ATCOM & UXLAB χορηγοί του INNOVATION Design Summit ‘17

Posted On %PM, %12 %565 %2017 %15:%Οκτ Written by
Rate this item
(0 votes)

H ATCOM και το UXlab, το Business Unit της ATCOM που εξειδικεύεται αποκλειστικά σε θέματα usability και user experience, χορηγούν το συνέδριο Innovation Design Summit ‘17.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η επικεφαλής του UXlab Κατερίνα Καραγιάννη θα αναφερθεί στην ομιλία της "From Design Thinking to Design Doing" σε έννοιες όπως η σχέση μεταξύ UX και Design Thinking, Εxperience Design, Innovation, αλλά και σε νέες πρακτικές που σχετίζονται με το στάδιο του empathy καθώς και την ιδιαίτερη σημασία του Contextual Inquiry.

Κα. Καραγιάννη

Η κα. Καραγιάννη θα παραθέσει συγκεκριμένα case studies της ελληνικής αγοράς και θα υπογραμμίσει τις πρακτικές που τείνουν να είναι οι πλέον αποτελεσματικές.

Το συνέδριο Innovation Design Summit ‘17, είναι το 1ο ελληνικό συνέδριο, το οποίο εστιάζει αποκλειστικά στο Design Thinking και στις διαδικασίες, εργαλεία, μεθοδολογίες και action items που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην στρατηγική κάθε επιχείρησης.

Read 103 times

Related items

 • Bραβεία για την e-fresh.gr στις κατηγορίες “Logistics” και “Food & Grocery”

  Το 5ο και 6ο κατά σειρά βραβείο της απέσπασε η e-fresh.gr στο πλαίσιο της διοργάνωσης e-volutionawards 2018 υπό την αιγίδα του GRECA.

  Ο θεσμός αναδεικνύει και βραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν με την κριτική επιτροπή να απαρτίζεται από εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές πανεπιστημίων και εκπροσώπους φορέων.

  Η e-fresh.gr διακρίθηκε στις κατηγορίες “Best in Food and Grocery” και “Υπηρεσίες Logistics” υπογραμμίζοντας την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει τόσο σε επίπεδο προσφοράς προϊόντων όσο και στην ασφαλή και ταχύτατη μεταφορά τους στο χώρο παράδοσης.

  Η Ζήνα Μαυροειδή, MD της e-fresh.gr δήλωσε σχετικά: «Είναι σημαντικό πως κάθε νέα διάκριση της e-fresh.gr επιβραβεύει και ένα διαφορετικό κομμάτι της λειτουργίας μας.

  Η βράβευση των logistics της e-fresh.gr ξεχωρίζει, αφού οι υπηρεσίες Logistics βρίσκονται στην καρδιά κάθε εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου.

  Είμαστε περήφανοι για την αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών που επιτρέπουν την παράδοση μιας ηλεκτρονικής παραγγελίας όχι απλά αυθημερόν αλλά και σε λίγες ώρες από την υποβολή της.

  Πρόκειται για μια τεράστια καινοτομία που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην χώρα μας, αναπτύχθηκε και υλοποιήθηκε από έλληνες μηχανικούς και κοιτάει στα μάτια αντίστοιχα παραδείγματα εταιριών του εξωτερικού σε εδραιωμένες αγορές».

  Εκπρόσωποι θεσμικών φορέων χαιρέτισαν την εκδήλωση η οποία επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του κλάδου, επιβράβευσε την καινοτομία και προσέφερε έμπνευση και κίνητρο για ακόμη πιο δημιουργική προσπάθεια στο πεδίο του e-commerce.

   

 • Αυτά έψαξαν οι Έλληνες χρήστες, φέτος, στο παγκόσμιο «ψαχτήρι»…

  Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, είθισται να «κλείνουμε» τους λογαριασμούς του δωδεκάμηνου που φεύγει αναπολώντας γεγονότα και στιγμές, καταγράφοντας νίκες και απώλειες, σημειώνοντας τάσεις και προφητείες που επαληθεύτηκαν ή όχι.

  Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα «βαρόμετρα» είναι τα στατιστικά του Google Search, που ετοιμάζει για κάθε χώρα και δημοσιοποιεί στο τέλος κάθε χρόνου, το παγκόσμιο «ψαχτήρι. Κάθε χρόνο, το Year in Search αναδεικνύει τα πρόσωπα, τα θέματα, τα γεγονότα και τα μέρη που κέντρισαν φέτος την προσοχή του πλανήτη μέσα από τη μηχανή αναζήτησης της Google.

  Τιμώντας το 2017 και τα νέα πράγματα που έφερε στο πέρασμά του, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις των Ελλήνων ανεξαρτήτως θέματος, αλλά και ακόμα τέσσερις λίστες που αφορούν σε γεγονότα, διασημότητες, ταινίες και σειρές που τράβηξαν την προσοχή μας.

  Από το Survivorως το Nomads κι από τις διασημότητες που έφυγαν από τη ζωή ως το Despacito, αυτός ο χρόνος μας επηρέασε με διαφορετικούς τρόπους. Για όλα τα καλά και τα κακά που συνέβησαν φέτος, οι Έλληνες απευθύνθηκαν στην Αναζήτηση Google για να μάθουν και να καταλάβουν περισσότερα για καθετί που τους ενδιέφερε.

  Συγκεκριμένα, με τις αναζητήσεις μας, ξεχωρίσαμε τα reality shows που δοκίμασαν τους συμμετέχοντες ως προς την δυνατότητά τους να επιβιώνουν, αλλά και να συνδυάζουν σωστά τα ρούχα τους.

  Ακούσαμε ξανά και ξανά το Despacito αλλά και τα τραγούδια της Eurovision. Mνημονεύσαμε τη Zωή Λάσκαρη και τον Στάθη Ψάλτη που χάρισαν μεγάλες στιγμές στον ελληνικό κινηματογράφο, ενώ μας απασχόλησαν αρκετά θέματα της πολιτικής, κοινωνικής και πολιτικής επικαιρότητας.

  Διαβάστε και… θυμηθείτε, λοιπόν!

  Ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις 2017

  1.Survivor
  2.Κοινωνικό Μέρισμα
  3.Eurovision 2017
  4.Nomads
  5.ZωήΛάσκαρη
  6.Eurobasket 2017
  7.ΣτάθηςΨάλτης
  8.Despacito
  9.My style rocks
  10.iPhone 8


  Επικαιρότητα

  1. Κοινωνικό μέρισμα
  2. ΕΦΚΑ
  3. Ηριάννα
  4. Καταλονία
  5. Εκλογές Κεντροαριστεράς
  6. Δασικοί Χάρτες
  7. Σώρρας
  8. Μάνδρα Αττικής
  9. Ηλεκτρονικό εισιτήριο
  10.Βόμβα Κορδελιό


  Διασημότητες

  1. Zωή Λάσκαρη
  2. Στάθης Ψάλτης
  3. Νανά Καραγιάννη
  4. Ειρήνη Παπαδοπούλου
  5. Νατάσα Καλογρίδη
  6. Μαίρη Τσώνη
  7. Λάουρα Νάργες
  8. Ντάνος
  9. ΣόφιΠασχάλη
  10.Chester Bennington


  Ταινίες

  1. La la land
  2. Fast and Furious 8
  3. It
  4. WonderWoman
  5. Το τελευταίο σημείωμα
  6. Justice League
  7. Moonlight
  8. Logan
  9. Fifty Shades Darker
  10.BladeRunner

   

  Σειρές και Τηλεοπτικά

  1. Survivor
  2. Nomads
  3. My style rocks
  4. ΠαρθέναΖωή
  5. Έλα στη θέση μου
  6. SurvivalSecret
  7. Τατουάζ
  8. Συμμαθητές
  9. Rising Star
  10.Shopping Star


  Περισσότερα για τις ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις στην Ελλάδα, μπορείτε να βρείτεστην επίσημη ιστοσελίδα της Google,εδώ .

   

 • Αυξάνεται το έλλειμμα δεξιοτήτων στο εργατικό δυναμικό

  Έρευνα της ADECCO καταγράφει σημαντική αναντιστοιχία με τις ανάγκες των επιχειρήσεων


  Το έχουμε πει, το έχουμε γράψει και το έχουμε διατυπώσει σε όλους τους τόνους, πως οι δεξιότητες του εργατικού δυναμικού στην Ελλάδα απέχουν σε μεγάλο βαθμό από τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων, καθώς η χώρα μας συνεχίζει να υστερεί «παραδοσιακά» σ’ ό,τι σχετίζεται με το (αναγκαίο, πλέον, λόγω των συνεχών ανατροπών που φέρνει ο ψηφιακός μετασχηματισμός στις επιχειρήσεις, αλλά και των ραγδαίων εξελίξεων στις εργασιακές προδιαγραφές) μοντέλο της δια βίου μάθησης.

  Τη γενικότερη εντύπωση της υστέρησης ενισχύουν πια και τα αποτελέσματα ερευνών – συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα του δεύτερου μέρους της έρευνας «Η απασχολησιμότητα στην Ελλάδα-2017» που παρουσίασε η Adecco Ελλάδας, μέλους του Ομίλου Adecco, παγκόσμιου ηγέτη στην παροχή λύσεων Ανθρωπίνου Δυναμικού.

  Σ’ αυτά, αποτυπώνεται η γνώμη των εργοδοτών για την αγορά εργασίας,με κύριο ερώτημα αν οι σημερινοί υποψήφιοι και οι εργαζόμενοι διαθέτουν τις δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι εταιρείες τους.

  Παράλληλα, σκιαγραφείται η εικόνα που έχουν οι εργοδότες για το πόσο «ελκυστική» στους υποψηφίους είναι η εταιρεία τους, ενώ διατυπώνονται και προτάσεις για τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των δεξιοτήτων που διαθέτουν οι υποψήφιοι και εκείνων που έχουν ανάγκη οι εταιρείες.

  Σημαντικά τα προβλήματα

  Από την έρευνα προκύπτει ότι οι εργοδότες θεωρούν πως οι δεξιότητες και οι ικανότητες του υφιστάμενου προσωπικού στην εταιρεία τους δεν ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

  Το 44% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσαν ότι οι εργαζόμενοί τους ανταποκρίνονται επαρκώς στις ανάγκες της εταιρείας, όταν το αντίστοιχο ποσοστό για το 2016 ήταν 64%, ενώ ποσοστό 52% απάντησαν ότι οι εργαζόμενοι ανταποκρίνονται μόνο εν μέρει στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων, ποσοστό που παρουσιάζει αύξηση σε σχέση με το αντίστοιχο ποσοστό του 2016, που ήταν 34%.

  Άρα, έχει μειωθεί ο αριθμός των εργοδοτών που θεωρούν ότι το υφιστάμενο προσωπικό τους πληροί τις ανάγκες της θέσης του και της εταιρείας, όπως αυτές διαμορφώνονται στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

  Αξίζει,μάλιστα, να σημειωθεί ότι η αναντιστοιχία δεξιοτήτων που αναγνωρίζουν οι εργοδότες στην εν λόγω έρευνα, δεν αποτυπώνεται στην άποψη των υποψηφίων και των εργαζομένων που καταγράφηκε από την αντίστοιχη έρευνα, που είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα φέτος και είχε παρουσιαστεί τον Ιούλιο του 2017 (δείτε τη σχετική έρευνα εδώ) καταγράφοντας τη γνώμη του κοινού σχετικά με τις δεξιότητές του.

  Αξιολογώντας τα δικά τους προσόντα, η συντριπτική πλειοψηφία εργαζομένων και υποψηφίων θεωρεί ότι διαθέτει σε πολύ ή αρκετά ικανοποιητικό βαθμό το σύνολο των ικανοτήτων και δεξιοτήτων που χρειάζονται σήμερα οι επιχειρήσεις…

  Υπαρκτή η αναντιστοιχία

  Ταυτόχρονα, αυξητική τάση παρουσιάζει το ποσοστό των εργοδοτών που θεωρούν ότι υπάρχει αναντιστοιχία ανάμεσα στις δεξιότητες που αναπτύσσει το σύστημα εκπαίδευσης και σε αυτές που ζητούν οι εταιρείες από τον σύγχρονο υποψήφιο.

  Σύμφωνοι με την παραπάνω άποψη δηλώνουν οι συμμετέχοντες σε ποσοστό 80%, όταν το αντίστοιχο ποσοστό για το 2016 ήταν 75%. Αντίθετοι με την παραπάνω άποψη είναι το 20%.

  Για τον περιορισμό αυτής της αναντιστοιχίας συστήνεται η ενίσχυση της πρακτικής άσκησης/ μαθητείας στις επιχειρήσεις (ποσοστό 68%), ενώ ακολουθεί ως πρόταση η περαιτέρω εξοικείωση των σπουδαστών/ φοιτητών μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος με πρακτικές αντίστοιχες εκείνων του επιχειρηματικού κόσμου, όπως ενδεικτικά οι παρουσιάσεις, η ομιλία σε κοινό, οι ομαδικές εργασίες κτλ (ποσοστό 57%).

  Τέλος, προτείνεται η ενδυνάμωση της συνεργασίας των φορέων εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας (ποσοστό 50%).

  Με στόχο να γεφυρώσουν το κενό δεξιοτήτων που διαπιστώνεται, οι εταιρείες δηλώνουν ότι σχεδιάζουν για το προσωπικό εκπαιδευτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες λειτουργίας τους ή παρέχουν στους εργαζομένους τους τη δυνατότητα συμμετοχής σε προγράμματα ενίσχυσης της γνώσης και αύξησης της απόδοσης.

  Όσον αφορά στις ευκαιρίες εκπαίδευσης, ποσοστό 88% των εργοδοτών δήλωσαν πως προσφέρονται από την εταιρεία τους.

  Ποσοστό 82% απάντησε ότι υλοποιούνται εκπαιδευτικά σεμινάρια, από τις ίδιες τις εταιρείες ή από εξωτερικούς συνεργάτες, ενώ άλλες μορφές εκπαίδευσης και ανάπτυξης που αναφέρονται είναι η δυνατότητα παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων (onlinecourses) (56%), καθώς και η συμμετοχή σε ημερίδες/ συνέδρια (55%).

  Τι κάνει ελκυστική μια εταιρία

  Η έρευνα εξέτασε, επίσης, τον βαθμό κατά τον οποίο οι συμμετέχοντες στη διαδικασία επιλογής προσωπικού αξιολογούν ως «ελκυστικές» τις εταιρείες τους, με φανερή την απόκλιση απόψεων μεταξύ ανώτερων και μεσαίων στελεχών στο θέμα αυτό.

  Χαρακτηριστικά όπως η «παροχή εκπαίδευσης», η «τήρηση ωραρίου», η «δίκαιη αμοιβή» και η «αποτελεσματική οργάνωση» είναι τα σημεία στα οποία εμφανίζεται μεγαλύτερη απόκλιση μεταξύ ανώτερων και μεσαίων στελεχών.

  Οι συμμετέχοντες στην έρευνα δήλωσαν ότι θεωρούν ελκυστική την εταιρεία τους σε ποσοστό 61%, εν μέρει ελκυστική σε ποσοστό 2% και μη ελκυστική σε ποσοστό 37%.

  Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι μη ελκυστική θεωρούν την εταιρεία τους κυρίως τα νεότερης ηλικίας άτομα.

  Τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα ποσοστά αναφορικά με την ικανότητά τους να δημιουργήσουν ελκυστικό εργασιακό περιβάλλον είναι η «ηθική και δίκαιη συμπεριφορά προς τους εργαζομένους και τους συνεργάτες», η «καλή φήμη», η «ικανή διοίκηση», το «ήρεμο και ευχάριστο κλίμα εργασίας», η «τήρηση του ωραρίου εργασίας» και οι «παρεχόμενες δυνατότητες εκπαίδευσης».

  Σχετική κινητικότητα στην αγορά εργασίας

  Επιπλέον, είναι ενδιαφέρον και αισιόδοξο ως μήνυμα το γεγονός ότι η έρευνα καταγράφει σχετική κινητικότητα στην αγορά, δεδομένου ότι οι μισές εταιρείες από αυτές που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως ενδιαφέρονται να στελεχώσουν κάποιο τμήμα τους.

  Όσα εμφανίζονται να έχουν ανάγκη επιπλέον ενδυνάμωσης από στελέχη είναι κυρίως τμήματα Πωλήσεων, Marketing και Παραγωγής.

  Εντούτοις, αναφέρονται δυσκολίες κατά την προσπάθεια στελέχωσης θέσεων καθώς, όπως δήλωσαν οι συμμετέχοντες – εργοδότες, διαπιστώθηκε έλλειμμα δεξιοτήτων στους υποψήφιους που ανταποκρίθηκαν, σε σχέση με τις ικανότητες και τις δεξιότητες που απαιτούσε η θέση.

  Οι μεγαλύτερες αποκλίσεις εντοπίζονται στην «ανάληψη πρωτοβουλιών», στην «ικανότητα επίλυσης σύνθετων προβλημάτων» και την «ευελιξία/ προσαρμοστικότητα» των υποψηφίων.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργοδότες ανέδειξαν ως τις σημαντικότερες δεξιότητες για την κάλυψη των κενών θέσεων εντός των εταιρειών τους, το «εργασιακό ήθος» (ποσοστό 84%), την «ικανότητα εργασίας σε ομάδα» (ποσοστό 65%) και την «ευελιξία/ προσαρμοστικότητα» (ποσοστό 56%), με τις «τεχνικές και πρακτικές γνώσεις για τη συγκεκριμένη εργασία» να έπονται στη σχετική λίστα (ποσοστό 42%).

  Ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Adecco Ελλάδας, δήλωσε σχετικά με τα αποτελέσματα:

  «Το 2ο μέρος της έρευνας για την “Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα” που πραγματοποίησε για τρίτη κατά σειρά χρονιά η Adecco Ελλάδας παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

  Το έλλειμμα δεξιοτήτων που εντοπίζουν τα στελέχη αναφορικά με τους υποψηφίους αναδεικνύει την ύπαρξη ενός κενού, του οποίου η γεφύρωση είναι πολύ σημαντική προκειμένου να καλυφθούν οι ανοιχτές θέσεις εργασίας που εξακολουθούν να υπάρχουν παρά τα υψηλά ποσοστά ανεργίας.

  Η δυνατότητα πρακτικής άσκησης και εκπαίδευσης εντός των επιχειρήσεων, αλλά και η καλλιέργεια δεξιοτήτων, που θεωρούνται καίριες στους οργανισμούς, είναι το κλειδί.

  Είναι αισιόδοξο το γεγονός ότι έχουν γίνει αρκετά βήματα από την πλευρά του επιχειρηματικού κόσμου τουλάχιστον προς αυτή την κατεύθυνση τα τελευταία χρόνια, ωστόσο το χάσμα παραμένει και με την καταγραφή του στοχεύουμε στο να ενισχύσουμε περαιτέρω τη συζήτηση για την ανεύρεση λύσεων».

  Το τεχνικό σκέλος της έρευνας
  Η έρευνα «Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα | 2017 – Αποτύπωση της γνώμης των εταιρειών» αποτελεί το 2ο μέρος της έρευνας σε συνέχεια του 1ου που παρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 2017, καταγράφοντας τη γνώμη του κοινού.

  Η Adecco διερευνά, για τρίτη συνεχή χρονιά, το συγκεκριμένο πεδίο συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αποτύπωση των τάσεων της ελληνικής αγοράς εργασίας στο θέμα των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας.

  Η μεθοδολογία, βάσει της οποία πραγματοποιήθηκε η έρευνα, είναι η CAWI (Computer Aided Web Interviewing), ενώ το δείγμα της έρευνας αποτέλεσαν 113 άτομα – στελέχη και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που συμμετέχουν ενεργά στην επιλογή προσωπικού.

  Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία ερευνών LMG σε συνεργασία με την H+KStrategies, για λογαριασμό της Adecco και στόχο έχει να καταγράψει τη γνώμη των εργοδοτών στην Ελλάδα αναφορικά με τον βαθμό στον οποίο οι σημερινοί υποψήφιοι και εργαζόμενοι διαθέτουν το σύνολο των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων που αναζητούν οι εταιρείες.

   

 • Agency της χρονιάς η Sleed στα Ε-volution Awards 2018

  Η Sleed αναδείχθηκε agency της χρονιάς στα E-volution Awards 2018, έναν θεσμό που βραβεύει τις εταιρείες που διακρίνονται για τις δραστηριότητές τους στον χώρο του eBusiness.
  Ο τίτλος agency της χρονιάς, απονέμεται στο agency που καταφέρνει να αποσπάσει τα περισσότερα βραβεία και η Sleed βραβεύθηκε 16 φορές για τις επιδόσεις των project που διαχειρίζεται για λογαριασμό πελατών της, όσο και για project και καινοτομίες που αναπτύσσει η ίδια.

   

 • Σάρωσε τα E-volution Awards 2018 η Generation Y.

  Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά… οκτώ ακόμη λόγους απέκτησε η ομάδα της Generation Y για να είναι περήφανη, η οποία έφυγε με οκτώ συνολικά βραβεία στη βαλίτσα της από τα φετινά Evolution Awards στην απολαυστική τελετή απονομής των e-Volution Awards 2018, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, επιβραβεύοντας για μία ακόμη χρονιά τις καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν.

  Η παρουσία της Generation Y ήταν και φέτος πληθωρική, καθώς βραβεύτηκε με 8 βραβεία, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά ότι αντεπεξέρχεται σε όλες τις προκλήσεις που προσφέρει το ευρύ φάσμα των ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχει, καθώς και ότι τελικά η επιτυχία είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη, όταν προέρχεται από τη σκληρή δουλειά και την επαγγελματική προσέγγιση των αναγκών των πελατών της.

  Συγκεκριμένα, τα βραβεία αφορούν τις εξής κατηγορίες:

  1. GOLD βραβείο στην κατηγορία Operations & Back Office για την Β2Β πλατφόρμα της Allumil SA

  2. GOLD βραβείο στην κατηγορια Best in Pharmacy, Health & Beauty για το Pharmacy295.gr

  3. Βραβείο στην κατηγορία Consulting, Education & Legal Services για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της Generation Y - International e-Business Experts

  4. Βραβείο στην κατηγορία E-Commerce Platforms για την καινοτόμο πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, τη Generation Next eCommerce Platform

  5. Βραβείο στην κατηγορία Digital Transformation για το online fashion web store της ACCESS FASHION

  6. Βραβείο στην κατηγορία Best in B2B για την online B2B πλατφόρμα της Allumil SA

  7. Βραβείο στην κατηγορία Operations & Back Office για το Pharmacy295.gr

  8. Βραβειο στην κατηγορία Προσωποποιημένες Υπηρεσίες για το Loyalty System του Pharmacy295.gr

  Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε περίσσευμα ενθουσιασμού ενώ η Generation Y έκλεψε τις εντυπώσεις με την πολυάριθμη ομάδα που την εκπροσωπούσε στον χώρο και η οποία μετέδιδε ασταμάτητα την θετική ενέργειά της σε ένα γιορτινό κλίμα.

  Ο θεσμός διοργανώθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά από την εταιρεία Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA).

   

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Open Source διαχείριση ή άλλη?

Κόμβος πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες, εστιάζοντας ειδικότερα στην αξιοποίηση του web.

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!