Αναβολή της διεξαγωγής του πρώτου Black Box Audio Video Show

Posted On Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 13:31 Written by

Με γνώμονα τις τρέχουσες εξελίξεις και θέτοντας ως προτεραιότητα την υγεία  των συνεργατών, των υπαλλήλων αλλά και των επισκεπτών του Black Box Audio Video Show 2020, η έκθεση αναβάλλεται προσωρινά και η διεξαγωγή της μεταφέρεται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου 2020.

Ειδικότερα, στο γενικότερο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη νόσο COVID-19 και λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων στην Ελλάδα, οι διοργανωτές της έκθεσης αποφάσισαν να μεταθέσουν τη διεξαγωγή του Black Box Audio Video Show σε νέα ημερομηνία, που θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκθέτες που ήδη έχουν κλείσει τη συμμετοχή τους στο Black Box Audio Video Show 2020, που θα πραγματοποιηθεί στο InterContinental, διατηρούν τις τιμές και τα προνόμια που έχουν συμφωνηθεί, ενώ η διοργάνωση προβλέπεται να είναι μεγαλύτερη και ακόμα πιο εντυπωσιακή από το αναμενόμενο.

Στην έκθεση θα φιλοξενηθούν μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του ήχου και της εικόνας προσφέροντας τη δυνατότητα στο κοινό και στους εκθέτες να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις της διεθνούς αγοράς στο χώρο της τεχνολογίας.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου.

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!