Από την Honest Partners το market place www.greecs.com.

Posted On %PM, %12 %672 %2018 %17:%Φεβ Written by
Rate this item
(0 votes)

Η Greek Culture Society IKE επέλεξε για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του νέου της market place www.greecs.com, την Honest Partners.

Η GreeCS δραστηριοποιείται στις εξαγωγές προϊόντων Ελληνικού πολιτισμού, παρέχοντας την δυνατότητα σε μουσεία της Ελλάδας, φορείς πολιτισμού αλλά και επιχειρήσεις, να προβάλλουν διαδικτυακά τα προϊόντα τους μέσω της πλατφόρμας της σε τελικούς καταναλωτές σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα τα προϊόντα είναι 100% Ελληνικά και κατά κύριο λόγο χειροποίητα.

Το έργο ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2018 καλύπτοντας πλήρως τις επιχειρησιακές ανάγκες της GreeCS για την γρήγορη και εύκολη ανάπτυξη των πωλήσεών της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει υψηλές προδιαγραφές σχεδίασης και αισθητικής η οποία αναδεικνύει μέσα από καθαρές και λιτές γραμμές την ποιότητα των προϊόντων πολιτισμού που διαθέτει στις διεθνείς αγορές. Καινοτόμο χαρακτηριστικό του έργου είναι η shop in shop υλοποίηση.

Το έργο υλοποιήθηκε μέσα από την βραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης ηλεκτρονικού εμπορίου Magento 2.0, η οποία χρησιμοποιείται από τους μεγαλύτερους εμπορικούς οίκους στον κόσμο (μεταξύ άλλων Coca Cola, Nike, Christian Louboutin, και Jaguar.

Το τμήμα internet marketing της Honest Partners έχει αναλάβει πλήρως την προώθηση του greecs.com στις αγορές του εξωτερικού σχεδιάζοντας και εκτελώντας όλες τις σχετικές ενέργειες.

Η GreeCS IKE έχει ήδη πραγματοποιήσει εξαγωγές σε χώρες της Ευρώπης όπως Αγγλία, Γερμανία και Ελβετία, ενώ αναμένεται σύντομα η επέκτασή της στις Η.Π.Α.

Read 26 times

Related items

 • Η Think Plus δημιούργησε τη νέα ιστοσελίδα της 3probrokers

  Καθώς πλέον διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία στη δημιουργία ενός νέου δυναμικού website, η 3probrokers μας εμπιστεύθηκε τη σύσταση της νέας της σελίδας.

  Η 3probrokers είναι μια εταιρεία του ομίλου ENTEC που ως κύριο μέλημά της έχει το leasing αυτοκινήτων, τη μεσιτεία και την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Μέσα από το 3pro.gr μπορείτε να βρείτε προσφορές για υπηρεσίες που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σας, αλλά και που θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην επιχείρησή σας.

  Η 3probrokers λοιπόν εκπροσωπεί μια παγκόσμια εταιρεία μίσθωσης αυτοκινήτων, την Leaseplan, και με τη μεγάλη εμπειρία της στον τομέα της μίσθωσης αυτοκινήτων δίνει λύσεις στις ανάγκες σας τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο επιβατικό όχημα.

  Κατανοώντας την εμβέλεια και τη σημασία της 3probrokers στήσαμε το νέο της website στοχεύοντας να είναι κατανοητό και το μήνυμα της ίδιας της εταιρείας και όσα αυτή παρέχει, αλλά και να είναι απλό, κατανοητό και εύχρηστο από τον πελάτη ο οποίος έτσι βρίσκει τη λύση στο πρόβλημά του γρήγορα και άμεσα.

 • Το site της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής απο την RDC Informatics

  Η RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία το νέο δικτυακό τόπο της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, που λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.syneteristiki.gr.
  Το περιεχόμενο του νέου δικτυακού τόπου οργανώθηκε σε τρεις κύριες θεματικές ενότητες απαραίτητες για να καλύψει τις ανάγκες ενημέρωση υφιστάμενων & νέων πελάτων & συνεργατών της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής.

  Ο επισκέπτης του νέου δικτυακού τόπου έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για:

  • Το προφίλ της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής (πληροφορίες, εταιρική διακυβέρνηση, οικονομική ενημέρωση, εταιρικές ανακοινώσεις, κπ)

  • Τα προσφερόμενα ασφαλιστικά προγράμματα οργανωμένα ανά κατηγορία ασφάλισης (σύνταξη, περιουσία, ζωή, επιχείρηση &bankassurance)

  • Απαραίτητες πληροφορίες για πελάτες & συνεργάτες ασφαλιστικούς πράκτορες (εξυπηρέτηση πελατών, φροντίδα ατυχήματος, πληρωμή ασφαλίστρων κλπ)

  Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με χρήση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου MELO / Content Optimizer.

  Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smartphones & tablets).

  Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEOServices).

  Η RDC InfomaticsRDC Informatics αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.rdc.gr

 • Η Izidocs επιτυγχάνει μείωση κόστους κατά 20% με το Oracle ΙaaS

  Η Izidocs ενισχύει τις δυνατότητες διαχείρισης εγγράφων και αξιοποιεί ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης με την Oracle

  Η Izidocs Limited βοηθάει επιχειρήσεις και οργανισμούς στη διαχείριση των πληροφοριών τους με μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης εγγράφων και email που λειτουργεί μέσα από πρόγραμμα περιήγησης.

  Αναγνωρίζοντας την ανάγκη να συμπληρώσει το on premises προϊόν που παρέχει με μια ενιαία λύση για περιβάλλον cloud, η Izidocs επέλεξε την πλατφόρμα Oracle Infrastructure as a Service (IaaS) για να υλοποιήσει τη λύση διαχείρισης εγγράφων, παρέχοντας τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και διαθεσιμότητας που χρειάζονται όλοι οι κλάδοι στους οποίους υπάρχουν απαιτήσεις συμμόρφωσης.

  Η Izidocs έπρεπε να καλύψει τις ανάγκες των πελατών για ασφαλή διαχείριση εγγράφων που περιέχουν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες (PII) και/ή ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες (SPI), καθώς και για να προσφέρει στους χρήστες των υποκαταστημάτων τραπεζών και άλλων πελατών εύκολη πρόσβαση στα έγγραφα, καθώς και αξιόπιστες δυνατότητες συνεργασίας και κοινής χρήσης, παρακολούθησης εκδόσεων και δυναμικής διαχείρισης αρχείων.

  Αφού μελέτησε τις λύσεις όλων των μεγάλων προμηθευτών cloud, η Izidocs επέλεξε την πλατφόρμα Oracle IaaS ως την πλέον κατάλληλη για τις επιχειρηματικές ανάγκες της.

  Η υλοποίηση της λύσης cloud Oracle IaaS δημιούργησε το υπόβαθρο για τη λύση διαχείρισης εγγράφων της Izidocs, βελτίωσε την απόδοσή της κατά 10% για όλους τους φόρτους εργασίας που μετακινήθηκαν στο Oracle Cloud, μείωσε τα κόστη σε σχέση με προϊόντα cloud που είχαν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως κατά 20%, εξάλειψε τις υπερβάσεις των προϋπολογισμών που είχε αντιμετωπίσει η εταιρεία όταν δοκίμαζε μοντέλα με μέτρηση από άλλους προμηθευτές cloud και αύξησε την ικανότητά συμμετοχής και υποβολής προσφορών για μεγάλα έργα, χάρη στο διαφανές, χωρίς μέτρηση μοντέλο τιμολόγησης της πλατφόρμας Oracle IaaS, που αποφεύγει τις μη αναμενόμενες χρεώσεις και τις υπερβάσεις του ορίου δαπανών.

  Τα πλεονεκτήματα για τους πελάτες της Izidocs περιλαμβάνουν:

  Παροχή υπηρεσιών γεωγραφικής αναπαραγωγής δεδομένων για λόγους αποκατάστασης μετά από κάποια καταστροφή, εύκολη παροχή εικονικών μηχανών με πόρους αποθήκευσης και δικτύωσης, διαχείριση και επέκταση αυτών των μηχανών στο cloud και δημιουργία πακέτων SaaS, νομικά συμμορφούμενων επιλογών αποθήκευσης, και λύσεων αποκατάστασης δεδομένων για περισσότερους από 100 χρήστες, υψηλή ασφάλεια και διαθεσιμότητα κρίσιμων και εμπιστευτικών εγγράφων των πελατών, κάλυψη των αυστηρών απαιτήσεων περί της πρόσβασης στα έγγραφα και της κοινής χρήσης τους, όπως ορίζονται με νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις, και διασφάλιση επιχειρηματικής συνέχειας, διατηρώντας τα πολυάριθμα αρχεία που δημιουργούνται στο Oracle Cloud διασπαρμένα σε διαφορετικές ηπείρους, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη επιχειρηματική σταθερότητα και μείωση των κινδύνων.

  Ο Άρης Νεοφύτου, Διευθυντής της Izidocs, σχολίασε:

  «Η πλατφόρμα Oracle IaaS μάς παρέχει τον πιο εύκολο τρόπο για ενοποίηση και μετάβαση από περιβάλλον on premises στο δημόσιο cloud.

  Η Oracle όχι μόνο παρέχει την καλύτερη πλατφόρμα για τη λύση διαχείρισης εγγράφων που παρέχουμε, αλλά καθιστά επίσης εφικτή την εγχώρια και διεθνή ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας, καθώς διασφαλίζει την ακεραιότητα, την εμπιστευτικότητα και τη συνεχή διαθεσιμότητα των λύσεων cloud που παρέχουμε. Χάρη στη φήμη της Oracle, τώρα προσελκύουμε πελάτες οι οποίοι διαφορετικά δε θα εξέταζαν λύσεις δημόσιου cloud.”

 • H ATC εγκαθιστά λογισμικό στο NJV Athens Plaza

  To ξενοδοχείο NJV Athens Plaza επέλεξε την Athens Technology Center (ATC) και την πλατφόρμα Pc Financials για την ολοκληρωμένη κατάρτιση και παρακολούθηση των Προϋπολογισμών του, στα πλαίσια της ευρύτερης στρατηγικής του στόχευσης ως προς την διαρκή βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας της επιχείρισης μέσω της εφαρμογής συγκεκριμένων διαδικασιών και καλών πρακτικών.

   

  H πλατφόρμα pc Financials, την οποία η ATC διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα για την περιοχή της Ελλάδας και της Κύπρου εκ μέρους της σουηδικής DS Panel, αποτελεί το απλούστερο, ευφυέστερο και ορθολογικότερο εργαλείο για τον σχεδιασμό, κατάρτιση και παρακολούθηση του Προϋπολογισμού που χρειάζεται κάθε οικονομική διεύθυνση, ανεξάρτητα του συστήματος ERP που υποστηρίζει τις λοιπές διαδικασίες.

  Η υλοποίηση της εγκατάστασης στο NJV Plaza, που πρόκειται να γίνει σε Cloud υποδομές, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την πλήρη ιδιοκτησία της ολοκληρωμένης λύσης από την Οικονομική Διεύθυνση, με εύλογη και προβλέψιμη τιμολόγηση συνδρομής, χωρίς απαίτηση επενδύσεων σε εξοπλισμό, με την εγγύηση λειτουργίας πάντα της ποιο επίκαιρης έκδοσης και σίγουρα διαμορφωμένη ώστε να ταιριάζει στις μοναδικές επιχειρηματικές ανάγκες του Ξενοδοχειακού τομέα.

  Η εγκατάσταση προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ώστε να γίνει άμεσα εκμεταλεύσιμη για την παρακολούθηση του Προυπολογισμού του 2018.

 • Το ηλεκτρονικό κατάστημα MASTERMACH από τη Generation Y

  Την δημιουργία της ηλεκτρονικής προέκτασης της επιχείρησης MASTERMACH - ΠΑΓΚΑΛΙΔΗΣ Χ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ανέλαβε εξ ολοκλήρου η Generation Y – International eBusiness Experts, λανσάροντας το ηλεκτρονικό κατάστημα, www.mastermach.gr.

  H επιχείρηση MASTERMACH - ΠΑΓΚΑΛΙΔΗΣ Χ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ιδρύθηκε το 2009 από τον κ. Νικόλαο Χ. Παγκαλίδη με σκοπό την προώθηση και επισκευή γενικού επαγγελματικού εξοπλισμού προϊόντων κουζίνας, όπως ζυγαριές, κρεατομηχανές, ζαμπονομηχανές, τυροτρίφτες κ.α.

  Με φυσικά καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η επιχείρηση εμπιστεύτηκε την επαγγελματική εμπειρία 18 χρόνων της Generation Y στο επιτυχημένο digital transformation με σκοπό τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σημείου διάθεσης των προϊόντων της.

  Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Generation Y ανέλαβε το concept, το σχεδιασμό, την επιμέλεια καθώς και το development τoυ νέου ηλεκτρονικού καταστήματος που πλέον απολαμβάνει όλα τα ανταγωνιστικά εμπορικά πλεονεκτήματα ενός απόλυτα customized online σημείου πώλησης.

  Σε επίπεδο web design η εξελιγμένη UI/UX ανάλυση που διεξήγαγε η ομάδα της Generation Y όχι μόνο επιτρέπει μία seamless εμπειρία πλοήγησης στο χρήστη, αλλά αποτελεί εργαλείο για αποδοτικό brand και product awareness για την ίδια την Mastermach - Παγκαλίδης.

  Έξυπνη κατηγοριοποίηση ανά χρησιμότητα, brand, εύρος τιμής, αλλά και κατηγορίες με προτεινόμενα και δημοφιλή προϊόντα προσφέρουν στον επισκέπτη άμεση πρόσβαση στους χιλιάδες κωδικούς έτσι ώστε εύκολα και γρήγορα να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για κάποια από αυτά και να οδηγείται στην αγορά τους.

  Στο λειτουργικό σκέλος, το online κατάστημα υλοποιήθηκε με την custom πλατφόρμα διαχείρισης Generation NEXT, η οποία με τα εμπορικά εργαλεία και τους αυτοματισμούς που διαθέτει καλύπτει όλες τις ανάγκες του συνεργάτη.

  Από τις βασικές λειτουργίες που επιτυγχάνονται είναι η δυνατότητα δημιουργίας από τον ίδιο τον πελάτη διαφορετικών SKUs (παραλλαγών) στις περιγραφές των χαρακτηριστικών των προσφερόμενων προϊόντων.

  Με τον τρόπο αυτό η επιχείρηση μπορεί να παρέχει εξατομικευμένες και λεπτομερείς πληροφορίες για τον εξοπλισμό που παρέχει, έτσι ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να βρίσκει και να προμηθεύεται αυτό ακριβώς που ταιριάζει στην επιχείρησή του.

  Για ακόμα μία φορά η Generation Y – International e-Business Experts δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο online κατάστημα με υψηλή εμπορική αξία που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Open Source διαχείριση ή άλλη?

Κόμβος πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες, εστιάζοντας ειδικότερα στην αξιοποίηση του web.

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!