Ένα νέο είδος πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου προκαλεί αίσθηση στη Γερμανία

Posted On Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 10:02 Written by
Rate this item
(0 votes)

Το Crowdfox είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου B2B και B2C που έχει την έδρα της στην Κολωνία, η δραστηριότητα της οποίας ξεκίνησε το 2015.

Μέχρι στιγμής, η νέα εταιρεία μπόρεσε να συγκεντρώσει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ από κεφάλαια venture.

Ο ιστότοπος Crowdfox επιτρέπει στους εμπόρους να διαθέτουν δωρεάν τα προϊόντα και τα μέλη του μπορούν να αγοράσουν κάθε οτιδήποτε επιθυμούν πλειοδοτώντας.

Εάν τα μέλη συνδυάσουν τη προσφορά τους με την επιλογή Crowdfox-shopping-option, θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση στις ήδη χαμηλές τιμές.

Πάνω από 6,5 εκατομμύρια αντικείμενα, μεταξύ τους έξυπνα ρολόγια, υπολογιστές, smartphones, προϊόντα που σχετίζονται με το σπίτι, όπως και προϊόντα ομορφιάς, διατίθενται επί του παρόντος στην πλατφόρμα.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Crowdfox Wolfgang Lang έκανε αναφορά σ τα προηγούμενα project και ανέλυσε τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

«Η μακροχρόνια επαγγελματική μου εμπειρία στον τομέα των συναλλαγών ήταν το σημείο εκκίνησης του Crowdfox. Πρώτη σκέψη που είχα ήταν να οικοδομήσω μια "κοινότητα αγοράς", όπου οι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βρουν τα καλύτερα προϊόντα που παίρνουν σε ¨δίκαιες τιμές¨.

Αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος που μας ενέπνευσε το όνομά μας Crowdfox: "Το Crowd" είναι βέβαια για τους ανθρώπους και "fox" περιγράφει την έξυπνη γνώση του πλήθους που αποκτά, αγοράζοντας online και ενεργώντας ως ένα.

Ο δεύτερος πυλώνας μας είναι η πλατφόρμα μας B2B Crowdfox Business. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου εμπειρίας, συνειδητοποίησα πολλές φορές ότι όλες οι εταιρείες έπρεπε να επιλύσουν το ίδιο πρόβλημα: Το τμήμα προμηθειών χρειάζεται έναν αξιόπιστο εταίρο για να ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες αγοράς.

Ιδιαίτερα η ηλεκτρονική διαδικασία αγοράς εξακολουθεί να είναι τρομακτική και υπερβολικά περίπλοκη. Έτσι, ο Crowdfox φτιάχτηκε για να διευκολύνει αυτή την διαδικασία!

Η περίοδος ανάπτυξης (των δύο πρώτων ετών ήταν πολύ έντονη και απαιτητική. Η οικοδόμηση των αλγορίθμων στο τελικό στάδιο ήταν ένα φιλόδοξο έργο για τους προγραμματιστές μας, γιατί ήταν κάτι εντελώς νέο.

Δεν ήταν αυτή καθαυτή η ίδια η ανάπτυξη - αλλά η ανάπτυξη της καινοτομίας "δυναμική τιμολόγηση". Ένα άλλο πράγμα που δεν εξετάσαμε αρκετά ήταν η κατανόηση γύρω από το επιχειρηματικό μας μοντέλο.

Ήμασταν ήδη σε διαδικασία ανάπτυξης, αλλά η πλατφόρμα κλιμακωνόταν γρηγορότερα. Υπήρξε μια εποχή όπου έπρεπε να προσλάβουμε τόσους πολλούς υπαλλήλους – και οι διαδικασίες και οι υποδομές υστερούσαν.

Αλλά από την την εμπειρία μου αυτό συμβαίνει σε όλες τις ταχέως αναπτυσσόμενες νεοσύστατες επιχειρήσεις. Σήμερα κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά.

Η καινοτομία αυτής της πλατφόρμας θα μπορούσε να περιγραφεί ως εξής: Ενα κατάστημα βρίσκεται πολύ κοντά σας έχοντας ένα ταμείο , όπου σας εξυπηρετεί ένας συμπαθής πωλητής.

Αυτός ο πωλητής είναι σε θέση να σας προσφέρει ό, τι θέλετε στη χαμηλότερη τιμή. Και αυτό γίνεται εφικτό, επειδή έχει μια τεράστια "αποθήκη ", η οποία είναι εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα. Δεκάδες χιλιάδες άτομα προσωπικού φροντίζουν να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών και των εταιρειών εγκαίρως - ανεξάρτητα από το αν οι απαιτήσεις είναι καρέκλες, εργαλεία ή smartphones.

Η επιτυχία αυτής της επιχείρησης είναι το μείγμα μερικών παραμέτρων: Το μοντέλο ύπαρξης ενός πιστωτή , το ευρύ φάσμα προσφερόμενων προϊόντων και το μοναδικό σύστημα δεδομένων.

Ειδικά οι αλγόριθμοι στο σύστημά μας είναι ιδιαίτερα προχωρημένοι: οι έμποροι είναι σε θέση να ελέγξουν την τάση των τιμών ή την εξέλιξη των τιμών των προϊόντων σε πραγματικό χρόνο.

Βέβαια σημαντικό ρόλο έπαιξε και η συνεργασία μας με τον κύριο επενδυτή μας, την TAKKT Beteiligungsgesellschaft η οποία είναι ο κύριος επενδυτής μας.

Το γεγονός ότι ακριβώς αυτή η εταιρεία μας χρηματοδοτεί επιβεβαιώνει την πίστη μας στο επιχειρηματικό μοντέλο. Η TAKKT έχει βαθιά γνώση της αγοράς B2B - οι επενδύσεις ενισχύουν το Crowdfox με έναν αποτελεσματικό τρόπο.

H τοποθεσία που έχει την έδρα της η εταιρεία είναι παράγοντας στρατηγικής σημασίας. Η Κολωνία είναι απλά μια τέλεια πόλη και δεν χρειάζονται πολύ λόγοι για να γίνει κατανοητό αυτό.

Κατά κύριο λόγο έχουμε μια εξαιρετική δικτύωση μέσα στην πόλη. Ένας άλλος και ένας πιο σημαντικός λόγος η γειτνίαση της πόλης με την περιοχή του Ruhr, το μεγάλο εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο της Γερμανίας.

Βέβαια τα σχέδια ανάπτυξης και επέκτασης της εταιρείας δεν σταματούν στη Γερμανία.

Στόχος της εταιρείας γενικά είναι σίγουρα να αυξηθεί περαιτέρω και να κλιμακωθεί η πλατφόρμα. Και φυσικά σκέφτομαι τα σχέδια επέκτασης τα οποία θα ανακοινωθούν στο μέλλον.

Πηγή: eu-startups.com

Read 206 times Last modified on Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 10:19

Related items

 • H Metavallon VC στο κορυφαίο παγκόσμιο επενδυτικό δίκτυο του Tim Draper

  Η Metavallon VC, το νέο ελληνικό επενδυτικό σχήμα επιχειρηματικών κεφαλαίων ύψους 32 εκατ. ευρώ με εξειδίκευση στη χρηματοδότηση νεοφυών επιχειρήσεων τεχνολογίας, ανακοινώνει την πρωτοπόρα για τα ελληνικά δεδομένα ένταξή της στο DVN Beta του παγκοσμίου επενδυτικού δικτύου Draper Venture Network, το πιο αναγνωρισμένο και επιτυχημένο δίκτυο ανεξάρτητων επενδυτικών σχημάτων με έδρα τεχνολογικά κέντρα παγκοσμίως.

  Το δίκτυο προσφέρει στη Metavallon VC πρόσβαση σε συνεργασίες παγκόσμιου βεληνεκούς. Στις εταιρίες μέλη του δικτύου δίνεται η δυνατότητα, ενδεικτικά, για ανάπτυξη των επιχειρηματικών επενδύσεών τους διεθνώς, για συνεπένδυση μεταξύ τους σε επόμενα στάδια και για ευκαιρίες δημιουργίας υπεραξίας για τους μετόχους τους μέσω εξαγορών των startup εταιριών τους.

  Η Metavallon VC επενδύει και υποστηρίζει νεοφυείς εταιρίες πολύ αρχικών σταδίων με έμφαση την τεχνολογία και την καινοτομία. Η εταιρία επενδύει και συνεργάζεται με φιλόδοξους επιχειρηματίες, βοηθώντας τους να χτίσουν παγκοσμίως επιτυχημένες εταιρίες σε διάφορα στάδια και βιομηχανίες.

  Στο στάδιο της Pre-Seed επένδυσης ύψους €200K, οι νέοι επιχειρηματίες ξεκινούν με μια διαδικασία επιτάχυνσης, όπου έρχονται σε επαφή με μέντορες, έμπειρους επιχειρηματίες, επενδυτές και συνεργάτες από τους τομείς και τις βιομηχανίες του ενδιαφέροντός τους προκειμένου να αναπτύξουν τις εταιρίες τους.

  Στο επίπεδο της Seed χρηματοδότησης έως €400Κ, η Metavallon VC επενδύει σε έμπειρους επιχειρηματίες, ενισχύοντάς τους από τα πρώτα κιόλας στάδια της νέας τους προσπάθειας και οδηγώντας τους στην ανάπτυξη και τη διεθνή επέκταση των εταιριών τους.

  "Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το Draper Venture Network προσθέτοντας στο club τη Metavallon VC, το κορυφαίο σχήμα επενδύσεων σε εταιρίες τεχνολογίας στην Ελλάδα.

  Υπάρχει σπουδαίο επιχειρηματικό και τεχνολογικό ανθρώπινο δυναμικό στην Ελλάδα και προσβλέπουμε στο να μπορέσουμε να το υποστηρίξουμε με το παγκόσμιο δίκτυο και οικοσύστημα μας", λέει ο Tim Draper, ιδρυτής του δικτύου Draper Venture Network.

  “Με αυτή τη σημαντική συνεργασία, στοχεύουμε να παρέχουμε στις startup εταιρίες και τους επιχειρηματίες πρόσβαση σε δυνητικούς πελάτες και συνεργάτες παγκοσμίως, να υποστηρίξουμε την ταχεία εταιρική τους ανάπτυξη και να επενδύσουμε μαζί με προστιθέμενης αξίας θεσμικούς επενδυτές.” τονίζει η μια από τους τέσσερις Partners της Metavallon VC Αλεξάνδρα Χολή.

  “Η ένταξή μας στο DVN Beta είναι ισχυρή ένδειξη της πρόσφατης ανάπτυξης και της δυναμικής του Ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.”

  H συνεργασία αυτή είναι αμφίδρομη: Στους μετόχους της Metavallon VC προσφέρονται ευκαιρίες διεθνούς επέκτασης και επενδύσεων σε επόμενα στάδια για τις startup εταιρίες τους, ενώ οι τελευταίες θα αποτελέσουν πρότυπες επενδυτικές προτάσεις για τα μέλη και το ευρύτερο δίκτυο του DVN.

  Η Metavallon VC απαρτίζεται από μια δυνατή και αξιόλογη ομάδα από 4 Partners: τη Μυρτώ Παπαθάνου, τον Γιώργο Μούσμουλα, τον Γιώργο Καραντώνη και την Αλεξάνδρα Χολή, όλοι στελέχη με μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι των επενδύσεων, της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της διεθνούς αγοράς.

  Αναζητά επιχειρηματικές προτάσεις που επικεντρώνονται σε εφαρμογές νέων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένων Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων, Μεταφορών, Cleantech, Μικροηλεκτρονικής, Τεχνητής Νοημοσύνης (Machine Learning & AI), Internet of Things, Blockchain, AR& VR.

  To Mάρτιο του 2018 η Metavallon VC ανακοίνωσε την έναρξη του πρώτου Pre-Seed επενδυτικού της κύκλου για πρώιμων σταδίων τεχνολογικές εταιρίες, με καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων στις 15 Απριλίου.

 • Get in the Ring Starting UP Athens Τετάρτη 21 Μαρτίου

  Η Orama Group με τη συνεργασία του Europe Direct του Δήμου Αθηναίων, υποδέχεται στις 21 Μαρτίου 2018 στο Σεράφειο (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη), το «Get in the Ring StartingUP Athens».

  Τo Get in the Ring (GITR) είναι ο δυναμικότερος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας παγκοσμίως και στην Αθήνα θα διαγωνισθούν κορυφαίες ελληνικές startups (early stage) με το νικητή να λαμβάνει το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό!

  O γνωστός stand-up performer Λάμπρος Φισφής θα είναι ο «διαιτητής» των «μονομαχιών» και παρουσιαστής της εκδήλωσης, ενώ η ομάδα των LP Dudes θα παρουσιάσει επικές μάχες της rap μουσικής, συνδιάζοντας το stand-up με την επιχειρηματική καινοτομία.

  Οικοδεσπότης του «​​Get in the Ring StartingUP Athens» θα είναι ο Ορέστης Ματσούκας, επικεφαλής της Orama Group και πρόεδρος του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (Ε.ΣΥ.Ν.Ε.) Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρων.

  Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του υπουργείου Aνάπτυξης και του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Αθηνών Πειραιώς και Περιχώρων (Ε.ΣΥ.Ν.Ε.Α.Π.Π.) με την ονομασία «Get in the Ring StartingUP Athens» και έχει την υποστήριξη της Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

   Η ώρα προσέλευσης για το κοινό ξεκινά από τις 4μμ  και είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική προεγγραφή

  Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να κλείσετε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά, θα βρείτε  στον παρακάτω σύνδεσμο: https://orama-group.com/el/get-in-the-ring/.

   

 • Έναρξη Πρώτου Κύκλου Pre Seed Επενδύσεων για τη Metavallon VC

  Η Metavallon VC ξεκινά τον πρώτο κύκλο τεχνολογικών επενδύσεων Pre-Seed (προ σποράς) για το 2018 και αναζητά εταιρίες ή και ομάδες με εφαρμογές τεχνολογίας σε αρχικό στάδιο δραστηριοποίησης στην αγορά, από την Ελλάδα και την Ευρώπη με έμφαση στο στοιχείο της καινοτομίας.

  Οι επιχειρηματικές προτάσεις που θα υποβληθούν πρέπει να:

  • περιλαμβάνουν κατ’ ελάχιστο μια σημαντική τεχνολογική καινοτομία που να έχει ήδη αναπτυχθεί και εφαρμοστεί

  • στοχεύουν στη διεθνή αγορά με επικέντρωση σε αναπτυσσόμενους τομείς

  • προέρχονται από μια ταλαντούχο και αφοσιωμένη στο εγχείρημα ομάδα

  To επενδυτικό σχήμα αναζητά επιχειρηματικές προτάσεις που επικεντρώνονται σε εφαρμογές νέων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένων Big data, Internet of Things, (AR& VR), Τεχνητής Νοημοσύνης (Machine Learning & AI), και σε μια σειρά από τομείς όπως της Ενέργειας, Ναυτιλίας,Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων, Μεταφορών, και Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας.

  Οι ομάδες στις οποίες η Metavallon VC θα επενδύσει λαμβάνουν μεταξύ άλλων:

  • Επένδυση έως € 200.000 με συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

  • Συμμετοχή στο πρόγραμμα επιτάχυνσης της Metavallon VC, το οποίο περιλαμβάνει 10 εβδομάδες υποστήριξης σε εφαρμογές του επιχειρηματικού μοντέλου στην αγορά και 3 εβδομάδες αποστολή στο Σαν Φρανσίσκο και την Silicon Valley

  • Δωρεάν υπηρεσίες αξίας έως € 100K στην αρχή της σύστασης της εταιρείας από το δίκτυο συνεργατών της

  • Συνεργασίες με εταιρείες ηγέτες στους τομείς και στις τεχνολογίες στόχους για πιλοτικές εφαρμογές

  • Πρόσβαση στην διεθνή αγορά και το δίκτυο πελατών και επενδυτών της Metavallon VC σε Ευρώπη και ΗΠΑ

  • Υποστήριξη HR για τη γρήγορη στελέχωση των εταιρειών

  • Συμμετοχή σε επόμενους γύρους χρηματοδότησης με επενδύσεις έως € 2.5 εκατομμυρίων

  Ο πρώτος αυτός επενδυτικός κύκλος, πέραν της αξιοσημείωτης ευκαιρίας για στήριξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, σημαίνει και την απαρχή της εισροής σημαντικών πλέον κεφαλαίων προς τον τομέα της καινοτόμου επιχειρηματικότητας πολύ αρχικών σταδίων, που μπορεί να αποτελέσει στοιχείο ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο.

  Η πρόσκληση ενδιαφέροντος θα είναι ανοικτή έως τις 15 Απριλίου 2018 ενώ η αξιολόγηση και η επενδυτική απόφαση θα γίνει τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2018.

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την πρότασή τους μέσω της ιστοσελίδας της Metavallon VC.

 • 8ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας - αποτελέσματα -

  Η περιφέρεια «πλειοψηφεί» στην τελική φάση του 8ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας

  Η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Διαγωνισμού «Καινοτομίας & Τεχνολογίας» του προγράμματος NBG BusinessSeeds της Εθνικής Τράπεζας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των 28 προτάσεων της β’ φάσης, με την ανάδειξη των 10 προτάσεων που πέρασαν στον τελικό της διοργάνωσης.

  Την Επιτροπή Αξιολόγησης αποτέλεσαν καθηγητές προερχόμενοι από οκτώ ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας: το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Κρήτης,ενώ συμμετείχαν και στελέχη της Εθνικής Τράπεζας.

  Επιλέχθηκαν 10 προτάσεις για τη γ’ Φάση. Ακολουθεί ο κατάλογος των προκριθέντων με αλφαβητική σειρά και, εφόσον πρόκειται για πρόταση ομάδας, βάσει του επωνύμου του εκπροσώπου της ομάδας.

  Η τελική κατάταξη των νικητών θα οριστεί βάσει της προφορικής αξιολόγησης των μελών των δέκα φιναλίστ ομάδων, η οποία θα πραγματοποιηθεί από καθηγητές των παραπάνω ΑΕΙ και ανώτατα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας.

  Αξίζει να σημειωθεί πως, φέτος, «πλειοψήφισε» η περιφέρεια, καθώς από τις δέκα προτάσεις, μονάχα τρεις προέρχονται από την Αττική...

 • Το Reload Greece εξήγγειλε τον διαγωνισμό RG Challenge18

  Θα επιλεγούν 15 startup για εκπαίδευση 11 ημερών σε πρόγραμμα επιταχυντή, στο Λονδίνο

  Αν έχετε μια νεοφυή επιχείρηση που επιλύει κάποιο πρόβλημα στην Ελλάδα, συνδέεται με τη χώρα μας και δημιουργεί θετικό αντίκτυπο, έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία στη διάθεσή σας, για να οδηγήσετε τη startup σας στο επόμενο επίπεδο.

  Μπορείτε να συνδεθείτε με τους επενδυτές του Ηνωμένου Βασιλείου, να γνωρίσετε πάνω από 50 κορυφαίους επαγγελματίες μέντορες, όπως και άλλους επίδοξους επιχειρηματίες,με τους οποίους θα μπορούσατε -ενδεχομένως- να συνεργασθείτε, επ’ αμοιβαίω συμφέροντι…Πού γίνονται όλα αυτά τα ωραία; Μα, στο RGChallenge18!

  Το Reload Greece δημοσίευσε ήδη στην ιστοσελίδα του την πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για τη συμμετοχή διεθνών και ελληνικών επιχειρηματικών ομάδων στο RG Challenge18, ένα εντατικό 11ήμερο ‘πρόγραμμα επιταχυντή’, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 26 Ιουνίου ως τις 6 Ιουλίου στο Λονδίνο και θα υποστηρίξει 15 start-ups, με σκοπό να αυξήσουν τις προοπτικές για τον πρώτο γύρο χρηματοδότησής τους, καθώς θα αποκτήσουν γνώσεις για το βρετανικό επενδυτικό οικοσύστημα και θα εκπαιδευτούν στην προσέλκυση επενδυτών.

  Θα τις υποστηρίξουν κορυφαίοι επαγγελματίες και πανεπιστημιακοί μέντορες του Reload Greece οι οποίοι προέρχονται από εταιρείες όπως η IBM, η Unilever, η PwC, η Credit Suisse κλπ,ώστε να βελτιώσουν το επιχειρηματικό μοντέλο, τη στρατηγική και τα χρηματοοικονομικά τους στοιχεία.

  Εξειδικευμένοι life coaches θα στηρίξουν τους νέους επιχειρηματίες για να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους.

  Ολοκληρώνοντας, οι Startups θα παρουσιάσουν την ιδέα τους μπροστά σε μια ομάδα επενδυτών στην καταληκτική εκδήλωση«Dragons 'Den» και θα επωφεληθούν από συναντήσεις 1: 1 με όσους από αυτούςδείξουν ενδιαφέρον για την επιχείρησή τους.

  Το ReloadGreece συνεχίζεικαι φέτος τη συνεργασία του με σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής σκηνής στο χώρο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, υποδεχόμενο ομάδες που προέρχονται από τους επιταχυντές της Εθνικής Τράπεζας ‘befinnovative’ και ‘BusinessSeeds’, και ομάδες από το ‘egg’, τον επιταχυντή της Eurobank.

  Η νικήτρια του RG Challenge17, η εταιρεία Workathlon, που παρέχει υπηρεσίες στον τουριστικό τομέα και έχει την έδρα της στην Ελλάδα, προσχώρησε στο πρόγραμμα μέσω της συνεργασίας του Reload Ελλάδας με την πρωτοβουλία Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας.

  Η Κατερίνα Σαντίκου, ιδρυτής και διευθύνουσα σύμβουλος του Workathlon, κέρδισε χρηματικό έπαθλο, νομικές συμβουλές από την KeystoneLaw, mentoring και μια συνεδρία για διαμόρφωση στρατηγικής.

  Μετά το βραβείο στο RGChallenge17, το Workathlon απασχολεί σήμερα ομάδα επτά ατόμων και έχει κερδίσει σημαντικές επενδύσεις.

  Επίσης, ο Γιώργος Καλλίγερος, ιδρυτής της Pushme, η οποία κέρδισε το βραβείο κοινού, έχει έκτοτε αναπτύξει ακόμα περισσότερο την εταιρία του, με μια ομάδα πέντε ατόμων πλήρους απασχόλησης, έχουν δεχθεί σημαντικές επενδύσεις και ερευνούν πλέον ευκαιρίες για να κατασκευάσουν ένα μέρος του προϊόντος τους στην Ελλάδα.

  Οι αιτήσεις για το RG Challenge 18 κλείνουν στις 13 Απριλίου και, μετά τη διαδικασία επιλογής, θα ανακοινωθούν οι 15 φιναλίστ, με μέγιστο αριθμό τριών συμμετεχόντων ανά ομάδα. Το ReloadGreece ενδιαφέρεται ιδιαίτερα και ευελπιστεί να λάβει αιτήσεις από εταιρείες υψηλής ανάπτυξης και υψηλής τεχνολογίας στους τομείς του τουρισμού, της γεωργίας, της ναυτιλίας, των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, της ιατρικής και της εκπαίδευσης,με την υποσημείωση ότι μια οπτική σε θέματα AI (τεχνητής νοημοσύνης), Big Data ή Virtual Reality θα αποτελούσε πλεονέκτημα.


  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά μ’ αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα https://www.reloadgreece.com/rgc18/ Για να παρακολουθήσετε ένα βίντεο σχετικά με το RG Challenge στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=DGBpa8vixEs&feature=youtu.be.

  Σχετική αίτηση μπορείτε να υποβάλλετε εδώ 

   

   

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Open Source διαχείριση ή άλλη?

Κόμβος πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες, εστιάζοντας ειδικότερα στην αξιοποίηση του web.

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!