Νέα εταιρική ταυτότητα για την ATC

Posted On Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 18:09 Written by

Η Athens Technology Center (ATC), ελληνική εταιρεία ηγέτης στην ανάπτυξη κι υλοποίηση λύσεων λογισμικού, καλοσωρίζει τη νέα της εταιρική ταυτότητα. Για πάνω από 3 δεκαετίες η ΑTC αξιοποιεί τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες για την εξυπηρέτηση των σύγχρονων επιχειρήσεων αλλά και οργανισμών του δημοσίου παγκοσμίως.

Τώρα, η ATC υποδέχεται ανανεωμένη τις προκλήσεις της 4ης βιομηχανικής επανάστασης σε κάθετες αγορές, όπως τα Media, η Βιομηχανία και οι Τράπεζες, αλλά και σε οριζόντιους τομείς όπως η Ανάπτυξη & Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, το Corporate Newsroom, τα Big Data Analytics και το Custom Software Development!

"Kληθήκαμε να δουλέψουμε μια εταιρεία τεχνολογίας με εκτενή τεχνογνωσία. Το νέο λογότυπο της ATC παραπέμπει στους δεσμούς των κρίκων μιας αλυσίδας για να αποτυπώσει την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών ψηφιακού μετασχηματισμού οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα μέσω διασυνδεδεμένων, σταθερών και ποικίλων λύσεων λογισμικού", δήλωσε ο κ. Αυγουστίνος Παριανός, Creative Director, Designature.

 

"Στο νέο site , στόχος μας ήταν να αποτυπώσουμε το σύνολο των δυνατοτήτων που μπορούμε να προσφέρουμε σε εταιρείες και φορείς του δημοσίου με τρόπο ευθύ, φιλικό και σύγχρονο. Δώσαμε έμφαση στη λιτότητα και την ευελιξία , ενώ ακολουθήσαμε μία σύγχρονη και διαχρονική τυπογραφική φόρμα, εμπνευσμένοι από τον πυρήνα της ATC – αντλεί δύναμη από το παρελθόν, διατηρώντας ένα νεανικό πνεύμα αναζήτησης. δήλωσε η κ. Μαργαριτα ΚορομηλάCMO, Athens Technology Center (ATC).

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!