Στις 6 Οκτωβρίου η "πρεμιέρα" του Kickstarter στην Ελλάδα

Posted On Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 09:18 Written by

Το γεγονός ότι η διάσημη πλατφόρμα Kickstarter έρχεται στη χώρα μας, είχε γραφτεί από τον περασμένο Αύγουστο, αλλά η ημερομηνία δεν ήταν γνωστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του It’s Possible, ο γίγαντας του crowdfunding θα έρθει στην Ελλάδα και θα ξεκινήσει επίσημα τις δραστηριότητές του στις 6 Οκτωβρίου 2020.

Ταυτόχρονα με την Ελλάδα, η πλατφόρμα θα ξεκινήσει τη λειτουργία της επίσης στην Πολωνία και τη Σλοβενία. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Τι σημαίνει πρακτικά ο ερχομός του Kickstarter στη χώρα μας; Ότι κάποιος που ξεκινά ένα project στην Ελλάδα, θα μπορεί να το «ανεβάσει» απευθείας στο Kickstarter, έτσι ώστε να συλλέξει χρήματα για αυτό μέσω crowdfunding.

Το Kickstarter ξεκίνησε την λειτουργία του το 2009 και σήμερα χρησιμοποιείται από πολλούς startuppers, νέους επιχειρηματίες και άλλους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα είναι ήδη διαθέσιμη σε πολλές χώρες όπως: ΗΠΑ, Αυστραλία, Ολλανδία, Αυστρία, Δανία, Γερμανία, Σουηδία, Βέλγιο, Ιταλία, Σιγκαπούρη και Μεξικό.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!