Στην HONEST PARTNERS έργο της Κάριτας Ελλάς

Posted On Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 09:43 Written by
Rate this item
(0 votes)

Την Honest Partners επέλεξε η Κάριτας Ελλάς για το σχεδιασμό και υλοποίηση της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας “Platform for Employment & Training” για την εύρεση εργασίας ευάλωτου πληθυσμού.

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Κάριτας Ελλάς επέλεξε για τον σχεδιασμό και υλοποίηση της ψηφιακής της πλατφόρμας εύρεσης εργασίας, την εταιρία Honest Partners.

Η Κάριτας Ελλάς, σωματείο της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα, έχει ως σκοπό τη Φιλανθρωπία, την Αγαθοεργία και την Κοινωνική Συμπαράσταση. Δραστηριοποιείται από το 1980 στην παροχή βοήθειας σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού ανεξαρτήτως φυλής, θρησκεύματος, φύλου ή γλώσσας.

Η διαδικτυακή εφαρμογή που υλοποιήθηκε και φιλοξενείται από την Honest Partners, απευθύνεται τόσο σε ευαίσθητο πληθυσμό που δεν μιλά ή δεν γνωρίζει καλά την Ελληνική γλώσσα, όσο και σε χρήστες της Κάριτας Ελλάς (εθελοντές, κοινωνικούς λειτουργούς κ.α.) που δεν έχουν ιδιαίτερη εξοικείωση με πληροφοριακά συστήματα.

Το έργο εμπεριέχει μια σουίτα εφαρμογών που αναπτύχθηκαν ειδικά για την Caritas και περιλαμβάνουν:

• Εύκολη εισαγωγή βιογραφικού, ευκαιριών εργασίας και εκπαιδευτικών προγραμμάτων από το προσωπικό της Κάριτας Ελλάς

• Αυτοματοποιημένη συλλογή και κατανομή ευκαιριών εργασίας σε εργασίες από διάφορους ιστοτόπους του Ελληνικού διαδικτύου

• Αυτόματη αντιστοίχιση ευκαιριών εργασίας και εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τους ωφελούμενους

• Αυτόματη ενημέρωση όλων των χρηστών μέσα από διάφορα κανάλια επικοινωνίας (push, sms, email)

• Αυτόματη μετάφραση του περιεχομένου στην επιλεγμένη γλώσσα του ωφελούμενου.

• Προσωποποιημένη επικοινωνία από τους κοινωνικούς λειτουργούς

• Εφαρμογή για web και κινητά για τους ωφελούμενους.

Οι εφαρμογές που αναπτύχθηκαν συμμορφώνονται πλήρως με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Για την υλοποίηση της εφαρμογής ελήφθησαν υπόψιν και επιλύθηκαν ουσιαστικά προβλήματα όπως η δυσκολία επικοινωνίας των ευπαθών ομάδων με γλώσσες πέραν από τη μητρική τους, η μειωμένη εξοικείωση όλων των εμπλεκομένων με πληροφοριακά συστήματα και η εκπαίδευση για τη λειτουργία της εφαρμογής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ωφελούμενος με μια απλή κίνηση μπορεί να βλέπει προσφορές εργασίας, να κάνει αιτήσεις για εργασία καθώς και να επικοινωνεί με την Κάριτας απευθείας από την mobile εφαρμογή στη γλώσσα του.

 

Read 60 times

Related items

 • SiEBEN και Pocketbiz εμπιστεύεται η Sefco Zeelandia!

  Η Sefco Zeelandia είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής πρώτων υλών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής. Από το 1965 εδραιώθηκε στην ελληνική αγορά και δημιούργησε τις βάσεις για τη μεγάλη συνεργασία με την Zeelandia, κορυφαία στο χώρο της από το 1900!

  Η καρδιά της Sefco Zeelandia χτυπά στις σύγχρονες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις της στα Σπάτα Αττικής, αλλά έχει γραφεία και στη Βουλγαρία, στη Σερβία και εξάγει στην Κύπρο, στην Αλβανία, στο Μαυροβούνιο, στα Σκόπια και στη Ρουμανία.

  Η δυναμική και η διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία της εταιρείας, δημιούργησε την ανάγκη για μια αυτοματοποιημένη λύση σε ότι αφορά την οργάνωση των διαδικασιών των πωλήσεων. Η Sefco Zeelandia εμπιστεύτηκε τη SiEBEN προκειμένου να αυξήσει την παραγωγικότητα των πωλητών της, μέσα από την σύγχρονη και φιλική πλατφόρμα του Pocketbiz.

  Πιο συγκεκριμένα, μέσω του Pocketbiz παρέχεται η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στα δεδομένα της εταιρίας, όπως τιμοκαταλόγους προϊόντων, αποθέματα αλλά και εμπορική εικόνα πελατών.Ταυτόχρονα,μειώνονται τα λάθη, τόσο κατά την παραγγελιοληψία, όσο και κατά την είσπραξη λόγω του μεγάλου όγκου των καθημερινών παραγγελιών.

  Τέλος, με την αυτόματη καταχώρηση παραγγελιών στο ERP της εταιρείας, επιτυγχάνεται μείωση του κόστους των διαδικασιών καταχώρησης και ελέγχου από το back office.

  Με την ολοκλήρωση του έργου, η εταιρεία διαθέτει στα χέρια της όλα τα εργαλεία και τις πληροφορίες που απαιτούνται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, ενώ συγχρόνως βελτιώνει σημαντικά την καθημερινή ρουτίνα και την αποτελεσματικότητα του προσωπικού της.

 • Ενίσχυση των υπηρεσιών του MOCTA Business Unit της ATCOM

  Προστίθενται νέες υπηρεσίες, ενώ τίθεται υπό τον Κ.Καμάρα, Αντιπρόεδρο ΔΣ της  εταιρείας

  Τη διεύρυνση του φάσματος των υπηρεσιών του MOCTA www.mocta.gr ανακοίνωσε η ATCOM, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης και περαιτέρω ενίσχυσης του εξειδικευμένου business unit.

  Το MOCTA δημιουργήθηκε προ διετίας με στόχο να παρέχει στους πελάτες και συνεργάτες της ATCOM ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε θέματα digital transformation όπως, ενδεικτικά, αναλυτική αξιολόγηση (Audit), εκπόνηση στρατηγικού σχεδίου, ανάπτυξη bespoke μοντέλου υλοποίησης καθώς και πλήρη υποστήριξη λειτουργίας κατά την ψηφιακή μετάβαση.

  Μέσα στο επόμενο δίμηνο, προστίθενται στο φάσμα των προσφερόμενων υπηρεσιών του MOCTA προηγμένες λειτουργίες data & analytics, νέα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη (user experience optimization) ενώ παράλληλα ενισχύεται και η στελέχωση του συγκεκριμένου τμήματος.

  O Κων/νος Θεοτοκάς, CEOτης ATCOM δήλωσε σχετικά:

  «Βασική παράμετρο του σχεδίου ανάπτυξης του MOCTA αποτελεί η πρόσβαση σε διεθνή τεχνογνωσία και βέλτιστες πρακτικές - για αυτό είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ο Κωνσταντίνος Καμάρας, Αντιπρόεδρος ΔΣ της ATCOM από το 2006, με την εκτενή του διεθνή δραστηριότητα και τη συνεργασία του με market leaders του εξωτερικού, αναλαμβάνει την επίβλεψη και κατεύθυνση των Digital Transformation υπηρεσιών μας».

 • Το νέο website της Pizza Hut κατασκευασμένο απο τη Light House

  Σερφάροντας ανοίγει η όρεξη…Αυτό διαπιστώνεις όταν μπεις στο νέο site της Pizza Hut, που σχεδίασε η Light houseστηνεξειδικευμένη e-commerce πλατφόρμα της,VENDDκαι δημιούργησε την πιο fun και function σελίδα παραγγελίας για λαχταριστή Pizzaκαι όχι μόνο.


  Σε ένα γευστικό περιβάλλον που είναι τόσο αντιπροσωπευτικό, που σχεδόν…μυρίζει λιχουδιές, μπορείς να δεις ξεκάθαρα τις επιλογές, τις προσφορές, τα combos που προσφέρει η Pizza Hutκαι να επιλέξεις ανάμεσα σε delivery και takeaway, αναλόγως.

  Το ευέλικτο menu σε καθοδηγεί προς την παραγγελία που ταιριάζει καλύτερα στα δεδομένα σου, σε διευκολύνει να κάνεις την καλύτερη και την πιο οικονομική επιλογή και σε κατατοπίζει σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένεις στο πιάτο σου! Η αγαπημένη pizza με το motto For the Love of Pizza, γίνεται η πιο απολαυστική digital εμπειρία και δείχνει το δρόμο προς το μέλλον.

  Στον επισκέπτη επίσης παρέχεται η δυνατότητα για μελλοντικές παραγγελίες, ενόψει πάρτι, ή επερχόμενων συγκεντρώσεων, πραγματοποιούνται κλιμακωτές εκπτώσεις ανάλογα με το ποια και πόσα προϊόντα υπάρχουν στην παραγγελία, αυτόματη ταύτιση διεύθυνσης παραγγελίας και πλησιέστερου καταστήματος, καθώς και τρέχουσες προσφορές, ανάλογα την ημέρα, την ώρα, την περίσταση.

  Πάρτε μία …γεύση, εδώ: www.pizzahut.gr

 • Η Think Plus δημιούργησε τη νέα ιστοσελίδα της 3probrokers

  Καθώς πλέον διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία στη δημιουργία ενός νέου δυναμικού website, η 3probrokers μας εμπιστεύθηκε τη σύσταση της νέας της σελίδας.

  Η 3probrokers είναι μια εταιρεία του ομίλου ENTEC που ως κύριο μέλημά της έχει το leasing αυτοκινήτων, τη μεσιτεία και την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Μέσα από το 3pro.gr μπορείτε να βρείτε προσφορές για υπηρεσίες που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σας, αλλά και που θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην επιχείρησή σας.

  Η 3probrokers λοιπόν εκπροσωπεί μια παγκόσμια εταιρεία μίσθωσης αυτοκινήτων, την Leaseplan, και με τη μεγάλη εμπειρία της στον τομέα της μίσθωσης αυτοκινήτων δίνει λύσεις στις ανάγκες σας τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο επιβατικό όχημα.

  Κατανοώντας την εμβέλεια και τη σημασία της 3probrokers στήσαμε το νέο της website στοχεύοντας να είναι κατανοητό και το μήνυμα της ίδιας της εταιρείας και όσα αυτή παρέχει, αλλά και να είναι απλό, κατανοητό και εύχρηστο από τον πελάτη ο οποίος έτσι βρίσκει τη λύση στο πρόβλημά του γρήγορα και άμεσα.

 • Το site της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής απο την RDC Informatics

  Η RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία το νέο δικτυακό τόπο της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, που λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.syneteristiki.gr.
  Το περιεχόμενο του νέου δικτυακού τόπου οργανώθηκε σε τρεις κύριες θεματικές ενότητες απαραίτητες για να καλύψει τις ανάγκες ενημέρωση υφιστάμενων & νέων πελάτων & συνεργατών της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής.

  Ο επισκέπτης του νέου δικτυακού τόπου έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για:

  • Το προφίλ της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής (πληροφορίες, εταιρική διακυβέρνηση, οικονομική ενημέρωση, εταιρικές ανακοινώσεις, κπ)

  • Τα προσφερόμενα ασφαλιστικά προγράμματα οργανωμένα ανά κατηγορία ασφάλισης (σύνταξη, περιουσία, ζωή, επιχείρηση &bankassurance)

  • Απαραίτητες πληροφορίες για πελάτες & συνεργάτες ασφαλιστικούς πράκτορες (εξυπηρέτηση πελατών, φροντίδα ατυχήματος, πληρωμή ασφαλίστρων κλπ)

  Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με χρήση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου MELO / Content Optimizer.

  Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smartphones & tablets).

  Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEOServices).

  Η RDC InfomaticsRDC Informatics αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.rdc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Open Source διαχείριση ή άλλη?

Κόμβος πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες, εστιάζοντας ειδικότερα στην αξιοποίηση του web.

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!