Βράβευση της Generation Y για την εφαρμογή e-DIETfood

Posted On Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 15:52 Written by

Με το Life Improving Application award βραβεύτηκε η πρωτοποριακή εφαρμογή διατροφής e-DIET food, από τα Mobile & Connected Awards 2019!

Το πρώτο app που συνδυάζει υπηρεσίες διατροφής με υπηρεσία online διατροφολόγου και ταυτόχρονα γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στις υπηρεσίες delivery και την υγιεινή διατροφή, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Generation Y- International eBusiness Experts και κατάφερε από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του να γίνει ένας πραγματικά πολύτιμος σύντροφος στην καθημερινότητα όσων το χρησιμοποιούν.

Έχοντας επιλεχθεί ως η εφαρμογή που ήρθε και βελτίωσε σε μεγάλο βαθμό τη ζωή μας, το e-DIET food βρίσκεται ανάμεσα στους νικητές που βραβεύτηκαν την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019, στο πλαίσιο του 9ου συνεδρίου Mobile & Connected World, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Τα Mobile & Connected Awards τα οποία απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του σημαντικότερου συνεδρίου στη χώρα για τον κόσμο της Κινητής Τηλεφωνίας, των Applications και των υπηρεσιών νέας γενιάς,  επιβράβευσαν και ανέδειξαν τις πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα και πρόσωπα της αγοράς.

Η βράβευση αυτή αποτελεί ακόμα μία σημαντική επιτυχία για την Generation Y, η οποία με συνέπεια δημιουργεί επιτηδεύματα τα οποία συμβάλλουν στην ανάπτυξη της αγοράς, την εξέλιξη της τεχνολογίας και κατά συνέπεια στη βελτίωση της ζωής όλων μας.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου της Generation Y.

 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!