Η Info Quest Χρυσός Χορηγός στην εκδήλωση “The Network. Intuitive.”

Posted On Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 15:36 Written by
Rate this item
(0 votes)

Η Ιnfo Quest Technologies συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στην εκδήλωση που διοργανώνει η Cisco με τίτλο “The Network. Intuitive.” την Τρίτη 17 Απριλίου στο WYNDHAM GRAND ATHENS HOTEL.

H εταιρεία θα εστιαστεί σε λύσεις ασφάλειας – Security- υποδομών και δεδομένων με την ομιλία “Security in a Connected World”, ένα πεδίο ιδιαίτερα επίκαιρο, τόσο λόγω των νέων κανονιστικών υποχρεώσεων, όσο και των αυξημένων προκλήσεων που φέρνει ο γοργός ψηφιακός μετασχηματισμός και το Mobility / IoT.

Η Info Quest Technologies και η Cisco Greece συνεργάζονται στρατηγικά για περισσότερα από 20 χρόνια, με κοινό στόχο τη συνεχή ανάπτυξη και καθοδήγηση του δικτύου συνεργατών και όραμα τη βέλτιστη αξιοποίηση των προηγμένων λύσεων της Cisco από όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, στη συνεχή προσπάθειά τους για εκσυγχρονισμό και ανταγωνιστικότητα.

H Info Quest Technologies έχει βραβευτεί για το έτος 2017 και για το έτος 2016 ως «Cisco Distributor of the Year» επιβεβαιώνοντας την προσήλωσή της στη δημιουργία αξίας για τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της.

 

Read 315 times Last modified on Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 15:46

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Open Source διαχείριση ή άλλη?

Κόμβος πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες, εστιάζοντας ειδικότερα στην αξιοποίηση του web.

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!