Νέο site για το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος από την ΕΛΕΔ

Posted On Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 10:23 Written by

Η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου σχεδίασε και κατασκεύασε τη νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, www.ipe.org.gr/.

Πρόκειται για ένα site πολύ φιλικό και κατανοητό προς τον χρήστη, με responsive κατασκευή για να παίζει τέλεια σε οποιαδήποτε οθόνη και συσκευή. Στην αρχική σελίδα, ο επισκέπτης μπορεί με μια ματιά να βρει αυτό που ψάχνει αφού όλες οι σημαντικές κατηγορίες είναι τακτοποιημένες στο header. Μπορεί εύκολα να ενημερωθεί για τα νέα, τις εκδηλώσεις αλλά και για το ετήσιο συνέδριο του Ι.Π.Ε. σε ένα περιβάλλον που ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις UI/UX! Πολύ χρήσιμη είναι και η σελίδα της «εκπαίδευσης» όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί με λίγα clicks να δηλώσει συμμετοχή σε προγράμματα επιμόρφωσης μεγάλων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Όλα τα στοιχεία επικοινωνίας υπάρχουν σε εμφανές σημείο στο footer ώστε ο ενδιαφερόμενος να έχει την δυνατότητα να επικοινωνήσει απευθείας με το Ινστιτούτο, να κάνει εγγραφή στο newsletter ή να ακολουθήσει το Ι.Π.Ε. στο Facebook ή το LinkedIn.

Η πιστοποιημένη ομάδα Marketing της Ελληνικής Εταιρείας Διαδικτύου έχει αναλάβει επίσης το Performance Marketing του ΙΠΕ, με την δημιουργία και αποστολή newsletter για τις προσεχείς εκδηλώσεις (E-mail Marketing), και την δημιουργία περιεχομένου στα social media.

Το Ι.Π.Ε. ιδρύθηκε από στελέχη πωλήσεων από όλους τους κλάδους της αγοράς με αποστολή την προαγωγή του επαγγέλματος των πωλήσεων μέσα από συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου της ΕΛΕΔ.

 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!