Home top add-1

Capsella Acceleration Programme: Λύσεις για τον αγροδιατροφικό τομέα

Posted On Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 11:17 Written by
Rate this item
(0 votes)

Θεωρείται ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους τομείς για έρευνα και επιχειρηματική δραστηριότητα, ειδικά στην «ευλογημένη» από πολλές απόψεις χώρα μας.

Όμως, παρά τις τεράστιες προοπτικές του, ακόμα δεν έχει τύχει της ανάλογης προσοχής από τις ελληνικές start upsκαι όχι μόνο…

Μια καλή ευκαιρία να καλυφθεί το χαμένο έδαφος, προσφέρει η πρόσκληση που απευθύνει το Corallia σε «ευήκοα ώτα», με σκοπό «την ανάδειξη και επιβράβευση καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων στον αγροδιατροφικό τομέα με έμφαση στη γεωργική βιοποικιλότητα».

Η πιο γνωστή ελληνική συνεργατική ερευνητική και επιχειρηματική πλατφόρμα προσκαλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος και να δημιουργήσουν πρωτότυπες λύσεις και εφαρμογές για τον πρωτογενή τομέα, δηλώνοντας συμμετοχή στο διαγωνισμό Capsella Acceleration Programme, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2017, στην Αθήνα.
Στο Capsella Acceleration Programme μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή άτομα άνω των 18 ετών χωρίς κανένα περιορισμό στο επίπεδο εκπαίδευσης ως την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017.

Απευθύνεται σε φοιτητές, νέους επιστήμονες, προγραμματιστές, μηχανικούς, οικονομολόγους, γεωπόνους, γεωργούς, δασοπόνους/δασολόγους, γεωγράφους, στελέχη επικοινωνίας, marketing, entrepreneurs-to-be κ.ά.

καθώς και σε λάτρεις των νέων τεχνολογιών, όσους ενθουσιάζονται με την ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων, λύσεων, εφαρμογών, διαδικασιών και επιχειρηματικών μοντέλων και σε όλους όσοι θα ήθελαν να ιδρύσουν τη δική τους εταιρεία συνεισφέροντας στην αειφόρο ανάπτυξη του κλάδου της αγροδιατροφής.

Οι διαγωνιζόμενοι που θα περάσουν την αρχική διαδικασία επιλογής θα κληθούν να δημιουργήσουν ομάδες των 2-5 ατόμων,να επιλέξουν μία από τις προκλήσεις αιχμής που θα τεθούν και -με την καθοδήγηση διακεκριμένων μεντόρων- να δημιουργήσουν το δικό τους προϊόν, λύση, εφαρμογή ή/και επιχειρηματική ιδέα.

Με την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας, οι ομάδες θα παρουσιάσουν την ιδέα τους στην επιτροπή αξιολόγησης και θα κριθούν για την καινοτομία της, την τεχνολογική προσέγγιση της λύσης, τη δυνατότητα εμπορικής αξιοποίησης, την αρτιότητα και συμπληρωματικότητα της ομάδας και το βαθμό ωριμότητας της ιδέας για τη μετατροπή της σε εφαρμογή, προϊόν, υπηρεσία, πλατφόρμα, μέθοδο ή διεργασία.

Ο σκοπός του διαγωνισμού δεν πραγματώνεται, όμως, με την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους. Οι ομάδες που θα ξεχωρίσουν, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σ’ ένα τρίμηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα (bootcamp) μέσα από το οποίο θα μπορέσουν να εξελίξουν την ιδέα τους και να αναπτύξουν το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο.

Στη συνέχεια, η ομάδα που θα αναπτύξει το καλύτερο επιχειρηματικό πλάνο θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σ’ ένα πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης για την περαιτέρω ωρίμανση της ιδέας της, μέσα από ένα σύνολο υποστηρικτικών υπηρεσιών, εμπλουτισμένο με γνωστικά εργαλεία και συμβουλευτική υποστήριξη από καταξιωμένους επαγγελματίες.

Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το αναλυτικό πρόγραμμα, τα κριτήρια αξιολόγησης και τα βραβεία του διαγωνισμού και να γνωριστούν με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους στο warm-upeventπου θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του διαγωνισμούc http://contest.capsella.eu/

To Capsella Acceleration Programme  υλοποιείται από το Corallia και το Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά , σε συνεργασία με τους We Deliver Taste, Agro know, Zephyr, Aston Univercity , Semi Rurali , ZLTO  και Sant’Anna School of Advanced Studies  και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,της TP organics , του δικτύου Copernicus relays και της Copernicus Academy.

Read 59 times Last modified on Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 09:15

Related items

 • Seven Grapes - Οι Digital Farmers από την Κορινθία...

  Seven Grapes - Οι Digital Farmers από την Κορινθία αλλάζουν τον κλάδο της γεωργίας

  Ξεκίνησε ως ιδέα το 2004, αλλά η υλοποίησή της άρχισε πέντε χρόνια αργότερα. Βασικός στόχος ήταν η προσέγγιση των αγροδιατροφικών αγορών με συντονισμένο τρόπο από τους παραγωγούς.

  Στο Κιάτο της Κορινθίας, κάποιοι αγρότες αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια σύγχρονη ομάδα βελτιώνοντας τον ως τότε τρόπο λειτουργίας των αγροτικών συνεταιρισμών. Η ομάδα διαμόρφωσε ένα μεγάλο, ενοποιημένο αμπελώνα επιτραπέζιου σταφυλιού, με πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή.

   

  Στόχος της ήταν και παραμένει να παράγονται ποιοτικά προϊόντα με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η Πήγασος Αγροδιατροφή Α.Σ. η οποία βαφτίστηκε «Seven Grapes». Το προϊόν της, τα σταφύλια, καλλιεργείται στην Πελοπόννησο, στη Θεσσαλία και την Πέλλα και εξάγεται απευθείας σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ του εξωτερικού.

  Η Seven Grapes γρήγορα αξιοποίησε τις νέες τεχνολογίες, ώστε να μειωθεί το κόστος λειτουργίας των παραγωγών και να μεγιστοποιηθεί η παραγωγικότητά τους, όπως εξηγεί ο Μάρκος Λέγγας, πρόεδρος της εταιρείας.

  «Διαγνώσαμε ότι υπήρχαν παραγωγοί που ήταν σε καλύτερη οικονομική θέση και, προκειμένου να μη δημιουργηθούν ανισότητες, δώσαμε έμφαση στη στήριξη του αδύναμου παραγωγού» επισημαίνει ο συνομιλητής μου.

  «Επειδή η δουλειά μας επηρεάζεται από τη φύση, διαπιστώσαμε ότι ο παραγωγός που είχε αδυναμίες κάθε χρόνο ήταν διαφορετικός. Γι’αυτό, μεταφέραμε ένα μοντέλο διαφάνειας που θυμίζει περισσότερο Ολλανδία»,επισημαίνει ο συνομιλητής μου. «Παράλληλα, διαπιστώσαμε ότι κάθε χρόνο ήταν διαφορετικός ο παραγωγός που είχε αδυναμίες».

  Το μοντέλο αξιοποιεί σήμερα ιδιαίτερα τις νέες τεχνολογίες, με μετεωρολογικούς σταθμούς, δεδομένα από δορυφόρους και drones, καθώς και επίγειες μετρήσεις. Στη συνέχεια, γίνεται μοντελοποίηση σε συνεργασία με άλλους φορείς. Η συλλογή δεδομένων είναι το κλειδί της επιτυχίας της SevenGrapes, που βλέπει τον αγροτικό τομέα με άλλη ματιά.

  Ο ίδιος ο Μάρκος Λέγγας, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Τεχνολογία Τροφίμων και στη Διοίκηση Ποιότητας,εξηγεί ότι το όραμά τους για το μέλλον της εταιρείας είναι πολύ διαφορετικό. «Στο μέλλον δεν θα πουλάμε σταφύλια. Θα πουλάμε τεχνογνωσία, μοντέλα και σταφύλια με διαφορετικό τρόπο. Σκοπεύουμε να δώσουμε τη χρήση των φυτών απευθείας στον καταναλωτή!»

  Συζητώντας μαζί του, σχετικά με τον αγροτικό τομέα στη χώρα μας, επισημαίνει ότι «η Ελλάδα διαθέτει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: ποικιλία εδαφομορφική και κλιματολογική,καθώς διαθέτει πολλά διαφορετικά μικροκλίματα που,μπορεί να δυσκολεύουν την καλλιέργεια,όμως με την παραλλακτικότητά τους επιτρέπουν τη συλλογή δεδομένων και τη δημιουργία μοντέλων».

  Τι είναι αυτό που λείπει σήμερα από τον κλάδο, στην Ελλάδα;

  Αυτό που λείπει σήμερα από τη γεωργία είναι τα δεδομένα τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν, αφού πρώτα συλλεγούν και αναλυθούν, ώστε να δημιουργήσουν αλγόριθμους καιμέσα από τη μοντελοποίηση.

  Η Ελλάδα, λόγω της μεγάλης παραλλακτικότητας που έχει, προσφέρει δυνατότητας σημαντικής ακρίβειας, με αποτέλεσμα να μπορούν οι startups να συνεργαστούν με τους αγρότες, για τη δημιουργία μοντέλων σε μια σειρά προϊόντων.

  Τα μοντέλα αυτά, λόγω της μεγάλης ακρίβειας που προσφέρουν τα στοιχεία, μπορούμε να τα εξάγουμε. Σήμερα, στην Ελλάδα, μπορούμε να κάνουμε μετρήσεις και μοντέλα σχεδόν για το σύνολο των αγροτικών προϊόντων.

  Αυτή τη στιγμή ξεκινά να γίνεται μια σημαντική προσπάθεια στην Ελλάδα. Πρωταρχικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή παίζει η ΓΑΙΑ Επιχειρείν, εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε κι εμείς, αλλά και η Τράπεζα Πειραιώς, η NeuroPublic, που ως καινοτόμα και διαρκώς εξελισσόμενη εταιρεία Πληροφορικής δημιουργεί τις συνθήκες για την αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών και επιστημονικών πρακτικών στον αγροτικό τομέα, καθώς και διάφοροι συνεταιρισμοί.

  Μαζί έχουμε δημιουργήσει σταθμούς σε διάφορες περιοχές, σε μεγάλη κλίμακα. Συμμετέχουμε στο μεγαλύτερο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με συντονιστή το κορυφαίο πανεπιστήμιο του Wageningenτο οποίο αφορά στην εφαρμογή του Internet of Things στη γεωργία.

  Έχουμε την τύχη να συμμετέχουμε ως εθνικός εταίρος από την πλευρά της Ελλάδας, οπότε θα μεταφέρουμε και θα εφαρμόσουμε την τεχνολογία του προγράμματος στα κτήματά μας.

  Από τα ταξίδια που έχω κάνει, στο πλαίσιο της δουλειάς μου, κατάλαβα ότι αποτελεί μύθο το ότι η Ελλάδα διαθέτει τα καλύτερα αγροτικά προϊόντα. Έχουμε πολύ καλά αγροτικά προϊόντα και πολύ καλό κλίμα,όμως υπάρχουν κι άλλες περιοχές που μας ανταγωνίζονται. «Σπάζοντας» αυτόν τον μύθο εστιάζουμε στον ανταγωνισμό, όπως οι περισσότερες μεσογειακές χώρες.

  Συνήθως η χώρα μας υστερεί στην προώθηση των προϊόντων και την αξιοπιστία της. Τα πολλά και μικρά σχήματα, ο βραχυπρόθεσμος σχεδιασμός από τους Έλληνες παραγωγούς και οι κακές οικονομικές συνθήκες παίζουν ρόλο στην έλλειψη αξιοπιστίας. Δυστυχώς, δεν επενδύσαμε σε νέες τεχνολογίες. Σήμερα, χωρίς δίκτυα και με τα χρηματιστήρια των γεωργικών προϊόντων εν όψει, η χώρα μας θα πρέπει να «τρέξει» για να προλάβει την επόμενη μέρα της γεωργίας. Στο μέλλον θα μιλάμε πλέον για οργανισμούς διαχείρισης των ιδεών, ενώ η γη θα ανήκει τυπικά στους γεωργούς οι οποίοι θα «χάνουν» τη χρήση της…

  Ποια είναι η επόμενη «ψηφιακή» μέρα για τον αγροτικό τομέα και πού εντοπίζετε ευκαιρίες για τους startuppers που δραστηριοποιούνται στο χώρο;

  Οι startups έχουν δυνατότητες ανάπτυξης στο πεδίο του digital farming που θα αντιπροσωπεύει μεγάλη οικονομική δύναμη, το 2020. Θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο στη βελτίωση των δικτύων διανομών ή να φέρουν σε απευθείας επαφή τον παραγωγό και τον καλλιεργητή με τον καταναλωτή.

  Όποιος μπορέσει να συνδεθεί με τον καταναλωτή θα κερδίσει. Επίσης, η ιχνηλασιμότητα(η ταυτότητα του προϊόντος) αποτελεί σημαντικό στοιχείο και ευκαιρία για ανάπτυξη σε πλατφόρμες.
  Στην Ελλάδα συζητάμε διαρκώς για τον ρόλο του τουρισμού.

  Όμως, καθώς εδώ δεν έχει γίνει η καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, που παρατηρούμε σε άλλες χώρες, έχουμε τη δυνατότητα εκμετάλλευσης του τουριστικού και αγροτικού προϊόντος, αξιοποιώντας τις ανάλογες πλατφόρμες.

  #7grapes #industrydisruptors #agriculture #internetofthings #IoT #startups #newbusinessmodels #digitalfarming

 • Τελικοί και απονομη βραβείων διαγωνισμού MITEF- Greece 2017

  Τελικοί και απονομη βραβείων διαγωνισμού MITEF- Greece 2017

  Το MIT Enterprise Forum Greece σε συνεργασία με το Έθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" διοργανώνουν τους τελικούς και την απονομή των βραβείων του διαγωνισμού MITEF Greece Startup, την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017, στις 18:00, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος"

  στο πλαίσιο του 5ου Φόρουμ για την Επιστήμη, Τεχνολογία και Καινοτομία, όπου δίνεται έμφαση αυτό το έτος, στις τεχνολογίες σύγκλισης μέσω πολυλειτουργικών εργαστηρίων, συνεδριάσεων B2B και ενημερώσεων για εργαλεία χρηματοδότησης της έρευνας.

  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι 10 κορυφαίοι φιναλίστ του διαγωνισμού, θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους στο κοινό, και η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις τρείς νικηφόρες ομάδες.

  Επιπλέον, οι προσκεκλημένοι ομιλητές μας θα συζητήσουν τις ευκαιρίες που δημιουργεί η καινοτόμος τεχνολογία.

  Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται εγγραφή, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Εγγραφείτε εδώ: MIT Enterprise Forum Greece

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: Mit Enterprise Forum Greece

 • Iris Capital: 250 εκατομμυρία ευρω σε ευρωπαϊκές startups

  Η Iris Capital ανακοινώνει νέα κεφάλαια ύψους 250 εκατομμυρίων ευρω για επενδύσεις σε ευρωπαϊκές startups

  Η Iris Capital, κορυφαία πανευρωπαϊκή εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων, ανακοινώνει σήμερα την κυκλοφορία του IrisNext, του νέου ταμείου που επικεντρώνεται στις ευκαιρίες ψηφιακού μετασχηματισμού, με κεφάλαια 250 εκατ. Ευρώ.

  Η IrisNext θα επενδύσει σε νεοσύστατες επιχειρήσεις από το στάδιο της ίδρυσης έως την ανάπτυξη, από 1 εκατομμύριο ευρώ έως και 30 εκατομμύρια ευρώ, δίνοντας στην Iris Capital τη δύναμη να επιταχύνει και να διατηρήσει την ανάπτυξη των φιλόδοξων ευρωπαϊκών εταιρειών σε διάφορα στάδια.

  Στις εταιρείες που επενδύουν στα κεφάλαια της IrisNext περιλαμβάνονται ηγέτες της βιομηχανίας όπως οι Orange, Publicis και Valeo μαζί με  χρηματοπιστωτικούς επενδυτές και ιδρύματα όπως η Bpifrance και η BRED Banque Populaire.

  Το IrisNext είναι το πολυεταιρικό σχήμα δεύτερης γενιάς της εταιρείας και συνδυάζει στρατηγικές επιχειρήσεις, οικονομικούς επενδυτές, ιδιώτες και ιδρύματα υπό μια πλήρως ανεξάρτητη διοίκηση.

  Η IrisNext στοχεύει να επενδύσει σε ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες που αναδιαμορφώνουν ολόκληρες βιομηχανίες: από τη βιομηχανία 4.0, το Διαδίκτυο των πραγμάτων (Internet of Things), τα δίκτυα Cybersecurity και 5G, την Τεχνητή Νοημοσύνη, τα Big Data, το Cloud Computing και το Σχεδιασμό Λογισμικού.

  Ο Antoine Garrigues, ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Iris Capital δήλωσε: "Η αποστολή μας στο Iris Capital είναι να εντοπίσουμε και να τροφοδοτήσουμε τους υποσχόμενους επιχειρηματίες για να τους βοηθήσουμε να αναπτυχθούν και να κλιμακωθούν οι επιχειρήσεις τους σε όλη την Ευρώπη και πέραν αυτής, κυρίως χάρη στο δίκτυο των εταιρειών μας ».

  Το IrisNext θα επενδύεται κυρίως στην Ευρώπη, με επίκεντρο τη Γαλλία και τη Γερμανία.

  Το Αμοιβαίο Κεφάλαιο θα περιλαμβάνει επίσης επενδυτική στρατηγική εκτός Ευρώπης, επικεντρωμένη κυρίως στις ΗΠΑ, όπου η Iris Capital μπορεί να προσφέρει προστιθέμενη αξία στις νεοσύστατες επιχειρήσεις μέσω του δικτύου εταιρικών υποστηρικτών της και της ισχυρής ευρωπαϊκής παρουσίας.

  Η IrisNext προσέλκυσε μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης ως επενδυτές στο μετοχικό της κεφάλαιο.

  Οι επιτυχημένες ιστορίες από το χαρτοφυλάκιο Iris Capital, με εταιρίες όπως Talend, Adjust, Netatmo ή Scality, καθώς και η παγκόσμια εμπειρία και απόδοση της Iris Capital ήταν καθοριστικές για το κλείσιμο του πρώτου γύρου της IrisNext. Η Iris Capital εδρεύει στο Παρίσι

  Πηγή: EU-Startups

 • Επενδύσεις στη Heresy

  Σημαντικές επενδύσεις στη Heresy για βοήθεια στις πωλήσεις

   Η εταιρία Heresy με έδρα το Λονδίνο έχει «σηκώσει» περίπου € 858.000 για τη χρηματοδότηση και ανάπτυξη  πλατφόρμας ανάλυσης πωλήσεων και ροής εργασίας. Οι επενδυτές  οι οποίοι συμμετείχαν ως τώρα είναι οι LAUNCHubVentures, AngelList, Seedcamp και το Ταμείο Επενδύσεων του Λονδίνου.

   Η Heresy είναι μια πλατφόρμα ροής εργασιών και αναλύσεων που ιδρύθηκε το 2016 και βοηθά τους μεμονωμένους πωλητές και τμήματα πωλήσεων να διαχειρίζονται τη ροή των συμφωνιών, να παρακολουθούν την πρόοδο τους και να κάνουν ακριβέστερες προβλέψεις.

  Χρησιμοποιώντας έξυπνες μεθόδους ανάλυσης και πανίσχυρες εφαρμογές οπτικοποίησης, η Heresy βοηθά τους πωλητές να λαμβάνουν αποφάσεις βάσει δεδομένων και επιτρέπει στα μέλη των ομάδων πωλήσεων να  συγχρονίζονται μεταξύ τους αποτελεσματικά.

  Εκεί όπου το συμβατικό λογισμικό για θέματα πωλήσεων αποδεικνύεται δυσκίνητο και δύσκολα διαχειρίσιμο, η Heresy αναλύει τις ροές εργασίας και υποδεικνύει πώς θα επιτευχθούν  βελτιώσεις στην απόδοση.

  Για παράδειγμα, μπορεί να προειδοποιήσει τους πωλητές για συμφωνίες που είναι πιθανό να παρουσιάσουν πρόβλημα, αναλύοντας κάποιους παράγοντες όπως το μέγεθος της ευκαιρίας, οι πιθανότητες θετικής κατάληξης και ο χρόνος που δαπανάται κατά την προετοιμασία της.

  Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της startup, Dimitar Stanimiroff, δήλωσε ότι «η ανάγκη δημιουργίας της HERESY κατέστη προφανής κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως διευθύνων σύμβουλος για Ευρώπη, Μέση Ανατολή & Αφρική του Stack Overflow Community.

  Ψάχναμε έναν τρόπο συντονισμού της ραγδαία αναπτυσσόμενης ομάδας πωλήσεών μας, που θα διασφάλιζε αφενός ότι τα μέλη της ομάδας συνεργάζονται μεταξύ τους, αφετέρου μαθαίνουν από τα λάθη και τις επιτυχίες των άλλων.

  Αυτό είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στο χώρο της ανάπτυξης λογισμικού, αλλά σπάνια παρατηρείται στις πωλήσεις. Είχα πειραματιστεί για κάποια χρόνια με την ιδέα της χρήσης εργαλείων ανάπτυξης λογισμικού Agile στις πωλήσεις και το 2013 δημιουργήσαμε ένα εσωτερικό εργαλείο με βάση αυτή τη μεθοδολογία.

  Με αυτό τον τρόπο, η Stack Overflow ανέπτυξε σε παγκόσμια βάση των ομάδα των πωλητών της από περίπου 20 σε 120 άτομα και κάπως έτσι αναπτύξαμε την ιδέα για τη Heresy».

  ΟΙ νέες επενδύσεις θα χρησιμοποιηθούνγια την περαιτέρω ανάπτυξη προϊόντων και την επέκταση της εταιρείας στην Ευρώπη. Ο εταίρος της Seedcamp, CarlosEspinal, υπογράμμισε ότι: "υποστηρίζουμε με πάθος έμπειρους συνεργάτες που εργάζονται σε προβλήματα τα οποία έχουν ζήσει από πρώτο χέρι κι αυτή είναι σίγουρα η περίπτωση του Dimitar και της Heresy.

  Οι δυνατότητες του Dimitar, τόσο ως ιδρυτή όσο και ως υπεύθυνου ανάπτυξης, είναι κάτι περισσότερο από πασιφανείς και είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την Heresy να αντιμετωπίζει μια στάσιμη αγορά που διψάει για  καινοτομία ».

   Πηγή: EU Srartups

 • Συζήτηση με τον Kurt F. Heiar στις 22.6.2017

  Startup Odyssey, συζήτηση με Kurt F. Heiar  στις 22.06.17

  Στις 22.06.17 στις 18:00 θα έχουμε τη χαρά να έχουμε στο κτίριο του egg (Λ. Συγγρού 190) τον διεθνούς φήμης ομιλητή Kurt F. Heiar του John Pappajohn Entrepreneurial Center (JPEC), ο οποίος θα μοιραστεί μαζί μας τη σπουδαία εμπειρία του στο χώρο των startups.

  Παράλληλα θα έχουμε την ευκαιρία να τον ρωτήσουμε ό,τι μας απασχολεί για την ιδέα μας ή την επιχείρησή μας, καθώς και να γνωριστούμε με άλλους «startuppers» στο networking party που θα γίνει έπειτα από τη συζήτηση με τον κ.Heiar. Περισσότερα στο:

  egg.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Open Source διαχείριση ή άλλη?

Αρθρογράφοι

Blog Listing ad
 Blog Bottom Add

Κόμβος πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες, εστιάζοντας ειδικότερα στην αξιοποίηση του web.

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!