"Γράμμα στον Άη Βασίλη" από την ΕΛΕΔ, με ανταποδοτική κοινωνική προσφορά

Posted On Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 10:16 Written by

Η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου υλοποίησε το νέο site του letterfromsantaclaus.gr. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα τρυφερό και γλυκό site, όπου σκοπός του είναι να μοιράσει χαμόγελα σε όλα τα παιδιά, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να αποστείλει προσωποποιημένο γράμμα στα αγαπημένα του πρόσωπα, από τον Άγιο Βασίλη.

Αν έχετε μικρά (ή και μεγάλα παιδιά) μπαίνοντας στο site, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από 8 εικαστικά και 5 κείμενα, το γράμμα που επιθυμείτε να στείλετε, χαρίζοντας αυτές τις γιορτές μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία στους μικρούς σας ήρωες.  

Και επειδή η εταιρεία έχει βαθιά χαραγμένη στο DNA της την Κοινωνική Εταιρική Ευθύνη, για κάθε γράμμα που αποστέλλεται, 1€ προσφέρεται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες.

Οι έμπειροι web developers και web designers της ΕΛΕΔ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κατασκευάζοντας ένα e-shop με UI/UX τελευταίας γενιάς με εμφάνιση και δομή που ξεχωρίζει! Όπως σε κάθε e-shop που επιμελείται η ΕΛΕΔ, η περιήγηση είναι πολύ φιλική, έχει responsive σχεδιασμό και παίζει άψογα παντού, ανεξαρτήτως συσκευής ή οθόνης.

Η πιστοποιημένη ομάδα Marketing της ΕΛΕΔ έχει την ευθύνη για το Digital Performance Marketing του letterfromsantaclaus.gr με προώθηση της εταιρείας στην Google και στα Social Media.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπο της ΕΛΕΔ.

 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!