Το ανανεωμένο electroshop.gr από την ΕΛΕΔ

Posted On Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 10:20 Written by

Η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου σχεδίασε και κατασκεύασε το νέο responsive e-shop της electroshop.gr. Το νέο www.electroshop.gr είναι μοντέρνο, με πλούσιο υλικό και δομή που ακολουθεί τις τάσεις UI/UX. Όλα τα παραπάνω, με την εγγύηση της έμπειρης ομάδας από web designers και developers της ΕΛΕΔ που έχουν να υπερηφανεύονται ότι έχουν φτιάξει ένα από τα καλύτερα e-shop της κατηγορίας!

Οι κατηγορίες στην αρχική σελίδα είναι ξεκάθαρες, πλούσιες σε υλικό και κατατοπιστικές ώστε να γίνεται η περιήγηση των επισκεπτών ακόμα πιο εύκολη! Αναζητάτε φίλτρα νερού, μικροσυσκευές ή μαγειρικά σκεύη; Βρείτε άμεσα αυτό που ψάχνετε μέσω χρήσιμων slider και αναλυτικών φίλτρων αναζήτησης και κάντε check out με λίγα clicks!

Το στήσιμο του site έγινε με γνώμονα τον πελάτη γι αυτό και υπάρχουν χρήσιμες λειτουργίες που κάνουν τον επισκέπτη να προβεί εύκολα και «άφοβα» σε αγορά. Τα προϊόντα του site είναι συνδεδεμένα με σύστημα ERP ώστε ο χρήστης να γνωρίζει αυτόματα και ανά πάσα στιγμή την διαθεσιμότητα ενός προϊόντος. Κατά την διάρκεια παραμονής σε ένα προϊόν μπορεί ο ενδιαφερόμενος να δει παλαιότερες αξιολογήσεις (ή και να αξιολογήσει ο ίδιος το προϊόν) ώστε να έχει μια πλήρη εικόνα βάσει σχολίων. Ακόμη, ο πελάτης μπορεί να υπολογίσει τα έξοδα αποστολής εξ’ αρχής, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο καλάθι αλλά και να γνωρίζει από πριν την ημέρα παράδοσης χάρη στη λειτουργία shipment countdown.

Πολύ σημαντικό επίσης είναι ότι ο αγοραστής παρακινείται για παράλληλη ή ενισχυτική πώληση (cross-selling και upselling) με προτάσεις σχετικών ή και συμπληρωματικών προϊόντων. Τα προϊόντα αυτά επιλέγονται αυτόματα μέσω αλγόριθμων και εμφανίζονται δυναμικά ανάλογα τις προτιμήσεις και της διαδρομής του πελάτη στο site.

Τέλος, στο footer θα βρούμε τα πολύ χρήσιμα social media buttons που προτρέπουν τον επισκέπτη να ακολουθήσει την electroshop.gr στα social media αλλά και πεδίο που μπορεί ο χρήστης να κάνει εγγραφή στο newsletter ώστε να μαθαίνει πρώτος νέα και προσφορές.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου της ΕΛΕΔ.

 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!