιβάλλον στο οποίο κλήθηκε να λειτουργήσει το 2021, με σταθερά βήματα εφάρμοσε στο ακέραιο το επενδυτικό της πλάνο και διεκδίκησε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Mε βάση τα δεδομένα του προηγούμενου έτους, επιβεβαιώνεται πλήρως η αρχική εκτίμηση της Διοίκησης ότι το 2021 θα αποτελέσει ορόσημο στην επιχειρηματική διαδρομή της εταιρείας.

Προτεραιότητα για το 2021 ήταν η εφαρμογή του επενδυτικού πλάνου σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού και διοικητικής δομής, με το αποτέλεσμα να είναι η αύξηση κατά 54% των θέσεων εργασίας και η ενδυνάμωση του στελεχιακού της δυναμικού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ειδικά όσον αφορά στην Αθήνα, η εταιρεία ενισχύει την παρουσία της και ισχυροποιεί περαιτέρω την θέση της στην ελληνική αγορά ως κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης επιχειρηματικού λογισμικού νέων τεχνολογιών (Web & Mobile).

Το 2021 επετεύχθη αξιοσημείωτη ποσοτική & ποιοτική διεύρυνση της πελατειακής βάσης, τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, αποτέλεσε και έτος νέων προϊόντων, γεγονός που τοποθετεί τη Softweb ανάμεσα στους ηγέτες παρόχους επιχειρηματικών λύσεων σε επίπεδο νέων τεχνολογιών, κάτι το οποίο αντανακλάται στην υιοθέτηση των λύσεων της από μία σειρά απαιτητικών πελατών όπως: COCA-COLA HBC CYPRUS, UNIVERSITY COLLEGE LONDON, ΒΙΑΝ Α.Ε., ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε., ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΑΑΔΕ), ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε.Β.Ε., Σ.Β.Ε. - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.ά.

Ο κ. Χαράλαμπος Δημητρακόπουλος, CEO της Softweb δήλωσε σχετικά: "Το 2021 αποτέλεσε έτος ορόσημο για την εταιρεία μας. Καταφέραμε να πετύχουμε στο ακέραιο και σε κάποια επίπεδα ξεπεράσαμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Νιώθουμε ότι θωρακίζουμε απόλυτα το momentum που έχει η Softweb να εδραιωθεί στην συνείδηση του Έλληνα επιχειρηματία ως στρατηγικός συνεργάτης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας του. Η αύξηση του τζίρου μας κατά 31% και κυρίως η αύξηση των θέσεων εργασίας κατά 54% εξυπηρετούν το στόχο να παράγουμε προϊόντα τα οποία θα εξασφαλίσουν την ψηφιοποίηση των απαραίτητων ροών εργασιών των επιχειρήσεων, με σκοπό την ελαχιστοποίηση των λαθών, τη μείωση στους χρόνους και στα κόστη διαχείρισης, την αύξηση στο μέγιστο της πιστότητάς των πελατών και την ενίσχυση των πωλήσεών.”

Η προϊοντική φαρέτρα της Softweb ενισχύθηκε με δύο νέες λύσεις αλλά και με την επέκταση μίας ήδη υπάρχουσας . Πιο συγκεκριμένα, το εξελιγμένο και αισθητά ανανεωμένο “Softweb Mobile Business Suite”, συνεχίζει την πορεία του, με αντίστοιχα αυξητικό ρυθμό. Αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για κάθε εταιρεία που θέλει να επενδύσει στη νέα ψηφιακή εποχή και έχει στόχο να εξατομικεύσει και να επιταχύνει τη διαδικασία πώλησης και επικοινωνίας με τον πελάτη μειώνοντας δραστικά τα κόστη διαχείρισης. Έχουν προστεθεί επιπλέον λειτουργικότητες που ενισχύουν ακόμα περισσότερο το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.

Αξιοσημείωτο προνόμιο αποτελεί το ότι πλέον δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να διαχειρίζεται τα δεδομένα και από web browser, καθώς υπάρχει επεκτασιμότητα της λύσης με το web version.

Ένα από τα νέα προϊόντα της εταιρείας είναι το “Request For Approval”, γνωστό και ως RFA. Το RFA είναι μια web & mobile εφαρμογή η οποία στοχεύει στην οργάνωση κάθε είδους αιτημάτων στελεχών ή συνεργατών μιας επιχείρισης με δυνατότητα απομακρυσμένης έγκρισης χωρίς γεωγραφικό ή τεχνικό περιορισμό.

Στη γκάμα προϊόντων της Softweb έχει ενταχθεί και το “Audits”. Πρόκειται για mobile λύση με στόχο τον άμεσο έλεγχο διαφόρων διαδικασιών με εύκολη και γρήγορη διεκπεραίωση παντός τύπου επιθεωρήσεων από κινητές συσκευές.

 

Στη φωτογραφία, ο κ. Χαράλαμπος Δημητρακόπουλος, CEO της Softweb.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 

Image
Image
Image
Image

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Image
Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!