Home top add-1

AR-VR σε smartphones με τη εφαρμογή Holo απο την εταιρία 8i

Posted On Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 16:59 Written by
Rate this item
(0 votes)

AR-VR σε smartphones

Η εταιρεία λογισμικού στο χώρο του Virtual Reality (VR) 8i κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες μια εφαρμογή για κινητά με την ονομασία Holo, η οποία επιτρέπει στους χρήστες smartphone να προσθέτουν ολογράμματα επαυξημένης πραγματικότητας (AR) σε βιντεοσκοπήσεις, σύμφωνα με δημοσίευση στο blog της εταιρείας.

Ανακοινώθηκε,επίσης, συνεργασία με τη Sony Pictures για την προσθήκη ολογραμμάτων Spider-Man στην εφαρμογή αυτή, πριν από την πρεμιέρα του "Spider-Man: Homecoming".

Η εταιρεία έχει,επίσης, συνεργαστεί με την υπηρεσία videostreaming Go80 της Verizon, το περιοδικό Cosmopolitan και την εταιρεία ανάπτυξης ολογραμμάτων media RYOT θυγατρική της AOL για τη δημιουργία ολογραμμάτων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται η ηθοποιός DebbyRyan, ένα μίμος που «εζήλωσε τη δόξα του Ντόναλντ Τραμπ, ο αστέρας των πολεμικών τεχνών Anderson Silva, ο κωμικός Flula Borg, και μια πραγματική τίγρης που ονομάζεται Lola.

Ο Steve Raymond, Διευθύνων Σύμβουλος της 8i, δήλωσε ότι εκατοντάδες ολογράμματα θα είναι διαθέσιμα στο πλαίσιο αυτής της εφαρμογής.

Κάθε ολόγραμμα δημιουργείται στο στούντιο της εταιρείας στο Λος Άντζελες και όλο το περιεχόμενο διατίθεται δωρεάν για όλα τα κινητά με λειτουργικό iOS και Android.

Η επαυξημένη πραγματικότητα (AR) εξελίσσεται και πέραν των εφαρμογών παιχνιδιών, όπως τα Pokémon Go, καθώς εταιρείες -κολοσσοί όπως το Facebook και η Apple αγκαλιάζουν αυτή τη τεχνολογία.

Και οι δύο εταιρείες έχουν ανακοινώσει εργαλεία που θα επιτρέψουν στους προγραμματιστές να προσθέσουν εφέ AR στις εφαρμογές τους. Όπως ανέφερε ο SteveRaymond, η εταιρεία πρόκειται να υποστηρίξει την πλατφόρμα ανάπτυξης ARKit της Apple στην έκδοση iOS του Holo το συντομότερο δυνατόν.

Οι δυνατότητες μάρκετινγκ για ολογράμματα αναμένεται να πολλαπλασιαστούν, καθώς ήδη χρησιμοποιούνται σε καμπάνιες για κινητά οι οποίες περιλαμβάνουν στις διαφημίσεις προϊόντων χαρακτήρες από την τηλεόραση και την ταινία.

Υπάρχει σημαντική εξέλιξη στη χρήση των ενσωματωμένων στα smartphone φωτογραφικών μηχανών από μονάχα για ψυχαγωγικούς λόγουςστη δημιουργία προστιθέμενης αξίας τόσο στη ζωή των καταναλωτών, όσο και στην ανάπτυξη νέων στρατηγικών μάρκετινγκ.

Από τη ραγδαία ανάπτυξη των παιχνιδιών που περιλαμβάνουν διαμερισμό της εικόνας,όπως συνέβη με το Pokémon Go που έγινε viral το περασμένο καλοκαίρι, όλο και περισσότεροι χρηστές δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την εμπλοκή τους με τον πραγματικό κόσμο μέσω μιας κινητής συσκευής.

Η Ikea, η σουηδική αλυσίδα επίπλων με 393 καταστήματα παγκοσμίως, αξιοποιεί αυτή την τεχνολογία αναπτύσσοντας μια εφαρμογή μέσω της νέας ARKit της Apple για να ενημερώσει τους χρήστες των smart phone σχετικά με το πώς θα φαίνονται τα προϊόντα αυτά στα σπίτια τους, πριν κάνουν μια αγορά.

Το επόμενο λογικό βήμα θα ήταν να μετατρέψουμε αυτές τις εικόνες σε ολογραφικά αντικείμενα που παρέχουν προβολή 3D

Εν τω μεταξύ, η Sony Pictures χρησιμοποιεί περισσότερη τεχνολογία AR ταινίας στη προώθηση της ταινίας Spider-Man. Εκτός από το γεγονός ότι έχει χρησιμοποεί ένα ολόγραμμα του ήρωα του κόμικς, το στούντιο προωθεί που μέσω διαδραστικηςών ψηφιακών διαφημιστικών πινακίδων στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Η καμπάνια τους για κινητά AR διαθέτει το παιχνίδι "Spider-ManScramble" το οποίο επιτρέπει στους θεατές να ελέγχουν μια εικονική έκδοση του υπερ-ήρωα που εμφανίζεται στις υπαίθριες διαφημίσεις χρησιμοποιώντας τα smartphone τους.

Πηγή : mobile marketer.

Read 109 times Last modified on Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 17:37

Related items

 • Παγκόσμιες διαφημίσεις στον Messenger

   


  Μετά από δοκιμές στην Αυστραλία και την Ταϊλάνδη, το facebook επεκτείνει περαιτέρω την έκδοση beta.

  Θα προσφέρει σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τη στόχευση κοινού του Facebook για να αυξήσουν την προσέγγισή τους σε άτομα μέσα από τον Messenger.

  Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις κάθε μεγέθους από όλο τον κόσμο αποκτούν ένα νέο εργαλείο για τη δημιουργία ουσιαστικών επαφών με πελάτες.

  Περισσότεροι από 1,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τον Messenger κάθε μήνα, το οποίο δίνει στους διαφημιζόμενους την ευκαιρία να επεκτείνουν την εμβέλεια των καμπανιών τους και να αυξήσουν τα αποτελέσματα.

  "Οι διαφημίσεις στον Messenger αποτελούν μια ισχυρή προσθήκη για τις ψηφιακές διαφημιστικές καμπάνιες, βοηθώντας τους διαφημιζόμενους να προσεγγίσουν τους πελάτες τους, όπου είναι ήδη ενεργοί.

  Και χάρη στη βελτιστοποίηση της τοποθέτησης των διαφημίσεων μέσω του Facebook, του Instagram, του Audience Network και τώρα του Messenger, είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να βελτιστοποιήσουμε τις διαφημιστικές δαπάνες μας και να αυξήσουμε περαιτέρω τα επιχειρησιακά αποτελέσματα. "

  Είπε ο Michiel Tops, Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνιών, Αυστραλιανό πολυκατάστημα David Jones

  Δείτε πώς λειτουργεί:

  Εκτός από τις διαφημίσεις του Messenger, οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπάρχουσες διαφημιστικές λύσεις του Messenger

  Ανοίξτε conversations with click-to-Messenger adverts

  Διαχειριστείτε συνομιλίες μέσα στην πλατφόρμα Messenger

  Επανασυνδέστε αυτές τις συνομιλίες χρησιμοποιώντας διαφημιστικά μηνύματα

  Επεκτείνετε την προσέγγισής σας σε πελάτες με τις διαφημίσεις του Messenger

  Οι χρήστες θα βλέπουν τις διαφημίσεις του Messenger στην καρτέλα "Αρχική σελίδα" της εφαρμογής για κινητά τους στο Messenger. Όταν αγγίξουν μια διαφήμιση, θα σταλούν στον προορισμό που επιλέχθηκε κατά τη δημιουργία της διαφήμισης.

  Αυτό μπορεί να είναι ο ιστοχώρος σας ή μια συνομιλία του Messenger.

  Οι διαφημίσεις Messenger θα είναι διαθέσιμες στο Διαχειριστή διαφημίσεων και στον επεξεργαστή Power Editor.

  Εάν χρησιμοποιείτε αυτόματες τοποθετήσεις, το Messenger περιλαμβάνεται για όλους τους υποστηριζόμενους στόχους καμπάνιας.

  Όπως στο Audience Network, οι διαφημίσεις του Messenger αποτελούν πρόσθετη επιλογή τοποθέτησης όταν οι επιχειρήσεις εκτελούν διαφημίσεις στο Facebook.

  Οι διαφημιζόμενοι θα μπορούν να προσθέτουν το Messenger σε καμπάνιες χρησιμοποιώντας τους στόχους Traffic and Conversion στις 11 Ιουλίου.

  Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επιλογές δημιουργικότητας και τη διαθεσιμότητα, επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας διαφημιζόμενων.

  Πηγή: Facebook business

 • Apple και Cisco: Συνεργασία για «αεικίνητους» εργαζομένους

  Apple και Cisco: Συνεργασία για την επίτευξη της μέγιστης προβολής και ελέγχου ασφάλειας για «αεικίνητους» εργαζομένους

   

  Στις 26 Ιουνίου ο αντιπρόεδρος του τομέα ασφάλειας του ομίλου CISCO, David Ulevitch, με ανάρτησή του στο επίσημο blog της εταιρείας αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνεργασία μεταξύ της Cisco και της Apple,σχετικά με θέματα ασφάλειας.

  «Κάθε μέρα έρχομαι σε επαφή με εταιρείες που αναζητούν συνεχώς τρόπους για να αξιοποιήσουν καλύτερα τα οφέλη της κινητικότητας,προκειμένου να μεταμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν»δηλώνει ευθύς εξ αρχής, στην ανάρτηση του.

  Τα νοσοκομεία αντικαθιστούν πλέον το παραδοσιακό ντοσιέ με τις σημειώσεις της νοσηλεύτριας με ένα iPad, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν εξειδικευμένες εφαρμογές σε ένα iPhone για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και οι πωλητές χρησιμοποιούν iPad αντί για φορητό υπολογιστή.

  Αν και αυτή η επανάσταση έχει ως αποτέλεσμα τεράστια οφέλη - εξοικονόμηση κόστους, καλύτερη κατανόηση και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα – απαιτεί,επίσης, νέες βελτιωμένες προδιαγραφές σχετικά με την απόδοση του δικτύου, τη συνεργασία μεταξύ διαφορετικών ομάδων χρηστών και την ασφάλεια.

  Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο η Apple και η Cisco ξεκίνησαν συνεργασία, προκειμένου να δημιουργήσουν την καλύτερη δυνατή εφαρμογή και φωνητική εμπειρία για χρήστες iPhone και iPad σε εταιρικά περιβάλλοντα.

  Το επιχείρημά τους είναι πως, προσθέτοντας ασφάλεια για να βοηθήσουν τους πελάτες τους,θα δημιουργηθούν πιο συνδεδεμένες, συνεργατικές και ασφαλείς επιχειρήσεις στον κόσμο χάρη στην τελευταία καινοτομία που αναπτύσσει η Cisco, την εφαρμογή Cisco Securit Connector για iPhone και iPad στην επιχείρηση.

  Αν και οι συσκευές iOS είναι εξαιρετικά ασφαλείς, οι επιχειρήσεις εξακολουθούν να χρειάζονται αυξημένο επίπεδο ορατότητας και ελέγχου σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν. Είτε διερευνούν ένα περιστατικό ασφαλείας είτε προσπαθούν να αυξήσουν το επίπεδο προστασίας των χρηστών στο Διαδίκτυο, η προβολή και ο έλεγχος είναι θεμελιώδεις απαιτήσεις.

  Η νέα εφαρμογή της Cisco αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το φθινόπωρο του 2017 και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει μέγιστη προβολή, έλεγχο και προστασία προσωπικών δεδομένων για συσκευές iOS.

  Παρέχει στους υπευθύνους των κάθε λογής οργανισμών την πιο λεπτομερή εικόνα σχετικά με το τι συμβαίνει στις κινητές συσκευές που τους ανήκουν κι, επίσης, παρέχει την καλύτερη δυνατή προστασία στους χρήστες, οπουδήποτε κι αν ταξιδεύουν.

  Με το Cisco Security Connector, οι επιχειρήσεις έχουν πλέον τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται στις αυστηρότερες προδιαγραφές περί ασφάλειαςκαι, τέλος, να επεκτείνουν την υιοθέτηση του iOS με νέους τρόπους.

  Η νέα εφαρμογή προσφέρει λειτουργίες ασφάλειας από την Cisco Umbrella και τη Cisco Clarity, σε μια ενιαία εφαρμογή. Μπορεί να αναπτυχθεί σε ελεγχόμενες από την επιχείρηση συσκευές iOS μέσω μιας λύσης διαχείρισης κινητής συσκευής (MDM), όπως τοCisco Meraki Systems Manager.

  Οι οργανισμοί, από την πλευρά τους, έχουν τα εξής οφέλη:

  • Ορατότητα – Εξασφαλίζουν τη συμμόρφωση των εν κινήσει χρηστών και των εταιρικών συσκευών τους iOS με τις έρευνες, αν συμβεί κάτι «κακό», καθώς λαμβάνουν αμέσως πληροφορίες σχετικά με το συμβάν, τις απώλειες και τους κινδύνους λόγω αυτού.

  • Έλεγχος - προστατεύουν τους χρήστες των συσκευών iOS από τη σύνδεση σε κακόβουλες τοποθεσίες στο διαδίκτυο, είτε βρίσκονται στο εταιρικό δίκτυο, σε δημόσιο Wi-Fi ή στα δίκτυα κινητής.

  • Απόρρητο: Διασφαλίζουν τα εταιρικά δεδομένα και τους χρήστες κρυπτογραφώντας τα αιτήματα στο Internet (DNS).

  Το Cisco Security Connector αναμένεται το φθινόπωρο του 2017, αλλά σύντομα θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα beta, οπότε κάντε κλικ εδώ αν θέλετε να συμμετάσχετε.

  Επιπλέον, η Cisco ξεκινά ένα νέο «ταξίδι»με κύριο άξονα την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Συνεργάζεται με πολλά μεγάλα ονόματα της ασφαλιστικής αγοράς, με στόχο να ανοίξουν νέους δρόμους για την ανάπτυξη μιας αρχιτεκτονικής που θα επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών ασφαλείας στον κυβερνοχώρο να προσφέρουν ισχυρότερες υπηρεσίες στους πελάτες τους.

  Η λύση που προωθείται, είναι η συνεχής παρακολούθηση του επιπέδου ασφαλείας και η διαμόρφωση μιας αρχιτεκτονικής με μετρήσιμα επίπεδα αναφοράς χάρη στις τεχνολογίες της Apple και τηςCisco.

  Πηγή : cisco blogs

 • Σχεδιάστε ένα Custom Geofilter από το τηλέφωνό σας!

  Σχεδιάστε ένα Custom Geofilter από το τηλέφωνό σας!


  Κάθε μέρα, οι Snapchaters δημιουργούν δεκάδες χιλιάδες σχέδια Geofilter για τις δραστηριότητες τους όπως γάμους, πάρτι, διακοπές, αποφοιτήσεις και πολλά άλλα.

  Το Snapchat για να ανταποκριθεί στους φανατικούς Snapchatters , διευκολύνει το σχεδιασμό ενός προσαρμοσμένου φίλτρου Snapchat!

  Οι φίλοι του Snapchat μπορούν τώρα να δημιουργήσουν φίλτρα στην εφαρμογή και να τα προσαρμόσουν με πολλά από τα ίδια εργαλεία δημιουργικού που έχουν στη διάθεση τους για να διακοσμήσουν το Snaps!

  Τι πρέπει να κάνουν? , Απλώς να πατήσουν "On-Demand Geofilters" στις Ρυθμίσεις για να δουν το νέο mobile στούντιο δημιουργικoύ.

  Από εκεί, μπορούν να διαλέξουν ένα θέμα για το φίλτρο τους και να δημιουργήσουν το προσωπικό χαρακτήρα με κείμενο, Bitmojis και αυτοκόλλητα.

  Αφού ολοκληρωθεί το σχέδιο, μπορούν οι χρήστες να επιλέξουν πού θέλουν να εμφανιστεί το φίλτρο και πότε.

  Το Geofilter μπορεί να καλύψει ένα συμβάν ή ολόκληρο το μπλοκ - για μια ώρα ή μέχρι ενενήντα ημέρες.

  Η τιμή ξεκινά από 5,99 δολάρια!

  Πηγή: Snap

 • Οι διαφημίσεις στο "κόσμο" των Instagram stories

  Οι διαφημίσεις Instagram stories


  Από τότε που ξεκίνησε σε παγκόσμιο επίπεδο νωρίτερα φέτος, το Instagram Stories έχει αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού στον τρόπο που οι επιχειρήσεις προσεγγίζουν τους πελάτες τους για νε φέρουν εμπορικά οφέλη.

  Με 200 εκατομμύρια Instagrammers που χρησιμοποιούν το Instagrams Stories καθημερινά, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τις δυνατότητες διαφήμισης πλήρους οθόνης των Instagrams Stories και επικοινωνούν αλληλεπιδροντας με τις κοινότητές τους στο Instagram.

  Δύο από αυτές τις πρωτοπόρες εταιρείες είναι οι Beats by Dre (@beatsbydre) και ο Michael Kors (@michaelkors).

  Γνωστή για τα κορυφαία προϊόντα και τον ήχο της, η Beats by Dre αναζητούσε έναν νέο τρόπο προσέγγισης πιθανών πελατών και δημιουργίας ενός “hype”μέσω της διαφημιστικής καμπάνιας γύρω από τα νέα ασύρματα ακουστικά της.

  Με το νεανικό κοινό-στόχο που ήταν ήδη ενεργό στις Instagram stories , η εταιρεία γνώριζε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει στη συνέχεια.

  Συνδυάζοντας τις δυνάμεις της με τη εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης PMG, τη εταιρεία Laundry Service και την δημιουργικό γραφείο Anomaly, η Beats by Dre γύρισε μια σειρά από δημιουργικά βίντεο ειδικά σχεδιασμένα για Instagram Stories χρησιμοποιώντας την όλο και πιο δημοφιλής κατακόρυφη προβολή.

  Το πρώτο video, προώθησε την καμπάνια BeatsX της μάρκας, η παρουσίασε μια σειρά celebrities που αλληλεπιδρούν με τα ακουστικά και επιδεικνύουν μια από τα πολλές καινοτομίες τα ακουστικά με μαγνητικά clips.

  Η υπόλοιπη σειρά επικεντρώθηκε στα νέα χρώματα της συλλογής Icon Solo3 της μάρκας, με εκπληκτικές φωτογραφίες και εντυπωσιακά οπτικά εφέ.

  Τα βίντεο ήταν τεράστια επιτυχία χρησιμοποιώντας τον στόχο των κλικ στο Instagram Stories για στόχευση και προώθηση των καμπανιών, η Beats by Dre κατάφερε να αυξήσει κατά 11 φορές την επισκεψιμότητα του ιστότοπου, αύξηση 16% της μοναδικής δέσμευσης χρηστών, αύξηση των πωλήσεων κατά 29% (Σε σύγκριση με άλλους τρόπους διαφήμισης).

  Χρησιμοποιώντας συχνά καινοτόμες τεχνικές για να επικοινωνήσει με τον κόσμο, ο Michael Kors προσέλαβε το Facebook Marketing Partner VidMob για να τους βοηθήσει να οδηγήσουν την διαφημιστική καμπάνια, του νέου smartwatch του Michael Kors.

  Δημιουργώντας ένα βίντεο οριζόντιας παραγωγής 30 δευτερολέπτων, το VidMob πήρε το αρχικό διαφημιστικό spot και το μετατρέψε σε μια συναρπαστική σειρά από κατακόρυφα βίντεο (2, 6, 10 και 15 δευτερόλεπτα) για να το κάνει κατάλληλο για τα Instagram Stories.

  Αυτές οι περικοπές στη διάρκεια επέτρεψαν στο brand να ελέγξει ποια διάρκεια στο βίντεο λειτούργησε καλύτερα στο target group που ήταν γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο, ηλικίες 18 έως 54.

  Η καμπάνια ήταν επιτυχημένη στο Instagram, και δημιούργησε σημαντικό όφελος για το εμπορικό σήμα και το νέο smartwatch της - ένα lift 23,7 pt στην ανάκληση διαφημίσεων , πολύ πάνω από τους ανταγωνιστές.
  Προχωρώντας μπροστά
  Καθώς τα Instagram stories συνεχίζουν να εξελίσσονται σε ένα εργαλείο που βοηθά τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να εμπλακούν περισσότερο στο Instagram, αυτό χρησιμοποιεί τις μοναδικές δυνατότητες διαφήμισης που έχει για να προσεγγίσει περισσότερους πελάτες.

  Για να δείτε πώς άλλες επιχειρήσεις, όπως το Beats by Dre και ο Michael Kors, χρησιμοποιούν το Instagram Stories για να οδηγήσουν τα αποτελέσματα, εξερευνήστε το Instagram for Business.

  Πηγή: Ιnstagram.

 • To Snapchat παρουσιάζει το Snap Map

  Παρουσίαση του Snap map

  To Snapchat δημιούργησε έναν εντελώς νέο τρόπο για να εξερευνήσουν οι χρήστες τον κόσμο!

  Οι χρήστες Βλέπουν τι συμβαίνει, βρίσκουν τους φίλους τους και ζούν την περιπέτεια!

  Είναι εύκολο στη χρήση - απλά πιέστε για να μικρύνετε και δείτε τον Χάρτη!

  Οι χρήστες αποφασίζουν αν θέλουν να μοιραστούν την τοποθεσία τους με φίλους ή απλά να την κρατήσουν για τον εαυτό τους με το Ghost Mode.

  Αν οι χρήστες μοιραστούν την τοποθεσία τους με φίλους τους , το Actionmoji θα εμφανίζεται στο χάρτη.

  Το Actionmojis ενημερώνεται μόνο όταν ανοίγετε το Snapchat.

  Ελπίζουμε να απολαμβάνετε το νέο χάρτη όσο κι εμείς!

  Happy Snapping!

  Πηγή: Snap Inc

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Open Source διαχείριση ή άλλη?

Αρθρογράφοι

Blog Listing ad
 Blog Bottom Add

Κόμβος πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες, εστιάζοντας ειδικότερα στην αξιοποίηση του web.

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!