Το νέο e-shop των MAX STORES απο τη LIGHTHOUSE

Posted On %PM, %04 %513 %2017 %14:%Οκτ Written by
Rate this item
(0 votes)

Έχοντας δομήσει μία εξαιρετική εσωτερική διαρρύθμιση, και διατηρώντας το φιλικό και ζεστό περιβάλλον που αποπνέει μια οικογενειακή επιχείρηση,

η εταιρεία MAX STORES διαθέτει πλέον 8 «φυσικά» καταστήματα που εξυπηρετούν την πιστή πελατεία της, ωστόσο επεκτείνεται και στη διαδικτυακή αγορά, αξιοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία, για να εξυπηρετήσει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες στις online αγορές.

Για την αναδιάρθρωση του e-shop και τον επανασχεδιασμό του σε άριστη αισθητική, πρωτοπόρα τεχνολογία, εξελιγμένες τεχνικές υπηρεσίες κι απολαυστική εμπειρία διαδικτυακών αγορών, συνεργάστηκε με τη LIGHTHOUSE, η οποία ξενάγησε με μεγάλη επιτυχία τα MAXSTORESστο ψηφιακό μέλλον.

Αναλυτικά μενού, προσαρμογή για mobile χρήση, προϊόντα που παρουσιάζονται σε infinite scrolling λίστες και νέα ψηφιακά στοιχεία που θα κάνουν την εμπειρία αγορών ακόμα πιο εύκολη, αξιόπιστη, ξεκάθαρη και άμεση, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου, εντυπωσιακού σχεδιασμού.

Ο δρόμος του μέλλοντος είναι πάντα απαιτητικός και ιδιαίτερα ανταποδοτικός με συνεργασίες όπως αυτή της LIGHTHOUSEκαι των MAXSTORES.

Read 114 times Last modified on %PM, %05 %501 %2017 %14:%Οκτ

Related items

 • Live από την ATCOM το νέο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα notos.gr

  Υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιριών για τη ψηφιακή μετάβαση των πολυκαταστημάτων notos

  Η NotosCom ανέθεσε στην ATCOM το έργο της ψηφιακής μετάβασης των πολυκαταστημάτων της και εσωτερικών λειτουργιών της με στόχο την παροχή ακόμα περισσότερων επιλογών για τους πελάτες της.

  Με επίκεντρο την εμπειρία του χρήστη και τη συνεχή αύξηση του conversionrate, η νέα ιστοσελίδα των πολυκαταστημάτων notos σχεδιάστηκε δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αρχιτεκτονική της πληροφορίας, το design αλλά και σε υποδομές που εξασφαλίζουν αυξημένες λειτουργίες personalization.

  To νέο site δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση της βραβευμένης πλατφόρμας CMS, Netvolution 5.0, διασφαλίζοντας βέλτιστη επικοινωνία μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και των υπολοίπων συστημάτων της εταιρίας, ασφάλεια πλοήγησης και συναλλαγών, καθώς και πολυεπίπεδες δυνατότητες εισαγωγής δεδομένων.

  Το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα αποτελεί το πρώτο βήμα του εκτενούς e-businessplan της ATCOMγια τη μετάβαση των notos σε ένα Omnichannel πλαίσιο λειτουργίας και ανάπτυξης.

  Με σταθερές υπηρεσίες e-businessconsulting, που εξασφαλίζουν γρήγορη προσαρμοστικότητα με βάση τα μετρήσιμα αποτελέσματα των online εμπορικών ενεργειών, το notos.gr έχει θέσει τις βάσεις για να καταστεί κορυφαίος προορισμός onlineshopping και σημείο αναφοράς για πλατφόρμες e-commerce.

  Tο site, που βρίσκεται ήδη σε πλήρη λειτουργία, σημείωσε ρεκόρ τζίρου και επισκεψιμότητας κατά τις ημέρες εκπτώσεων του BlackFriday και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα με ακόμα περισσότερα functionalities και προϊοντικές επιλογές για τους καταναλωτές.

 • Μειώση του κόστους του τηλεφωνικού κέντρου με το e-satisfaction

  Γνωρίζοντας ότι η δημιουργία εμπιστοσύνης μεταξύ του πελάτη και ενός e-shop αποτελείται από μία σειρά αλλαγών τόσο στην στρατηγική όσο και στην κουλτούρα του οργανισμού, το MyShoe.gr κατάφερε να μειώσει το κόστος του τηλεφωνικού του κέντρου κατά 25% βελτιώνοντας την εμπειρία των πελατών του.

  Αξιοποιώντας τους μηχανισμούς feedback & alerting του e-satisfaction.com, το Myshoe.gr δημιούργησε μηχανισμούς με τους οποίους ακούει τους πελάτες του και δρα άμεσα στα αιτήματα τους, βελτιώνοντας έτσι σημεία της αγοραστικής εμπειρίας με βάση τις δικές τους ανάγκες.

  Αυτή η επιτυχία είναι η καλύτερη απόδειξη ότι μια πραγματικά πελατοκεντρική προσέγγιση μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη και ότι, το άνοιγμα του διαλόγου με τους πελάτες μεσοπρόθεσμα μειώνει τα λειτουργικά κόστη, αυξάνοντας την ικανοποίηση των πελατών.

   

 • Νέο εταιρικό site της Sillogi14 από τη Generation Y

  Η Συλλογή 14, μία από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες εταιρίες εμπορίας υφασμάτων και λευκών ειδών στην Αθήνα, για ακόμα μία φορά εμπιστεύθηκε τη Generation Y, η οποία ανέλαβε τον πλήρη ανασχεδιασμό, την υλοποίηση και την ανάπτυξη του νέου εταιρικού site της επιχείρησης.

  Η νέα σελίδα διαθέτει υψηλές προδιαγραφές σχεδίασης με ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό και στην εξελιγμένη UI/UX ανάλυση που επιτρέπει την απόλυτα seamless online εμπειρία πλοήγησης στο χρήστη και προσδίδει προστιθέμενη εμπορική αξία στην ίδια την Συλλογή 14.

  Στα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το ανανεωμένο ψηφιακό κανάλι της Συλλογής 14 συμπεριλαμβάνονται το blog με χρήσιμο περιεχόμενο και πληροφορίες/tips σχετικά με το επιτήδευμα της επιχείρησης, αλλά και η λειτουργικότητα wishlist, μέσω τις οποίας ο χρήστης μπορεί να συγκεντρώσει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν και να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτά.

  Ενότητες με related products, νέες παραλαβές και προσφορές, ολοκληρώνουν την online εμπειρία του χρήστη.

  Μέσω της μελετημένης κατηγοριοποίησης των προσφερόμενων προϊόντων που διενήργησε η Generation Y, διευκολύνθηκε το product awareness της εταιρίας.

  Πλέον ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να πλοηγηθεί στο ψηφιακό περιβάλλον της επιχείρησης, να έχει πρόσβαση στους χιλιάδες κωδικούς προϊόντων της και μέσω των προσφερόμενων action buttons που έχουν προβλεφθεί στη σχεδίαση, να εκδηλώσει άμεσα το ενδιαφέρον του για κάποια από αυτά.

  Αυτές είναι κάποιες από τις λειτουργικότητες που διευκολύνουν και πολλαπλασιάζουν την επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον του κοινού για το φυσικό κατάστημα της Συλλογής 14.

  Το ολοκληρωμένο redesign του https://www.sillogi14.gr/ έθεσε τις βάσεις για περαιτέρω διεύρυνση του brand awareness, για αύξηση πωλήσεων στο φυσικό σημείο πώλησης των προϊόντων και για ένα δυναμικό βήμα προς το ολοκληρωμένο digital transformation της Συλλογής 14.

 • Η ATC oλοκλήρωσε έργο για την Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης

  Η Athens Technology Center (ATC) σε συνεργασία με την Intelearn,ολοκλήρωσε με επιτυχία έργο ψηφιακής εκπαίδευσης για την Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

  Το Έργο περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος 

  «Η Σύγχρονη Δημόσια Διοίκηση και η Κυπριακή Πραγματικότητα» σε μορφή ασύγχρονης ηλεκτρονικής τηλεκπαίδευσης.

  Για την υλοποίηση του έργου η ATC ανέπτυξε διαδραστικό και πολυμεσικό υλικό, που αποτελείται από 41 ηλεκτρονικά μαθήματα (σε SCORM πρότυπο) και 9 videos, 27 διαδραστικά ηλεκτρονικά βιβλία (flipbooks) καθώς και υλικό μελέτης για 6 θεματικά κεφάλαια.

  Το σύνολο του υλικού ενσωματώθηκε στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης της ΚΑΔΔ που επίσης υλοποιήθηκε από την ATC, αξιοποιώντας τεχνολογίες Μoodle.

  Μέσω του έργου, τα στελέχη της Κυπριακής Δημόσιας Διοίκησης έχουν πλέον δυνατότητα επιμόρφωσης σε θεματικές όπως το σύγχρονο περιβάλλον Διοικητικής Δράσης της Κυπριακής Δημοκρατίας,

  η οργάνωση της Δημόσιας Διοίκησης, η άσκηση της Δημόσιας Πολιτικής, ο στρατηγικός προγραμματισμός, ο έλεγχος, ο προϋπολογισμός και η αξιολόγηση στην Δημόσια Διοίκηση, καθώς και η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

  Το έργο ολοκληρώθηκε μέσα σε 9 μήνες.

 • INNOVO Constructions: Νέα εταιρική ιστοσελίδα από τη Generation Y

  H Generation Y – International e-Business Experts, με ηγετική θέση στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν και του digital transformation ανέλαβε, σχεδίασε και υλοποίησε το ολοκαίνουργιο corporate site της INNOVO Constructions,

  της τεχνικής εταιρίας με πρωταγωνιστική παρουσία στο χώρο της κατασκευής – ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων και στον εξοπλισμό καταστημάτων.

  Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Generation Y ανέλαβε το concept, το σχεδιασμό και την επιμέλεια της νέας ιστοσελίδας καθώς και το development της.

  Το νέο ψηφιακό περιβάλλον, απολαμβάνει όλα τα ανταγωνιστικά εμπορικά πλεονεκτήματα ενός απόλυτα customized site με ιδιαίτερο design και μια σειρά εργαλείων και αυτοματισμών που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες της INNOVO.

  Η πλήρης κατηγοριοποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, οι αυτόνομες landing pages προγενέστερων και υπό κατασκευή έργων, η δημιουργία ειδικού section-video gallery με οπτικοακουστικό υλικό,

  αλλά και το απόλυτα responsive design που κάνει την ιστοσελίδα φιλική σε mobile και tablet είναι μερικά από τα στοιχεία που διευκολύνουν την περιήγηση του επισκέπτη στην ιστοσελίδα, αναβαθμίζουν την ποιότητα προβολής των παρεχόμενων υπηρεσιών της INNOVO και προσφέρουν μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης.

  Τέλος, ενισχύεται η προσέλκυση επισκεψιμότητας στη νέα ιστοσελίδα, μέσω στοχευμένης search engine optimization (SEO) στρατηγικής, διευρύνοντας έτσι την πελατειακή βάση της εταιρίας.

  Πλέον η INNOVO Constructions κατέχει μία ολοκληρωμένη corporate ιστοσελίδα με υψηλή εμπορική αξία που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

   

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Open Source διαχείριση ή άλλη?

Κόμβος πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες, εστιάζοντας ειδικότερα στην αξιοποίηση του web.

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!