Capsella Acceleration Programme: Λύσεις για τον αγροδιατροφικό τομέα

Posted On Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 14:17 Written by
Rate this item
(0 votes)

Θεωρείται ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους τομείς για έρευνα και επιχειρηματική δραστηριότητα, ειδικά στην «ευλογημένη» από πολλές απόψεις χώρα μας.

Όμως, παρά τις τεράστιες προοπτικές του, ακόμα δεν έχει τύχει της ανάλογης προσοχής από τις ελληνικές start upsκαι όχι μόνο…

Μια καλή ευκαιρία να καλυφθεί το χαμένο έδαφος, προσφέρει η πρόσκληση που απευθύνει το Corallia σε «ευήκοα ώτα», με σκοπό «την ανάδειξη και επιβράβευση καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων στον αγροδιατροφικό τομέα με έμφαση στη γεωργική βιοποικιλότητα».

Η πιο γνωστή ελληνική συνεργατική ερευνητική και επιχειρηματική πλατφόρμα προσκαλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος και να δημιουργήσουν πρωτότυπες λύσεις και εφαρμογές για τον πρωτογενή τομέα, δηλώνοντας συμμετοχή στο διαγωνισμό Capsella Acceleration Programme, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2017, στην Αθήνα.
Στο Capsella Acceleration Programme μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή άτομα άνω των 18 ετών χωρίς κανένα περιορισμό στο επίπεδο εκπαίδευσης ως την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017.

Απευθύνεται σε φοιτητές, νέους επιστήμονες, προγραμματιστές, μηχανικούς, οικονομολόγους, γεωπόνους, γεωργούς, δασοπόνους/δασολόγους, γεωγράφους, στελέχη επικοινωνίας, marketing, entrepreneurs-to-be κ.ά.

καθώς και σε λάτρεις των νέων τεχνολογιών, όσους ενθουσιάζονται με την ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων, λύσεων, εφαρμογών, διαδικασιών και επιχειρηματικών μοντέλων και σε όλους όσοι θα ήθελαν να ιδρύσουν τη δική τους εταιρεία συνεισφέροντας στην αειφόρο ανάπτυξη του κλάδου της αγροδιατροφής.

Οι διαγωνιζόμενοι που θα περάσουν την αρχική διαδικασία επιλογής θα κληθούν να δημιουργήσουν ομάδες των 2-5 ατόμων,να επιλέξουν μία από τις προκλήσεις αιχμής που θα τεθούν και -με την καθοδήγηση διακεκριμένων μεντόρων- να δημιουργήσουν το δικό τους προϊόν, λύση, εφαρμογή ή/και επιχειρηματική ιδέα.

Με την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας, οι ομάδες θα παρουσιάσουν την ιδέα τους στην επιτροπή αξιολόγησης και θα κριθούν για την καινοτομία της, την τεχνολογική προσέγγιση της λύσης, τη δυνατότητα εμπορικής αξιοποίησης, την αρτιότητα και συμπληρωματικότητα της ομάδας και το βαθμό ωριμότητας της ιδέας για τη μετατροπή της σε εφαρμογή, προϊόν, υπηρεσία, πλατφόρμα, μέθοδο ή διεργασία.

Ο σκοπός του διαγωνισμού δεν πραγματώνεται, όμως, με την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους. Οι ομάδες που θα ξεχωρίσουν, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σ’ ένα τρίμηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα (bootcamp) μέσα από το οποίο θα μπορέσουν να εξελίξουν την ιδέα τους και να αναπτύξουν το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο.

Στη συνέχεια, η ομάδα που θα αναπτύξει το καλύτερο επιχειρηματικό πλάνο θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σ’ ένα πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης για την περαιτέρω ωρίμανση της ιδέας της, μέσα από ένα σύνολο υποστηρικτικών υπηρεσιών, εμπλουτισμένο με γνωστικά εργαλεία και συμβουλευτική υποστήριξη από καταξιωμένους επαγγελματίες.

Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το αναλυτικό πρόγραμμα, τα κριτήρια αξιολόγησης και τα βραβεία του διαγωνισμού και να γνωριστούν με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους στο warm-upeventπου θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του διαγωνισμούc http://contest.capsella.eu/

To Capsella Acceleration Programme  υλοποιείται από το Corallia και το Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά , σε συνεργασία με τους We Deliver Taste, Agro know, Zephyr, Aston Univercity , Semi Rurali , ZLTO  και Sant’Anna School of Advanced Studies  και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,της TP organics , του δικτύου Copernicus relays και της Copernicus Academy.

Read 568 times Last modified on Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 12:15

Related items

 • H Metavallon VC στο κορυφαίο παγκόσμιο επενδυτικό δίκτυο του Tim Draper

  Η Metavallon VC, το νέο ελληνικό επενδυτικό σχήμα επιχειρηματικών κεφαλαίων ύψους 32 εκατ. ευρώ με εξειδίκευση στη χρηματοδότηση νεοφυών επιχειρήσεων τεχνολογίας, ανακοινώνει την πρωτοπόρα για τα ελληνικά δεδομένα ένταξή της στο DVN Beta του παγκοσμίου επενδυτικού δικτύου Draper Venture Network, το πιο αναγνωρισμένο και επιτυχημένο δίκτυο ανεξάρτητων επενδυτικών σχημάτων με έδρα τεχνολογικά κέντρα παγκοσμίως.

  Το δίκτυο προσφέρει στη Metavallon VC πρόσβαση σε συνεργασίες παγκόσμιου βεληνεκούς. Στις εταιρίες μέλη του δικτύου δίνεται η δυνατότητα, ενδεικτικά, για ανάπτυξη των επιχειρηματικών επενδύσεών τους διεθνώς, για συνεπένδυση μεταξύ τους σε επόμενα στάδια και για ευκαιρίες δημιουργίας υπεραξίας για τους μετόχους τους μέσω εξαγορών των startup εταιριών τους.

  Η Metavallon VC επενδύει και υποστηρίζει νεοφυείς εταιρίες πολύ αρχικών σταδίων με έμφαση την τεχνολογία και την καινοτομία. Η εταιρία επενδύει και συνεργάζεται με φιλόδοξους επιχειρηματίες, βοηθώντας τους να χτίσουν παγκοσμίως επιτυχημένες εταιρίες σε διάφορα στάδια και βιομηχανίες.

  Στο στάδιο της Pre-Seed επένδυσης ύψους €200K, οι νέοι επιχειρηματίες ξεκινούν με μια διαδικασία επιτάχυνσης, όπου έρχονται σε επαφή με μέντορες, έμπειρους επιχειρηματίες, επενδυτές και συνεργάτες από τους τομείς και τις βιομηχανίες του ενδιαφέροντός τους προκειμένου να αναπτύξουν τις εταιρίες τους.

  Στο επίπεδο της Seed χρηματοδότησης έως €400Κ, η Metavallon VC επενδύει σε έμπειρους επιχειρηματίες, ενισχύοντάς τους από τα πρώτα κιόλας στάδια της νέας τους προσπάθειας και οδηγώντας τους στην ανάπτυξη και τη διεθνή επέκταση των εταιριών τους.

  "Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το Draper Venture Network προσθέτοντας στο club τη Metavallon VC, το κορυφαίο σχήμα επενδύσεων σε εταιρίες τεχνολογίας στην Ελλάδα.

  Υπάρχει σπουδαίο επιχειρηματικό και τεχνολογικό ανθρώπινο δυναμικό στην Ελλάδα και προσβλέπουμε στο να μπορέσουμε να το υποστηρίξουμε με το παγκόσμιο δίκτυο και οικοσύστημα μας", λέει ο Tim Draper, ιδρυτής του δικτύου Draper Venture Network.

  “Με αυτή τη σημαντική συνεργασία, στοχεύουμε να παρέχουμε στις startup εταιρίες και τους επιχειρηματίες πρόσβαση σε δυνητικούς πελάτες και συνεργάτες παγκοσμίως, να υποστηρίξουμε την ταχεία εταιρική τους ανάπτυξη και να επενδύσουμε μαζί με προστιθέμενης αξίας θεσμικούς επενδυτές.” τονίζει η μια από τους τέσσερις Partners της Metavallon VC Αλεξάνδρα Χολή.

  “Η ένταξή μας στο DVN Beta είναι ισχυρή ένδειξη της πρόσφατης ανάπτυξης και της δυναμικής του Ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.”

  H συνεργασία αυτή είναι αμφίδρομη: Στους μετόχους της Metavallon VC προσφέρονται ευκαιρίες διεθνούς επέκτασης και επενδύσεων σε επόμενα στάδια για τις startup εταιρίες τους, ενώ οι τελευταίες θα αποτελέσουν πρότυπες επενδυτικές προτάσεις για τα μέλη και το ευρύτερο δίκτυο του DVN.

  Η Metavallon VC απαρτίζεται από μια δυνατή και αξιόλογη ομάδα από 4 Partners: τη Μυρτώ Παπαθάνου, τον Γιώργο Μούσμουλα, τον Γιώργο Καραντώνη και την Αλεξάνδρα Χολή, όλοι στελέχη με μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι των επενδύσεων, της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της διεθνούς αγοράς.

  Αναζητά επιχειρηματικές προτάσεις που επικεντρώνονται σε εφαρμογές νέων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένων Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων, Μεταφορών, Cleantech, Μικροηλεκτρονικής, Τεχνητής Νοημοσύνης (Machine Learning & AI), Internet of Things, Blockchain, AR& VR.

  To Mάρτιο του 2018 η Metavallon VC ανακοίνωσε την έναρξη του πρώτου Pre-Seed επενδυτικού της κύκλου για πρώιμων σταδίων τεχνολογικές εταιρίες, με καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων στις 15 Απριλίου.

 • Get in the Ring Starting UP Athens Τετάρτη 21 Μαρτίου

  Η Orama Group με τη συνεργασία του Europe Direct του Δήμου Αθηναίων, υποδέχεται στις 21 Μαρτίου 2018 στο Σεράφειο (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη), το «Get in the Ring StartingUP Athens».

  Τo Get in the Ring (GITR) είναι ο δυναμικότερος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας παγκοσμίως και στην Αθήνα θα διαγωνισθούν κορυφαίες ελληνικές startups (early stage) με το νικητή να λαμβάνει το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό!

  O γνωστός stand-up performer Λάμπρος Φισφής θα είναι ο «διαιτητής» των «μονομαχιών» και παρουσιαστής της εκδήλωσης, ενώ η ομάδα των LP Dudes θα παρουσιάσει επικές μάχες της rap μουσικής, συνδιάζοντας το stand-up με την επιχειρηματική καινοτομία.

  Οικοδεσπότης του «​​Get in the Ring StartingUP Athens» θα είναι ο Ορέστης Ματσούκας, επικεφαλής της Orama Group και πρόεδρος του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (Ε.ΣΥ.Ν.Ε.) Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρων.

  Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του υπουργείου Aνάπτυξης και του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Αθηνών Πειραιώς και Περιχώρων (Ε.ΣΥ.Ν.Ε.Α.Π.Π.) με την ονομασία «Get in the Ring StartingUP Athens» και έχει την υποστήριξη της Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

   Η ώρα προσέλευσης για το κοινό ξεκινά από τις 4μμ  και είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική προεγγραφή

  Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να κλείσετε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά, θα βρείτε  στον παρακάτω σύνδεσμο: https://orama-group.com/el/get-in-the-ring/.

   

 • Έναρξη Πρώτου Κύκλου Pre Seed Επενδύσεων για τη Metavallon VC

  Η Metavallon VC ξεκινά τον πρώτο κύκλο τεχνολογικών επενδύσεων Pre-Seed (προ σποράς) για το 2018 και αναζητά εταιρίες ή και ομάδες με εφαρμογές τεχνολογίας σε αρχικό στάδιο δραστηριοποίησης στην αγορά, από την Ελλάδα και την Ευρώπη με έμφαση στο στοιχείο της καινοτομίας.

  Οι επιχειρηματικές προτάσεις που θα υποβληθούν πρέπει να:

  • περιλαμβάνουν κατ’ ελάχιστο μια σημαντική τεχνολογική καινοτομία που να έχει ήδη αναπτυχθεί και εφαρμοστεί

  • στοχεύουν στη διεθνή αγορά με επικέντρωση σε αναπτυσσόμενους τομείς

  • προέρχονται από μια ταλαντούχο και αφοσιωμένη στο εγχείρημα ομάδα

  To επενδυτικό σχήμα αναζητά επιχειρηματικές προτάσεις που επικεντρώνονται σε εφαρμογές νέων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένων Big data, Internet of Things, (AR& VR), Τεχνητής Νοημοσύνης (Machine Learning & AI), και σε μια σειρά από τομείς όπως της Ενέργειας, Ναυτιλίας,Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων, Μεταφορών, και Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας.

  Οι ομάδες στις οποίες η Metavallon VC θα επενδύσει λαμβάνουν μεταξύ άλλων:

  • Επένδυση έως € 200.000 με συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

  • Συμμετοχή στο πρόγραμμα επιτάχυνσης της Metavallon VC, το οποίο περιλαμβάνει 10 εβδομάδες υποστήριξης σε εφαρμογές του επιχειρηματικού μοντέλου στην αγορά και 3 εβδομάδες αποστολή στο Σαν Φρανσίσκο και την Silicon Valley

  • Δωρεάν υπηρεσίες αξίας έως € 100K στην αρχή της σύστασης της εταιρείας από το δίκτυο συνεργατών της

  • Συνεργασίες με εταιρείες ηγέτες στους τομείς και στις τεχνολογίες στόχους για πιλοτικές εφαρμογές

  • Πρόσβαση στην διεθνή αγορά και το δίκτυο πελατών και επενδυτών της Metavallon VC σε Ευρώπη και ΗΠΑ

  • Υποστήριξη HR για τη γρήγορη στελέχωση των εταιρειών

  • Συμμετοχή σε επόμενους γύρους χρηματοδότησης με επενδύσεις έως € 2.5 εκατομμυρίων

  Ο πρώτος αυτός επενδυτικός κύκλος, πέραν της αξιοσημείωτης ευκαιρίας για στήριξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, σημαίνει και την απαρχή της εισροής σημαντικών πλέον κεφαλαίων προς τον τομέα της καινοτόμου επιχειρηματικότητας πολύ αρχικών σταδίων, που μπορεί να αποτελέσει στοιχείο ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο.

  Η πρόσκληση ενδιαφέροντος θα είναι ανοικτή έως τις 15 Απριλίου 2018 ενώ η αξιολόγηση και η επενδυτική απόφαση θα γίνει τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2018.

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την πρότασή τους μέσω της ιστοσελίδας της Metavallon VC.

 • 8ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας - αποτελέσματα -

  Η περιφέρεια «πλειοψηφεί» στην τελική φάση του 8ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας

  Η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Διαγωνισμού «Καινοτομίας & Τεχνολογίας» του προγράμματος NBG BusinessSeeds της Εθνικής Τράπεζας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των 28 προτάσεων της β’ φάσης, με την ανάδειξη των 10 προτάσεων που πέρασαν στον τελικό της διοργάνωσης.

  Την Επιτροπή Αξιολόγησης αποτέλεσαν καθηγητές προερχόμενοι από οκτώ ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας: το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Κρήτης,ενώ συμμετείχαν και στελέχη της Εθνικής Τράπεζας.

  Επιλέχθηκαν 10 προτάσεις για τη γ’ Φάση. Ακολουθεί ο κατάλογος των προκριθέντων με αλφαβητική σειρά και, εφόσον πρόκειται για πρόταση ομάδας, βάσει του επωνύμου του εκπροσώπου της ομάδας.

  Η τελική κατάταξη των νικητών θα οριστεί βάσει της προφορικής αξιολόγησης των μελών των δέκα φιναλίστ ομάδων, η οποία θα πραγματοποιηθεί από καθηγητές των παραπάνω ΑΕΙ και ανώτατα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας.

  Αξίζει να σημειωθεί πως, φέτος, «πλειοψήφισε» η περιφέρεια, καθώς από τις δέκα προτάσεις, μονάχα τρεις προέρχονται από την Αττική...

 • Το Reload Greece εξήγγειλε τον διαγωνισμό RG Challenge18

  Θα επιλεγούν 15 startup για εκπαίδευση 11 ημερών σε πρόγραμμα επιταχυντή, στο Λονδίνο

  Αν έχετε μια νεοφυή επιχείρηση που επιλύει κάποιο πρόβλημα στην Ελλάδα, συνδέεται με τη χώρα μας και δημιουργεί θετικό αντίκτυπο, έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία στη διάθεσή σας, για να οδηγήσετε τη startup σας στο επόμενο επίπεδο.

  Μπορείτε να συνδεθείτε με τους επενδυτές του Ηνωμένου Βασιλείου, να γνωρίσετε πάνω από 50 κορυφαίους επαγγελματίες μέντορες, όπως και άλλους επίδοξους επιχειρηματίες,με τους οποίους θα μπορούσατε -ενδεχομένως- να συνεργασθείτε, επ’ αμοιβαίω συμφέροντι…Πού γίνονται όλα αυτά τα ωραία; Μα, στο RGChallenge18!

  Το Reload Greece δημοσίευσε ήδη στην ιστοσελίδα του την πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για τη συμμετοχή διεθνών και ελληνικών επιχειρηματικών ομάδων στο RG Challenge18, ένα εντατικό 11ήμερο ‘πρόγραμμα επιταχυντή’, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 26 Ιουνίου ως τις 6 Ιουλίου στο Λονδίνο και θα υποστηρίξει 15 start-ups, με σκοπό να αυξήσουν τις προοπτικές για τον πρώτο γύρο χρηματοδότησής τους, καθώς θα αποκτήσουν γνώσεις για το βρετανικό επενδυτικό οικοσύστημα και θα εκπαιδευτούν στην προσέλκυση επενδυτών.

  Θα τις υποστηρίξουν κορυφαίοι επαγγελματίες και πανεπιστημιακοί μέντορες του Reload Greece οι οποίοι προέρχονται από εταιρείες όπως η IBM, η Unilever, η PwC, η Credit Suisse κλπ,ώστε να βελτιώσουν το επιχειρηματικό μοντέλο, τη στρατηγική και τα χρηματοοικονομικά τους στοιχεία.

  Εξειδικευμένοι life coaches θα στηρίξουν τους νέους επιχειρηματίες για να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους.

  Ολοκληρώνοντας, οι Startups θα παρουσιάσουν την ιδέα τους μπροστά σε μια ομάδα επενδυτών στην καταληκτική εκδήλωση«Dragons 'Den» και θα επωφεληθούν από συναντήσεις 1: 1 με όσους από αυτούςδείξουν ενδιαφέρον για την επιχείρησή τους.

  Το ReloadGreece συνεχίζεικαι φέτος τη συνεργασία του με σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής σκηνής στο χώρο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, υποδεχόμενο ομάδες που προέρχονται από τους επιταχυντές της Εθνικής Τράπεζας ‘befinnovative’ και ‘BusinessSeeds’, και ομάδες από το ‘egg’, τον επιταχυντή της Eurobank.

  Η νικήτρια του RG Challenge17, η εταιρεία Workathlon, που παρέχει υπηρεσίες στον τουριστικό τομέα και έχει την έδρα της στην Ελλάδα, προσχώρησε στο πρόγραμμα μέσω της συνεργασίας του Reload Ελλάδας με την πρωτοβουλία Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας.

  Η Κατερίνα Σαντίκου, ιδρυτής και διευθύνουσα σύμβουλος του Workathlon, κέρδισε χρηματικό έπαθλο, νομικές συμβουλές από την KeystoneLaw, mentoring και μια συνεδρία για διαμόρφωση στρατηγικής.

  Μετά το βραβείο στο RGChallenge17, το Workathlon απασχολεί σήμερα ομάδα επτά ατόμων και έχει κερδίσει σημαντικές επενδύσεις.

  Επίσης, ο Γιώργος Καλλίγερος, ιδρυτής της Pushme, η οποία κέρδισε το βραβείο κοινού, έχει έκτοτε αναπτύξει ακόμα περισσότερο την εταιρία του, με μια ομάδα πέντε ατόμων πλήρους απασχόλησης, έχουν δεχθεί σημαντικές επενδύσεις και ερευνούν πλέον ευκαιρίες για να κατασκευάσουν ένα μέρος του προϊόντος τους στην Ελλάδα.

  Οι αιτήσεις για το RG Challenge 18 κλείνουν στις 13 Απριλίου και, μετά τη διαδικασία επιλογής, θα ανακοινωθούν οι 15 φιναλίστ, με μέγιστο αριθμό τριών συμμετεχόντων ανά ομάδα. Το ReloadGreece ενδιαφέρεται ιδιαίτερα και ευελπιστεί να λάβει αιτήσεις από εταιρείες υψηλής ανάπτυξης και υψηλής τεχνολογίας στους τομείς του τουρισμού, της γεωργίας, της ναυτιλίας, των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, της ιατρικής και της εκπαίδευσης,με την υποσημείωση ότι μια οπτική σε θέματα AI (τεχνητής νοημοσύνης), Big Data ή Virtual Reality θα αποτελούσε πλεονέκτημα.


  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά μ’ αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα https://www.reloadgreece.com/rgc18/ Για να παρακολουθήσετε ένα βίντεο σχετικά με το RG Challenge στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=DGBpa8vixEs&feature=youtu.be.

  Σχετική αίτηση μπορείτε να υποβάλλετε εδώ 

   

   

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Open Source διαχείριση ή άλλη?

Κόμβος πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες, εστιάζοντας ειδικότερα στην αξιοποίηση του web.

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!