Η Adweb είναι ο νέος Επίσημος Συνεργάτης πωλήσεων της Viber για την Ελλάδα.

Posted On Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 11:01 Written by

Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε στο Ζάππειο στα πλαίσια του συνεδρίου e-commerce Expo Greece & Southeast Europe.

H Adweb, θα είναι ο νέος επίσημος συνεργάτης πωλήσεων της Rakuten Viber για την Ελλάδα.

H ανακοίνωση της επίσημης συνεργασίας έγινε στο Ζάππειο στα πλαίσια του Συνεδρίου e-commerce Expo Greece & Southeast Europe, από τον Konstantin Kostadinov, Sales Director της Rakuten Viber για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

«Ξεκινάμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια επίσημη συνεργασία με την Adweb, η οποία θα μας αντιπροσωπεύει σε ότι αφορά τις πωλήσεις των διαφημιστικών εργαλείων που προσφέρουμε για τις επιχειρήσεις.

Μια εξειδικευμένη ομάδα του Viber θα συνεργάζεται με την Adweb για να προσφέρει στους πελάτες της αποτελεσματικούς τρόπους αλληλεπίδρασης με τους χρήστες της εφαρμογής, από branded stickers και διαφημίσεις εντός της εφαρμογής, έως καμπάνιες αποστολής μηνυμάτων από το brand προς τον καταναλωτή», σημείωσε ο Konstantin Kostadinov.

Ο Managing Director και Founder της Adweb, Σπύρος Παπαγεωργίου, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για την αναγνώριση της δυναμικής της εταιρίας μας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η Rakuten Viber με την έναρξη αυτής της συνεργασίας.

Με ένα σύνολο ιδιαίτερων δυνατοτήτων για customer engagement και διαφημιστικών formats αποτελεί ένα μοναδικό μέσο για τους διαφημιζόμενους να προβληθούν με έναν καινοτόμο, δημιουργικό και αποτελεσματικό τρόπο» .

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!