Η ATCOM Μεγάλος Χορηγός στο 6ο Information Security Conference

Posted On Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 14:37 Written by

Μέσω του Akamai Business Unit της και με εισηγητή τον Richard Meeus, Head of Security Strategy της Akamai

Το εξειδικευμένο Akamai Business Unit της ATCOM και μοναδικός Akamai NetAlliance Partner στην Ελλάδα θα είναι Μεγάλος Χορηγός στο 6ο Information Security Conference που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου 2019.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Richard Meeus, Head of Security Strategy της Akamai θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα “Digital Transformation and the Αssociated Risks”, όπου θα αναφερθεί στους κινδύνους με τους οποίους έρχονται αντιμέτωπες οι εταιρείες κατά την μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή, αναλύοντας τη σημασία της ενσωμάτωσης μίας ενδελεχούς πολιτικής ασφαλείας στον πυρήνα της στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού κάθε επιχείρησης.

Richard Meeus

Το Akamai Business Unit της ATCOM, υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Μαυρομιχάλη με 18-ετή εμπειρία στις υπηρεσίες Akamai, είναι ο μοναδικός Akamai Reseller Partner στην Ελλάδα. Πρόσφατα βραβευμένο ως “Partner of the Year” της Akamai και με πλούσιο πελατολόγιο που περιλαμβάνει κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς από πληθώρα επιχειρηματικών κλάδων, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών security, content delivery και web performance της Akamai.

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!