Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας έχει πλέον νέο web site

Posted On Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 14:44 Written by

Η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου σχεδίασε και κατασκεύασε τη νέα responsive ιστοσελίδα της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, www.leshiepi.gr της οποίας είναι και χορηγός.

Η αρχική σελίδα περιέχει slider από εικόνες με χρήσιμες πληροφορίες και πεδία με τελευταία νέα, υπηρεσίες για τα μέλη αλλά και τους μεγάλους χορηγούς. Ο επισκέπτης του site μπορεί εύκολα να ενημερωθεί σχετικά με το σωματείο, τη δομή και τα μέλη του αλλά και να αναζητήσει έρευνες, μελέτες, δελτία τύπου και ανακοινώσεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Πολύ χρήσιμη είναι και η φόρμα επικοινωνίας που παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα να έρθει σε άμεση επαφή με το σωματείο.

Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο ιδρύθηκε το 1995 από καταξιωμένους Έλληνες επιχειρηματίες με στόχο να αναδείξει και να στηρίξει την ελληνική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, κυρίως όπως αυτή εκφράζεται μέσα από την επιχειρηματική δράση και το όραμα νέων ανθρώπων. Σήμερα έχει μέλη, εκπροσώπους τόσο της παλαιότερης όσο και τις νεότερης επιχειρηματικής γενιάς.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου της ΕΛΕΔ.

 

 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!