Ο Nicholas Negrοponte βασικός ομιλητής του Digital Transformation Gala Featured

Posted On Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 10:21 Written by

 

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Ελλάδας αποτελεί μοναδική ευκαιρία ανάπτυξης για τη χώρα. To ThinkDigital Group (TDG) έχοντας ενεργό ρόλο στον ψηφιακό εκδημοκρατισμό της χώρας από το 2006 συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση σε συνεργασία με την πρωτοβουλία “Repositioning Greece” του Ecali Club.

Tο Digital Transformation event θα είναι το πρώτο σε μία σειρά από αντίστοιχες ετήσιες συναντήσεις κορυφαίων προσωπικοτήτων του χώρου. Πρόκειται για τους ανθρώπους που διαμορφώνουν με την δραστηριότητά τους, τους στόχους και τον σχεδιασμό του ψηφιακού μετασχηματισμού με σκοπό το ευρύτερο όφελος της κοινωνίας μας.

Εξέχων καλεσμένος στην εναρκτήρια εκδήλωση θα είναι ο Nicholas Negroponte, ένας από τους πρώτους «ψηφιακούς προφήτες» της εποχής μας, ιδρυτής του MIT Media Lab και του φιλανθρωπικού οργανισμού One Laptop per Child, καθώς και συγγραφέας του εμβληματικού και προφητικού βιβλίου “Being Digital” (1995). Το Repositioning Greece: Digital Transformation business gala θα λάβει χώρα την Πέμπτη 28 Ιουνίου στο Ecali Club. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Οδυσσέας Ντότσικας, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του TDG.

Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη του ThinkDigital Group.

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!