Η ATCOM Χρυσός Χορηγός στο e-Commerce Conference 2021

Posted On Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 15:03 Written by

Η ATCOM ανακοινώνει την ανάληψη Χρυσής Χορηγίας στο e-Commerce Conference 2021, το κορυφαίο συνέδριο για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Απριλίου 2021.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η ATCOM θα είναι παρούσα στην agenda των ομιλητών, με τοποθέτηση του κ. Ιάσονα Καταρόπουλου, Chief Commercial Officer της ATCOM. Στην ομιλία του, ο κ. Καταρόπουλος θα αναφερθεί στην ενσωμάτωση της Τεχνητής Νοημοσύνης εντός της στρατηγικής e-commerce, παρουσιάζοντας τη δυναμική των τεχνολογιών AI στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Ο κ. Καταρόπουλος δήλωσε σχετικά: “Η ATCOM διαχρονικά στηρίζει το e-Commerce Conference, ως έναν σημαντικό θεσμό για τον χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Είναι τιμή μου να συμμετέχω στη φετινή διοργάνωση και να συνδράμω σε μία αξιόλογη ανταλλαγή απόψεων, τεχνογνωσιών και οραμάτων. Είμαι σίγουρος πως η συζήτηση αυτή θα αποδειχθεί καρποφόρα, με στόχο την χάραξη νέων κατευθύνσεων για μία επιτυχημένη e-Commerce στρατηγική που θα είναι χρήσιμη, αξιοποιήσιμη και αποτελεσματική – και την οποία οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη σήμερα, πιο πολύ από ποτέ”.

 

Μοιραστέιτε το άρθρο

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!