Το νέο corporate site της ISOPLUS A.E. από τη Generation Y

Posted On Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 09:34 Written by
Rate this item
(0 votes)

Το νέο corporate site της ISOPLUS A.E. από τη Generation Y αποτελεί το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία Υγείας

Στην ομάδα της Generation Y ανέθεσε το σχεδιασμό και την υλοποίηση του νέου εταιρικού της προφίλ μία από τις ηγετικές εταιρίες στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής στην ελληνική αγορά, η ISOPLUS A.E.

Η ISOPLUS A.E. διαθέτοντας:
• 5.000 συνεργαζόμενα φαρμακεία και καταστήματα υγιεινής διατροφής σε όλη την Ελλάδα


• συνεργασία με 6 από τους κορυφαίους οίκους συμπληρωμάτων διατροφής παγκοσμίως (Solgar, Nature’s Bounty, Mustela κ.α)

• 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά

• περισσότερα από 95 εξειδικευμένα στελέχη να απαρτίζουν την ομάδα της,

απέκτησε, χάρη στη συνεργασία με τη GY, ένα corporate site που όχι μόνο ενισχύει το brand και product awareness της, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και ένα χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης για το κοινό και τους επαγγελματίες Υγείας για θέματα ευ ζην και συμπληρωμάτων διατροφής.

Το www.isoplus.gr με έξυπνη κατηγοριοποίηση και μοντέρνο design παρέχει ενημέρωση για την εταιρία, την ιστορία, το όραμα και τη φιλοσοφία της και παράλληλα παρουσιάζει τα διαθέσιμα προϊόντα της, στρατηγικά ταξινομημένα ανά κατηγορία, ανάγκη και brand επιτρέποντας άνετη και στοχευμένη πλοήγηση για το χρήστη και αποδοτικό engagement του κοινού με την εταιρία.

Στα καινοτόμα χαρακτηριστικά του νέου εταιρικού προφίλ της ISOPLUS A.E. ξεχωρίζει η δημιουργία ειδικών section αποκλειστικά για τους επαγγελματίες Υγείας.

Το νέο site της εταιρίας δίνει τη δυνατότητα για περαιτέρω εξειδικευμένη πληροφόρηση σε όλη την γκάμα των προϊόντων του για κάθε εγγεγραμμένο μέλος του.

Η ειδικά διαμορφωμένη members area με το «Αλφαβητάρι» ουσιών, τα πρωτόκολλα υγείας και την ειδική φόρμα συμμετοχής και παρακολούθησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων παρέχει αναλυτική περιγραφή προϊόντων, αλλά και ενημέρωση στους συνεργάτες του δικτύου για θέματα Υγείας, ευζωίας και well-being.

Επίσης , μέσω ειδικής φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έχει προβλεφθεί στο νέο ψηφιακό περιβάλλον δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής στο ISOPLUS EXCLUSIVE CLUB, το δίκτυο εξιδεικευμένων συνεργατών της ISOPLUS, μέσω του οποίου το κάθε μέλος απολαμβάνει μια σειρά ενεργειών με στόχο την ενίσχυση της επιτυχημένης και ενημερωμένης πώλησης των προϊόντων του.

 

Read 157 times Last modified on Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 10:26

Related items

 • Πάμε με Ψηφιακά «Βήματα» και «Άλματα»…

  Ως τα μέσα Σεπτεμβρίου η υποβολή επενδυτικών σχεδίων και η διεκδίκηση χρηματοδότησης

  Κάποιες φορές νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε κι εμείς, εδώ, αυτό που οι εξ Εσπερίας συνάδελφοι εισάγουν με την έκφραση… «kind reminder»

  Σε απλά ελληνικά, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε πως στα μέσα Σεπτεμβρίου (στις 17, συγκεκριμένα) λήγει η προθεσμία για την υποβολή επενδυτικών σχεδίων και τη διεκδίκηση σημαντικής οικονομικής ενίσχυσης, στο πλαίσιο των δυο νέων χρηματοδοτικών δράσεων συνολικού προϋπολογισμού 100 εκατ. € που «τρέχει» το υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης.

  Μιλάμε, βεβαίως, για τις δράσεις "Ψηφιακό Βήμα" και "Ψηφιακό Άλμα" που αφορούν στην υποστήριξη επιχειρήσεων όλων των κλάδων για στοχευμένες επενδύσεις σε Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ).

  Στο πλαίσιο της πρώτης δράσης, οι επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν επενδυτικά σχέδια από 5.000 € έως 50.000 €, ενώ στο πλαίσιο της δεύτερης από 55.000 € έως 400.000 €.

  Το πληροφοριακό δελτίο του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης, απ’ όπου και τα στοιχεία μας, τονίζει πως η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών (που ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου και, όπως είπαμε, θα διαρκέσει ως τις 17 Σεπτεμβρίου) γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.ependyseis.gr.

  Και οι δύο Δράσεις συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι από εθνικούς πόρους και απευθύνονται σε πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες πριν από την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης: (α) έχουν κλείσει τουλάχιστον δυο (2) πλήρεις διαχειριστικές χρήσεις και τηρούν βιβλία Β' και Γ' κατηγορίας ως τις 31.12.2017, (β) διαθέτουν έναν τουλάχιστον επιλέξιμο Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ) που δεν συμπεριλαμβάνεται στο Παράρτημα ΙV ΜΗ EΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΔ.

  Η -προφανώς, δημοφιλέστερη- δράση "Ψηφιακό Βήμα" στοχεύει στην ψηφιακή αναβάθμιση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και ο προϋπολογισμός της αγγίζει τα 50 εκατ. € για το σύνολο των περιφερειών της χώρας.

  Οι βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής και οι επιδοτούμενες δαπάνες είναι διαθέσιμες με κάθε λεπτομέρεια στο πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων.

  Το ποσοστό επιδότησης και των δύο δράσεων ανέρχεται στο 50% και καλύπτονται δαπάνες εξοπλισμού, λογισμικού και υπηρεσιών παρεχόμενες από τρίτους (όπως hosting, σύνδεση στο Διαδίκτυο, υπηρεσίες ανάπτυξης ψηφιακού υλικού διαφήμισης, μετάφρασης του περιεχομένου ηλεκτρονικού καταστήματος κ.ά.).

  Όσοι επιχειρούντες, λοιπόν, προσέλθετε εγκαίρως

 • H ACS δίπλα στους πληγέντες των πυρκαγιών της Ανατολικής Αττικής

  Λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής, που προέκυψαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές, η ACS, εταιρεία του Ομίλου Quest, αποφάσισε να προσφέρει έμπρακτη στήριξη στους πληγέντες και αναλαμβάνει τη δωρεάν αποστολή συγκεκριμένων ειδών ανάγκης από τα καταστήματα ΑCS όλης της χώρας.

  Συγκεκριμένα από την Τετάρτη 25/07/18 καλούμε τους πολίτες σε όλη την Ελλάδα να συγκεντρώσουν συγκεκριμένα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και να τα παραδίδουν στα καταστήματα της ACS πανελλαδικά.

  Η ACS αναλαμβάνει την ασφαλή και δωρεάν μεταφορά των ειδών και την παράδοση αυτών στο Κέντρο Logistics (διαχείρισης) της Περιφέρειας Αττικής, με σκοπό τη διανομή τους στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

  Βάσει των αναγκών που έχει ανακοινώσει η Περιφέρεια Αττικής για τα θύματα των πυρκαγιών, παρακάτω θα βρείτε τα απαιτούμενα είδη προς συγκέντρωση:

  1. Εμφιαλωμένα νερά

  2. Χυμούς

  3. Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λ.π.)

  4. Γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ.

  Προσοχή - Δεν χρειάζονται είδη ρουχισμού.

 • Τη συνεργασία του με τη ForestView εγκαινιάζει ο Όμιλος Ευρωκλινικής.

  Μία σημαντική συνεργασία ανακοίνωσε το Performance Marketing Agency του Ομίλου Think Digital Group, ForestView, με τον Όμιλο της Ευρωκλινικής. Η ανάθεση αφορά κατά βάση την ψηφιακή επικοινωνία της Ευρωκλινικής Αθηνών και της Ευρωκλινικής Παίδων.

  Η ForestView αναλαμβάνει τη συνολική digital επικοινωνία του Ομίλου, παρέχοντας υπηρεσίες δημιουργικού, online media και performance marketing στα διάφορα ψηφιακά κανάλια.

  Επίσημη ημερομηνία της έναρξης της συνεργασίας μεταξύ της ForestView και τoυ Ομίλου της Ευρωκλινικής, είναι η 1η Αυγούστου

 • “Brandformance” χρυσή διάκριση για την ForestView στα φετινά Peak Awards

  Χρυσό βραβείο στη κατηγορία Best Programmatic Campaign απέσπασε η Forestview, το Performance Marketing Agency του ομίλου TDG, στα φετινά Peak Performance Marketing Awards.

  H ForestView υλοποίησε μία branding καμπάνια επικοινωνίας για το μεγάλο εύρος προϊόντων της Frezyderm, πετυχαίνοντας εξαιρετική απόδοση σε δύο επίπεδα.

  Αξιοποιώντας πολλαπλά data points μέσω AppNexus και custom υλοποίησης στην πλατφόρμα HasOffers κατάφερε να βελτιώσει το CTR των καμπανιών μέχρι και 175%, μέσω της δυναμικής διαχείρισης των placements και του target audience.

  Παράλληλα, μετρώντας στοιχεία πωλήσεων από 22 μεγάλα online φαρμακεία κατέγραφε σε πραγματικό χρόνο τον αντίκτυπο της brand επικοινωνίας σε πραγματικό purchase intent, μετατρέποντας έτσι μία Brand Awareness καμπάνια σε «brandformance».

  Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν και δύο ακόμα δουλειές της ForestView με χάλκινο βραβείο, στη κατηγορία Best Performance in Travel & Leisure για καμπάνια της True Greece και την κατηγορία Best Performance in Food & Grocery, αποσπώντας μία ακόμα διάκριση για το online activation #MonadikosKafes της Coffee Island.

   

 • Iab Mixx Awards 2018: Στην κορυφή του διεθνούς θεσμού βραβείων η Generation Y

  Ένα GOLD award στην κατηγορία Effective Use of Data ήρθε να προστεθεί στο ήδη πλούσιο παλμαρέ της Generation Y – International e-Business Experts μέσα από τη συμμετοχή της στα διεθνούς κύρους IAB MiXX Awards που διοργανώθηκαν για τέταρτη χρονιά με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων έργων στο ελληνικό ψηφιακό οικοσύστημα, όπως και των πιο αποτελεσματικών πρακτικών που ενέπνευσαν το ηλεκτρονικό επιχειρείν.

  Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς, την Πέμπτη 12/07 στον θερινό κινηματογράφο Μπομπονιέρα στην Κηφισιά, η Generation Y κατάφερε να αποσπάσει την κορυφαία διάκριση για τις καινοτόμες πρακτικές έρευνας αγοράς που εφάρμοσε στην υλοποίηση της marketing καμπάνιας «Όποιος κι αν είναι ο λόγος» για λογαριασμό του γνωστού ηλεκτρονικού καταστήματος αθλητικών ειδών Delikaris Sport.

  Το συγκεκριμένο βραβείο, αποτελεί μία σημαντική διάκριση που ήρθε να επισφραγίσει την συνεχώς αυξανόμενη εξάπλωση του brand στο χώρο του online εμπορίου αθλητικών ρούχων και υποδημάτων.

  Από την Generation Υ το «παρών» στην τελετή έδωσε η Νανά Ιωακειμίδου – Εμπορική Διευθύντρια της εταιρείας, η οποία συνοδευόταν από τον ίδιο τον κύριο Δελικάρη και τη σύζυγό του.

  «Ως μία εταιρία που στοχεύει στην συνολική επιχειρηματική ανάπτυξη των πελατών μας, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η κορυφαία «χρυσή» διάκριση για την εταιρία μας, ήρθε για το τμήμα Έρευνας Αγοράς, το οποίο αποτελεί ανάποσταστο κομμάτι των υπολοίπων business units της Generation Y και στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες μας , όπως επίσης διακρίνει την εταιρία σε σχέση με τις συνήθεις πρακτικές της υπόλοιπης αγοράς στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακού επιχειρείν», τόνισε κατά τη διάρκεια της βραδιάς η κα Ιωακειμίδου.

   

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Open Source διαχείριση ή άλλη?

Κόμβος πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες, εστιάζοντας ειδικότερα στην αξιοποίηση του web.

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!