Live από την ATCOM το νέο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα notos.gr

Posted On Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 11:05 Written by
Rate this item
(0 votes)

Υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιριών για τη ψηφιακή μετάβαση των πολυκαταστημάτων notos

Η NotosCom ανέθεσε στην ATCOM το έργο της ψηφιακής μετάβασης των πολυκαταστημάτων της και εσωτερικών λειτουργιών της με στόχο την παροχή ακόμα περισσότερων επιλογών για τους πελάτες της.

Με επίκεντρο την εμπειρία του χρήστη και τη συνεχή αύξηση του conversionrate, η νέα ιστοσελίδα των πολυκαταστημάτων notos σχεδιάστηκε δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αρχιτεκτονική της πληροφορίας, το design αλλά και σε υποδομές που εξασφαλίζουν αυξημένες λειτουργίες personalization.

To νέο site δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση της βραβευμένης πλατφόρμας CMS, Netvolution 5.0, διασφαλίζοντας βέλτιστη επικοινωνία μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και των υπολοίπων συστημάτων της εταιρίας, ασφάλεια πλοήγησης και συναλλαγών, καθώς και πολυεπίπεδες δυνατότητες εισαγωγής δεδομένων.

Το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα αποτελεί το πρώτο βήμα του εκτενούς e-businessplan της ATCOMγια τη μετάβαση των notos σε ένα Omnichannel πλαίσιο λειτουργίας και ανάπτυξης.

Με σταθερές υπηρεσίες e-businessconsulting, που εξασφαλίζουν γρήγορη προσαρμοστικότητα με βάση τα μετρήσιμα αποτελέσματα των online εμπορικών ενεργειών, το notos.gr έχει θέσει τις βάσεις για να καταστεί κορυφαίος προορισμός onlineshopping και σημείο αναφοράς για πλατφόρμες e-commerce.

Tο site, που βρίσκεται ήδη σε πλήρη λειτουργία, σημείωσε ρεκόρ τζίρου και επισκεψιμότητας κατά τις ημέρες εκπτώσεων του BlackFriday και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα με ακόμα περισσότερα functionalities και προϊοντικές επιλογές για τους καταναλωτές.

Read 191 times

Related items

 • Η ATC παρουσιάζει τις πλατφόρμες Truly Media και TruthΝest

  H Athens Technology Center (ATC), με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση του Διεθνούς Συμβούλιου Τύπου και Τηλεπικοινωνιών (IPTC, International Press Telecommunications Council), να παρουσιάσει τα εργαλεία που έχει αναπτύξει για την αντιμέτωπιση του φαινομένου των ψευδών ειδήσεων στην συνάντηση των μελών του οργανισμού που θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα, 23-26 Απριλίου.

  Ως φορέας, το IPTC θέτει τα διεθνή πρότυπα των τεχνολογικών συστημάτων και υποδομών για τα Μέσα Ενημέρωσης και η ATC αποτελεί ενεργό μέλος του από το 2005, στο πλαίσιο της στρατηγικής της στόχευσης για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στην εν λόγω αγορά.

  Αναλυτικότερα, εκπρόσωποι οργανισμών-ηγετών από το χώρο των media, όπως ενδεικτικά το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), το Associated Press (AP), το Bloomberg, οι New York Times, το BBC News, το Getty Images και οι Thomson Reuters, θα ενημερωθούν, μεταξύ άλλων, για τις πλατφόρμες Truly Media και TruthNest που έχει αναπτύξει η ATC.

  Η πλατφόρμα Truly Μedia, την οποία χρησιμοποιεί ήδη η Διεθνής Αμνηστία για την επιβεβαίωση αναφορών σχετικών με περιστατικά παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αποτελεί μία εφαρμογή συλλογής, οργάνωσης και εκτίμησης της αξιοπιστίας πληροφοριών που βρίσκονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  Αντίστοιχα, το TruthNest είναι μία εφαρμογή ανάλυσης περιεχομένου που προέρχεται από το Twitter και προσφέρει στους χρήστες χρήσιμα στοιχεία που μπορούν να τους βοηθήσουν στην εκτίμηση της αξιοπιστίας πληροφοριών και πηγών.

  Όλες αυτές οι λειτουργικότητες έχουν με επιτυχία ενσωματωθεί στην ολοκληρωμένη πλατφόρμα newsasset που διαθέτει για 15 και πλέον χρόνια η ATC, για την αποθήκευση, διαχείριση, δημιουργία και διανομή ειδησεογραφικού περιεχομένου.

 • Aπό την ATCOM η νέα ιστοσελίδα του protothema.gr

  Ολικό redesign και μετάβαση σε Netvolution 5.5 στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιριών

  Τη νέα έκδοση του protothema.gr παρουσίασαν το «Πρώτο Θέμα» και η Atcom, με το site να επανασυστήνεται στο ψηφιακό κοινό του με νέο design και τεχνολογικές δυνατότητες που αναβαθμίζουν συνολικά την εμπειρία του χρήστη.

  Σε ένα πλήρως responsive περιβάλλον πλοήγησης, o αναγνώστης έρχεται απόλυτα στο επίκεντρο, λαμβάνοντας εύκολα και άμεσα ενημέρωση για τις ειδήσεις που τον απασχολούν από όλες τις συσκευές, με πρόσβαση στο σύνολο των κατηγοριών ενημέρωσης από τη homepage.

  Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ειδική μελέτη για την τοποθέτηση των διαφημιστικών banner και την προσαρμογή τους ανά συσκευή, με στόχο την κάλλιστη αφομοίωσή τους στο design και απόδοσή τους για τους διαφημιζόμενους πελάτες.

  Ειδικό βάρος στη διαδικασία μελέτης και υλοποίησης είχε η διασφάλιση της βέλτιστης απόδοσης και ταχύτητας της σελίδας.

  Παρόλη την ύπαρξη προηγούμενης τεχνολογικής υποδομής, πραγματοποιήθηκε ολικός επαναπρογραμματισμός και μετάβαση στην τελευταία έκδοση της βραβευμένης πλατφόρμας διαχείρισης περιεχομένου της ATCOM, Netvolution 5.5 με στόχο την ενσωμάτωση του συνόλου των πρωτοποριακών χαρακτηριστικών της έκδοσης, όπως το Page Editor, και δυνατότητα περαιτέρω προσθηκών στο άμεσο μέλλον.

  Με αφορμή τη νέα έκδοση, ο Γιάννης Κορρές, R&D Director της ΑΤCOM, σχολίασε σχετικά: «To Page Editor, το πιο δυνατό functionality της τελευταίας έκδοσης (5.5) του Netvolution, αναπτύχθηκε από το τμήμα R&D της ATCOM για να απαντήσει στην ουσία της εργασιακής ανάγκης κάθε digital publisher για εύχρηστη, γρήγορη και διασυνδεδεμένη έκδοση περιεχομένου.

  Επιτρέποντας τη διαρρύθμιση του περιεχομένου μιας σελίδας μέσα από πλήθος διαθέσιμων παραλλαγών, το Page Editor δίνει τη δυνατότητα στο διαχειριστή να οπτικοποιεί τις αλλαγές καθώς τις εκτελεί, μειώνοντας δραματικά το χρόνο έκδοσης του περιεχομένου.

  Το Netvolution είναι από τα λίγα CMS παγκοσμίως που παρέχουν αυτή τη δυνατότητα, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένα 100% ATCOM προϊόν υποστηρίζει τόσο αποτελεσματικά το περιεχόμενο που φτάνει στις οθόνες των εκατομμυρίων αναγνωστών του Πρώτου Θέματος.»

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με έργο πατήστε εδώ.

 • SiEBEN και Pocketbiz εμπιστεύεται η Sefco Zeelandia!

  Η Sefco Zeelandia είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής πρώτων υλών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής. Από το 1965 εδραιώθηκε στην ελληνική αγορά και δημιούργησε τις βάσεις για τη μεγάλη συνεργασία με την Zeelandia, κορυφαία στο χώρο της από το 1900!

  Η καρδιά της Sefco Zeelandia χτυπά στις σύγχρονες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις της στα Σπάτα Αττικής, αλλά έχει γραφεία και στη Βουλγαρία, στη Σερβία και εξάγει στην Κύπρο, στην Αλβανία, στο Μαυροβούνιο, στα Σκόπια και στη Ρουμανία.

  Η δυναμική και η διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία της εταιρείας, δημιούργησε την ανάγκη για μια αυτοματοποιημένη λύση σε ότι αφορά την οργάνωση των διαδικασιών των πωλήσεων. Η Sefco Zeelandia εμπιστεύτηκε τη SiEBEN προκειμένου να αυξήσει την παραγωγικότητα των πωλητών της, μέσα από την σύγχρονη και φιλική πλατφόρμα του Pocketbiz.

  Πιο συγκεκριμένα, μέσω του Pocketbiz παρέχεται η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στα δεδομένα της εταιρίας, όπως τιμοκαταλόγους προϊόντων, αποθέματα αλλά και εμπορική εικόνα πελατών.Ταυτόχρονα,μειώνονται τα λάθη, τόσο κατά την παραγγελιοληψία, όσο και κατά την είσπραξη λόγω του μεγάλου όγκου των καθημερινών παραγγελιών.

  Τέλος, με την αυτόματη καταχώρηση παραγγελιών στο ERP της εταιρείας, επιτυγχάνεται μείωση του κόστους των διαδικασιών καταχώρησης και ελέγχου από το back office.

  Με την ολοκλήρωση του έργου, η εταιρεία διαθέτει στα χέρια της όλα τα εργαλεία και τις πληροφορίες που απαιτούνται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, ενώ συγχρόνως βελτιώνει σημαντικά την καθημερινή ρουτίνα και την αποτελεσματικότητα του προσωπικού της.

 • Στην HONEST PARTNERS έργο της Κάριτας Ελλάς

  Την Honest Partners επέλεξε η Κάριτας Ελλάς για το σχεδιασμό και υλοποίηση της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας “Platform for Employment & Training” για την εύρεση εργασίας ευάλωτου πληθυσμού.

  Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Κάριτας Ελλάς επέλεξε για τον σχεδιασμό και υλοποίηση της ψηφιακής της πλατφόρμας εύρεσης εργασίας, την εταιρία Honest Partners.

  Η Κάριτας Ελλάς, σωματείο της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα, έχει ως σκοπό τη Φιλανθρωπία, την Αγαθοεργία και την Κοινωνική Συμπαράσταση. Δραστηριοποιείται από το 1980 στην παροχή βοήθειας σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού ανεξαρτήτως φυλής, θρησκεύματος, φύλου ή γλώσσας.

  Η διαδικτυακή εφαρμογή που υλοποιήθηκε και φιλοξενείται από την Honest Partners, απευθύνεται τόσο σε ευαίσθητο πληθυσμό που δεν μιλά ή δεν γνωρίζει καλά την Ελληνική γλώσσα, όσο και σε χρήστες της Κάριτας Ελλάς (εθελοντές, κοινωνικούς λειτουργούς κ.α.) που δεν έχουν ιδιαίτερη εξοικείωση με πληροφοριακά συστήματα.

  Το έργο εμπεριέχει μια σουίτα εφαρμογών που αναπτύχθηκαν ειδικά για την Caritas και περιλαμβάνουν:

  • Εύκολη εισαγωγή βιογραφικού, ευκαιριών εργασίας και εκπαιδευτικών προγραμμάτων από το προσωπικό της Κάριτας Ελλάς

  • Αυτοματοποιημένη συλλογή και κατανομή ευκαιριών εργασίας σε εργασίες από διάφορους ιστοτόπους του Ελληνικού διαδικτύου

  • Αυτόματη αντιστοίχιση ευκαιριών εργασίας και εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τους ωφελούμενους

  • Αυτόματη ενημέρωση όλων των χρηστών μέσα από διάφορα κανάλια επικοινωνίας (push, sms, email)

  • Αυτόματη μετάφραση του περιεχομένου στην επιλεγμένη γλώσσα του ωφελούμενου.

  • Προσωποποιημένη επικοινωνία από τους κοινωνικούς λειτουργούς

  • Εφαρμογή για web και κινητά για τους ωφελούμενους.

  Οι εφαρμογές που αναπτύχθηκαν συμμορφώνονται πλήρως με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

  Για την υλοποίηση της εφαρμογής ελήφθησαν υπόψιν και επιλύθηκαν ουσιαστικά προβλήματα όπως η δυσκολία επικοινωνίας των ευπαθών ομάδων με γλώσσες πέραν από τη μητρική τους, η μειωμένη εξοικείωση όλων των εμπλεκομένων με πληροφοριακά συστήματα και η εκπαίδευση για τη λειτουργία της εφαρμογής.

  Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ωφελούμενος με μια απλή κίνηση μπορεί να βλέπει προσφορές εργασίας, να κάνει αιτήσεις για εργασία καθώς και να επικοινωνεί με την Κάριτας απευθείας από την mobile εφαρμογή στη γλώσσα του.

   

 • Ενίσχυση των υπηρεσιών του MOCTA Business Unit της ATCOM

  Προστίθενται νέες υπηρεσίες, ενώ τίθεται υπό τον Κ.Καμάρα, Αντιπρόεδρο ΔΣ της  εταιρείας

  Τη διεύρυνση του φάσματος των υπηρεσιών του MOCTA www.mocta.gr ανακοίνωσε η ATCOM, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης και περαιτέρω ενίσχυσης του εξειδικευμένου business unit.

  Το MOCTA δημιουργήθηκε προ διετίας με στόχο να παρέχει στους πελάτες και συνεργάτες της ATCOM ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε θέματα digital transformation όπως, ενδεικτικά, αναλυτική αξιολόγηση (Audit), εκπόνηση στρατηγικού σχεδίου, ανάπτυξη bespoke μοντέλου υλοποίησης καθώς και πλήρη υποστήριξη λειτουργίας κατά την ψηφιακή μετάβαση.

  Μέσα στο επόμενο δίμηνο, προστίθενται στο φάσμα των προσφερόμενων υπηρεσιών του MOCTA προηγμένες λειτουργίες data & analytics, νέα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη (user experience optimization) ενώ παράλληλα ενισχύεται και η στελέχωση του συγκεκριμένου τμήματος.

  O Κων/νος Θεοτοκάς, CEOτης ATCOM δήλωσε σχετικά:

  «Βασική παράμετρο του σχεδίου ανάπτυξης του MOCTA αποτελεί η πρόσβαση σε διεθνή τεχνογνωσία και βέλτιστες πρακτικές - για αυτό είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ο Κωνσταντίνος Καμάρας, Αντιπρόεδρος ΔΣ της ATCOM από το 2006, με την εκτενή του διεθνή δραστηριότητα και τη συνεργασία του με market leaders του εξωτερικού, αναλαμβάνει την επίβλεψη και κατεύθυνση των Digital Transformation υπηρεσιών μας».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Open Source διαχείριση ή άλλη?

Κόμβος πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες, εστιάζοντας ειδικότερα στην αξιοποίηση του web.

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!