Νέο e-shop για το Sofa.gr από την ΕΛΕΔ

Posted On Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 16:01 Written by

Η Sofa.gr εμπιστεύτηκε τον σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου της e-shop στην έμπειρη ομάδα web designers και web developers της Ελληνικής Εταιρείας Διαδικτύου.

Σχεδιαστικά, βασίζεται σε ένα καλαίσθητο και φιλικό UI/UX που δίνει από την πρώτη στιγμή την αίσθηση στο χρήστη ότι δεν πρόκειται για άλλο ένα βαρετό και συνηθισμένο e-shop. Στην αρχική σελίδα μπορεί ο επισκέπτης με μια ματιά να διαμορφώσει μια γενική εικόνα για την εταιρεία με την βοήθεια ενός πρακτικού slider με πλούσιο υλικό. Μπορεί, επίσης, να περιηγηθεί σε χρήσιμα σημεία του site όπως το blog, την ιστορία της Sofa.gr, την φόρμα επικοινωνίας αλλά και τα τελευταία νέα. Πολύ χρήσιμο είναι επίσης το online chat που επιτρέπει στον πελάτη να μιλήσει απευθείας με την εταιρεία σε πραγματικό χρόνο.

Τα προϊόντα είναι τακτοποιημένα και μαζεμένα σε ένα πρακτικό αναδυόμενο mega menu που δίνει την δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να εντοπίσει εύκολα αυτό που ψάχνει και, φυσικά, να προχωρήσει στην αγορά με λίγα μόνο click. Όλα αυτά, σε ένα responsive περιβάλλον που παίζει σε κάθε οθόνη, ανεξάρτητα ανάλυσης και μεγέθους.

Η πιστοποιημένη ομάδα marketing της ΕΛΕΔ, έχει επίσης αναλάβει το Digital Performance Marketing της Sofa.gr με προώθηση της εταιρείας στην Google (μέσω Paid Search Ads, Display Ads και Remarketing) και στα Social Media.

Η Sofa.gr είναι ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευής επίπλου με ιστορία άνω των 30 ετών και είναι γνωστή στους καταναλωτές για τα ελληνικής κατασκευής χειροποίητα έπιπλα ανώτερης ποιότητας και αισθητικής.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου της ΕΛΕΔ.

 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!