Νέο site για την Praxisnet από την ΕΛΕΔ

Posted On Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 09:23 Written by

Η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου site της Praxisnet www.praxisnet.gr.

Η Praxisnet, προήλθε από την εταιρεία PRAXIS REAL ESTATE που ιδρύθηκε το 1990, είναι από τις λίγες εταιρείες στην ελληνική κτηματομεσιτική αγορά που εστιάζει αποκλειστικά στο επαγγελµατικό ακίνητο και ειδικεύεται σε αυτό. Τα χρόνια εμπειρίας τους προίκισαν µε βαθιά γνώση και τεχνογνωσία, εμπειρία και αλάνθαστο ένστικτο, αξιοπιστία και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Οι έμπειροι web developers και web designers της ΕΛΕΔ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κατασκευάζοντας ακόμα μια φορά ένα site με UI/UX τελευταίας γενιάς και εμφάνιση με γνώμονα την επιθυμία του πελάτη, αλλά κυρίως την υψηλή αισθητική και την ευκολία πλοήγησης του χρήστη!

Στην αρχική σελίδα ο επισκέπτης μπορεί γρήγορα να αναζητήσει το ακίνητο που τον ενδιαφέρει και να ενημερωθεί σχετικά με επενδυτικά ακίνητα. Συνεχίζοντας την περιήγηση, και σε ένα πολύ φιλικό UI/UX, ο χρήστης μπορεί να βρεί πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, το τι προσφέρει και μέσω της φόρμας επικοινωνίας να έρθει σε επαφή με την εταιρεία.

Όπως σε κάθε site που επιμελείται η ΕΛΕΔ, η περιήγηση είναι πολύ φιλική, έχει responsive σχεδιασμό και παίζει άψογα παντού, ανεξαρτήτως συσκευής ή οθόνης.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!