Live από την ATCOM το νέο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα notos.gr

Posted On %AM, %14 %420 %2017 %11:%Δεκ Written by
Rate this item
(0 votes)

Υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιριών για τη ψηφιακή μετάβαση των πολυκαταστημάτων notos

Η NotosCom ανέθεσε στην ATCOM το έργο της ψηφιακής μετάβασης των πολυκαταστημάτων της και εσωτερικών λειτουργιών της με στόχο την παροχή ακόμα περισσότερων επιλογών για τους πελάτες της.

Με επίκεντρο την εμπειρία του χρήστη και τη συνεχή αύξηση του conversionrate, η νέα ιστοσελίδα των πολυκαταστημάτων notos σχεδιάστηκε δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αρχιτεκτονική της πληροφορίας, το design αλλά και σε υποδομές που εξασφαλίζουν αυξημένες λειτουργίες personalization.

To νέο site δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση της βραβευμένης πλατφόρμας CMS, Netvolution 5.0, διασφαλίζοντας βέλτιστη επικοινωνία μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και των υπολοίπων συστημάτων της εταιρίας, ασφάλεια πλοήγησης και συναλλαγών, καθώς και πολυεπίπεδες δυνατότητες εισαγωγής δεδομένων.

Το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα αποτελεί το πρώτο βήμα του εκτενούς e-businessplan της ATCOMγια τη μετάβαση των notos σε ένα Omnichannel πλαίσιο λειτουργίας και ανάπτυξης.

Με σταθερές υπηρεσίες e-businessconsulting, που εξασφαλίζουν γρήγορη προσαρμοστικότητα με βάση τα μετρήσιμα αποτελέσματα των online εμπορικών ενεργειών, το notos.gr έχει θέσει τις βάσεις για να καταστεί κορυφαίος προορισμός onlineshopping και σημείο αναφοράς για πλατφόρμες e-commerce.

Tο site, που βρίσκεται ήδη σε πλήρη λειτουργία, σημείωσε ρεκόρ τζίρου και επισκεψιμότητας κατά τις ημέρες εκπτώσεων του BlackFriday και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα με ακόμα περισσότερα functionalities και προϊοντικές επιλογές για τους καταναλωτές.

Read 143 times

Related items

 • To Project Agora πρωτοπορεί στον αγώνα για το Brand Safety

  Το Project Agora, το κορυφαίο Native Advertising δίκτυο στην Κεντρική, Ανατολική και Νότια Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή, πιστό στη δέσμευση του να διασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο brand safety, ανακοίνωσε σήμερα ότι υιοθέτησε πλήρως την πρωτοβουλία για το ads.txt.

  Το Ads.txt είναι μια πρωτοβουλία του IAB, που στοχεύει στην αύξηση της διαφάνειας και την εξάλειψη του fraud στο programmatic advertising, επιτρέποντας στους online εκδότες να προσδιορίσουν ποιες εταιρίες είναι εξουσιοδοτημένες να πωλούν διαφήμιση στα site τους.

  Ήδη, οι μεγαλύτερες πλατφόρμες παγκοσμίως ανακοίνωσαν ότι δε θα αγοράζουν διαφημιστικό χώρο από site που δεν έχουν υιοθετήσει το ads.txt.

  Ο Άλεξ Καραγεώργης, Chief Revenue Officer του Project Agora, σχολίασε: «Πιστεύουμε σ΄ ένα 100% ασφαλές περιβάλλον, στο οποίο οι συναλλαγές των διαφημιζομένων με τους εκδότες χαρακτηρίζονται από απόλυτη διαφάνεια.

  Γι΄αυτό και είμαστε από τις πρώτες εταιρίες στην ευρύτερη περιοχή που υιοθετούμε πλήρως την πρωτοβουλία ads.txt. Το Project Agora θα συνεχίσει να επενδύει σε λύσεις που προστατεύουν τα συμφέροντα των συνεργατών μας και αυξάνουν την εμπιστοσύνη στο διαφημιστικό οικοσύστημα.»

  Σχετικά με το ProjectAgora:
  To ProjectAgora δημιούργησε και διαχειρίζεται τα πρώτα programmatic market places στις περιοχές της Κεντρικής, Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

  Σήμερα, υποστηρίζει 350 κορυφαίους τοπικούς εκδότες να απλουστεύσουν τον τρόπο που διαχειρίζονται το διαφημιστικό τους inventory και να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους από αυτό. Το Project Agora είναι μία εταιρεία του ομίλου TDG, υποστηριζόμενη από το επενδυτικό fundvVenturevFriends.

 • Το νέο B2C e-shop της της Around Home απο την Think Open

  Η δημιουργία ενός e-shop δεν απαιτεί μόνο τεχνικές δεξιότητες αλλά προπάντων την εμπιστοσύνη μεταξύ του πελάτη και του σχεδιαστή.

  Η δημιουργία του e-shop της Around home από την Think Open συνδυάζει την καινοτομία
  αλλά και τον λειτουργικό σχεδιασμό που το καθιστά απόλυτα πελατοκεντρικό.

  Ο συνδυασμός αυτός αποτελεί το οδικό χάρτη της Think Open στη δημιουργία αποτελεσματικών και αισθητικά άρτιων e-shop που προσφέρουν στο χρήστη ολοκληρωμένη εμπειρία

 • Ωδή στο Χαμόγελο» από τη Forest View για τη Frezyderm.

  Η νέα video campaign της OralScience σας προσκαλεί να χαμογελάστε...είναι σημαντικό.

  Η Forest View, Performance Marketing εταιρεία του TDG, ανέλαβε το σχεδιασμό, την παραγωγή και την digital προώθηση του νέου videoτης FREZYDERM, OralScience, με θέμα τη σημαντικότητα του χαμόγελου για εμάς και για τους γύρω μας 

  Η FREZYDERM OralScience είναι μια ολοκληρωμένη οδοντιατρική φροντίδα για υγιές στόμα και γερά δόντια, με 8 υποκατηγορίες με εξειδικευμένα προϊόντα (Πλάκα-Πέτρα-Τερηδόνα, Ευαίσθητα δόντια, Ουλίτιδα, Περιοδοντίτιδα, Διαβήτης, Εγκυμοσύνη, Ομοιοπαθητική, Λεύκανση).

  Η νέα videocampaignαναδεικνύει όλους τους λόγους που καθιστούν το χαμόγελό μας σημαντικό, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας ή περίστασης, προσκαλώντας μας όλους να χαμογελάμε περισσότερο.

  Σε κάθε σημείο επαφής του brand με τον καταναλωτή, η καμπάνια μεταφέρει μία συναρπαστική πληροφορία για το χαμόγελο και στη συνέχεια τη μετατρέπει σε reason to buy χρησιμοποιώντας πάρα πολλούς διαφορετικούς τόνους φωνής, από τον καθαρά επιστημονικό έως τον ποιητικό, λυρικό λόγο, και από το μελόδραμα έως την κωμωδία και την σάτιρα.

  Με αυτό τον τρόπο το brand απευθύνεται σε κάθε υποσύνολο του κοινού-στόχος με απόλυτη ακρίβεια και tailor-made messaging.

   

 • Μειώση του κόστους του τηλεφωνικού κέντρου με το e-satisfaction

  Γνωρίζοντας ότι η δημιουργία εμπιστοσύνης μεταξύ του πελάτη και ενός e-shop αποτελείται από μία σειρά αλλαγών τόσο στην στρατηγική όσο και στην κουλτούρα του οργανισμού, το MyShoe.gr κατάφερε να μειώσει το κόστος του τηλεφωνικού του κέντρου κατά 25% βελτιώνοντας την εμπειρία των πελατών του.

  Αξιοποιώντας τους μηχανισμούς feedback & alerting του e-satisfaction.com, το Myshoe.gr δημιούργησε μηχανισμούς με τους οποίους ακούει τους πελάτες του και δρα άμεσα στα αιτήματα τους, βελτιώνοντας έτσι σημεία της αγοραστικής εμπειρίας με βάση τις δικές τους ανάγκες.

  Αυτή η επιτυχία είναι η καλύτερη απόδειξη ότι μια πραγματικά πελατοκεντρική προσέγγιση μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη και ότι, το άνοιγμα του διαλόγου με τους πελάτες μεσοπρόθεσμα μειώνει τα λειτουργικά κόστη, αυξάνοντας την ικανοποίηση των πελατών.

   

 • Νέο εταιρικό site της Sillogi14 από τη Generation Y

  Η Συλλογή 14, μία από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες εταιρίες εμπορίας υφασμάτων και λευκών ειδών στην Αθήνα, για ακόμα μία φορά εμπιστεύθηκε τη Generation Y, η οποία ανέλαβε τον πλήρη ανασχεδιασμό, την υλοποίηση και την ανάπτυξη του νέου εταιρικού site της επιχείρησης.

  Η νέα σελίδα διαθέτει υψηλές προδιαγραφές σχεδίασης με ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό και στην εξελιγμένη UI/UX ανάλυση που επιτρέπει την απόλυτα seamless online εμπειρία πλοήγησης στο χρήστη και προσδίδει προστιθέμενη εμπορική αξία στην ίδια την Συλλογή 14.

  Στα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το ανανεωμένο ψηφιακό κανάλι της Συλλογής 14 συμπεριλαμβάνονται το blog με χρήσιμο περιεχόμενο και πληροφορίες/tips σχετικά με το επιτήδευμα της επιχείρησης, αλλά και η λειτουργικότητα wishlist, μέσω τις οποίας ο χρήστης μπορεί να συγκεντρώσει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν και να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτά.

  Ενότητες με related products, νέες παραλαβές και προσφορές, ολοκληρώνουν την online εμπειρία του χρήστη.

  Μέσω της μελετημένης κατηγοριοποίησης των προσφερόμενων προϊόντων που διενήργησε η Generation Y, διευκολύνθηκε το product awareness της εταιρίας.

  Πλέον ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να πλοηγηθεί στο ψηφιακό περιβάλλον της επιχείρησης, να έχει πρόσβαση στους χιλιάδες κωδικούς προϊόντων της και μέσω των προσφερόμενων action buttons που έχουν προβλεφθεί στη σχεδίαση, να εκδηλώσει άμεσα το ενδιαφέρον του για κάποια από αυτά.

  Αυτές είναι κάποιες από τις λειτουργικότητες που διευκολύνουν και πολλαπλασιάζουν την επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον του κοινού για το φυσικό κατάστημα της Συλλογής 14.

  Το ολοκληρωμένο redesign του https://www.sillogi14.gr/ έθεσε τις βάσεις για περαιτέρω διεύρυνση του brand awareness, για αύξηση πωλήσεων στο φυσικό σημείο πώλησης των προϊόντων και για ένα δυναμικό βήμα προς το ολοκληρωμένο digital transformation της Συλλογής 14.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Open Source διαχείριση ή άλλη?

Κόμβος πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες, εστιάζοντας ειδικότερα στην αξιοποίηση του web.

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!