Από την BACKBONE ο ανασχεδιασμός του luxuryvacationsuk.com

Posted On Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 14:03 Written by

Η εταιρεία Luxury Vacations UK που εδρεύει στο Λονδίνο, εμπιστεύτηκε την έμπειρη ομάδα της BACKBONE για τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της. Η επιδίωξη ήταν η δημιουργία ενός εύχρηστου ιστότοπου υψηλής αισθητικής, που με ελκυστικό και ευχάριστο τρόπο παρουσιάζει εξατομικευμένες επιλογές για πολυτελείς διακοπές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η BACKBONE δημιούργησε ένα περιβάλλον που άμεσα αντιπροσωπευει την αίγλη της αγγλικής κουλτούρας και της ίδιας της εταιρείας. Σχεδίασε ένα ζεστό και φιλικό website που ταξιδεύει τους χρήστες, τους ξεναγεί και τους προσκαλεί σε νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες, παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες και τις παροχές τής Luxury Vacations UK.

Μετά από εκτενή έρευνα γύρω από την διαδικτυακή συμπεριφορά του κοινού ενδιαφέροντος της τουριστικής επιχείρησης, σχεδιάστηκε στρατηγικά το νέο UI ώστε να είναι θελκτικό στο κοινό. Δημιουργήθηκε επίσης ένας διαδραστικός χάρτης με προορισμούς, σημεία και δραστηριότητες ενδιαφέροντος καθώς και προτεινόμενα ξενοδοχεία, τα οποία κάνουν την εμπειρία των χρηστών ακόμα πιο ξεχωριστά ευχάριστη.

Εξίσου σημαντικό για την εταιρεία ήταν και ένα εύχρηστο και γρήγορο περιβάλλον διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που να καλύπτει τις υψηλές απαιτήσεις λειτουργίας της. Μέσω της υπερσύγχρονης πλατφόρμας τεχνολογίας Expression, η BACKBONE κάλυψε απόλυτα τις αναγκες της εταιρείας παραδίδοντας ένα εύκολο περιβάλλον διαχείρισης περιεχομένου αλλά και ισχυρά SEO εργαλεία, ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!