Δημιουργία ανέπαφου μενού στο ξενοδοχείο Astir Palace από τη BACKBONE

Posted On Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 01:00 Written by

Το πολυαγαπημένο και θρυλικό ξενοδοχείο Astir Palace (Four Seasons) προνόησε και συνεργάστηκε με τη BACKBONE για το σχεδιασμό της mobile εφαρμογής του (για iOS και Android) που υλοποιήθηκε για να καλύπτει τις ανάγκες των τριών εστιατορίων του ξενοδοχείου, Privilege Beach House, Matsuhisa και Beef Bar.

Πρωταρχικός στόχος του ξενοδοχείου ήταν να μπορούν να εξυπηρετούνται οι πελάτες των εστιατορίων με απολυτη ασφάλεια λογω της πανδημίας. H BACKBONE υλοποίησε την εφαρμογή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για τη στιγμή που θα επαναλειτουργήσει η εστίαση. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη για ανέπαφο μενού και για το λόγο αυτό οι χρήστες μπορούν να το κατεβάσουν με QR code και να ζητήσουν να κάνουν κράτηση τραπεζιού - booking request.

Επίσης η εφαρμογή σχεδιάστηκε με προδιαγραφές UI & UX ώστε να μπορεί ο χρήστης από όπου και αν βρίσκεται, να πλοηγηθεί στα μενού των εστιατορίων από οποιαδήποτε κινητή συσκευή, με γρήγορο και απλό τρόπο και να δώσει την παραγγελία του πριν ή κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο εστιατόριο.

Η BACKBONE δημιούργησε αυτή την εφαρμογή ως εργαλείο και για τους υπεύθυνους των εστιατορίων, εξυπηρετώντας και απλοποιώντας εσωτερικές απαιτήσεις και διαδικασίες λειτουργίας. Οι υπεύθυνοι μπορούν να ανανεώνουν εύκολα τα μενού τους και να οργανώνουν τις κρατήσεις τους, σώζοντας πολύτιμο χρόνο, ενέργεια και κόστος.

Επιπλέον η BACKBONE έχτισε την εφαρμογή αυτή με υψηλές προδιαγραφές τεχνολογίας, προκειμένου να είναι έτοιμη να υποστηρίξει μελλοντικά concierge services και άλλες ακόμα δράσεις του ξενοδοχείου.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!