Νέες επενδύσεις και αναβάθμιση του δικτύου της Connecticore

Posted On Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 10:30 Written by

Συνεχίζοντας μια ανοδική πορεία που οδηγεί ένα πλήθος μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητάς τους, η εταιρία Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Connecticore προχωράει σε αναβάθμιση του ασύρματου δικτύου της στην Αττική.

Καθώς η αναβάθμιση των κόμβων που καλύπτουν τις περιοχές των Βορείων Προαστίων έχει ήδη ολοκληρωθεί, η Connecticore πρωτοπορεί με ένα νέο κύκλο επενδύσεων (για να ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον και άλλες περιοχές της Αττικής), συγχρονίζοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις με αξιόπιστες συνδέσεις ασύρματου δικτύου και ταχύτητες που αγγίζουν και ξεπερνούν το 5G. Επιπλέον των υπερύψηλών ταχυτήτων, το ακόμα μεγαλύτερο SLA (Service-level agreement) που είναι σε θέση να εξασφαλίσει στους συνεργάτες της, ανεβάζει με δυναμικό τρόπο το επίπεδο αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών της.

Έχοντας ξεκινήσει την εμπορική της δραστηριότητα το 2012, η Connecticore αψήφησε την οικονομική κρίση και τον έντονο ανταγωνισμό, υιοθετώντας νέες τεχνολογίες σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Μέσα από μια πορεία διαρκούς ανόδου και απευθυνόμενη αποκλειστικά σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, κατάφερε να εξελιχθεί σε έναν επιτυχημένο τηλεπικοινωνιακό πάροχο. Ταυτόχρονα, με τις υπηρεσίες της στο Cloud, ουσιαστικά καταργεί την ανάγκη επενδύσεων σε πάγιο εξοπλισμό, εξυπηρετώντας τις προσωποποιημένες ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Η δυνατότητα κάλυψης περιοχών στις οποίες δεν υπάρχουν οπτικές ίνες, η ταχύτητα υλοποίησης έργου (σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος αυτής) και η ασφάλεια των δεδομένων (με 24/7 παρακολούθηση και support από μια εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών) συγκροτούν το κύριο όραμα της Connecticore: Tην ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχείρησης και στην εξυπηρέτηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών της.

Οι ταχύτητες που ξεπερνούν το 1Gbps, το υψηλότερο SLA και η αναβάθμιση των κόμβων στα Βόρεια Προάστια μέσα από νέες επενδύσεις, είναι οι πιο πρόσφατες ενδείξεις εξέλιξης και ευημερίας μιας εταιρίας που βρίσκεται ήδη στο μέλλον, οδηγώντας στη νέα εποχή.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου της Connecticore.

 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!