Δύο νέες συνεργασίες για τη Generation Y

Posted On Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 01:00 Written by

Η Generation Y – International eBusiness Hub, ανακοίνωσε δύο νέες συνεργασίες, με δύο ιστορικές, δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις, αφενός στο χώρο της ναυτιλίας και αφετέρου στην παραγωγή και εμπορία παπουτσιών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος Σπανόπουλος, μία κορυφαία οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στον ναυτιλιακό τομέα, αποφάσισε να εμπιστευτεί την εξίσου πολυετή εμπειρία της Generation Y σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού με σκοπό δημιουργήσει τη νέα της ψηφιακή παρουσία. Μαζί με τη δημιουργία της νέας corporate ιστοσελίδας, η Generation Y έχει αναλάβει επίσης παραγωγή βίντεο για λογαριασμό του ομίλου, καθώς και το branding του. Έτσι, η κορυφαία εταιρία στο e-business θα συμβάλλει ολιστικά στη δημιουργία μιας δυναμικής ψηφιακής παρουσίας για τον Όμιλο Σπανόπουλος, παρόμοια με τη δυναμική εικόνα που διαθέτει η εταιρεία στον τομέα της.

Επίσης, η εταιρία Π. ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ & ΣΙΑ, η οποία δραστηριοποιείται σχεδόν 50 χρόνια στον τομέα της παραγωγής παπουτσιών για άνδρες και γυναίκες και δημιούργησε το δημοφιλές brand Fantasy Sandals, αποφάσισε να εμπιστευτεί την εξίσου πολυετή εμπειρία της Generation Y σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού αναθέτοντάς της την δημιουργία του νέου της διαδικτυακού καταστήματος. Το έργο θα πραγματοποιηθεί με την πολυβραβευμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Generation NEXT.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!