Η ΑCS για 3η χρονιά ανάμεσα στους "True Leaders" της Ελληνικής Οικονομίας

Posted On Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 10:19 Written by

Τη διάκριση «True Leaders» της Ελληνικής Οικονομίας έλαβε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ACS από την ICAP Group, σε τελετή βράβευσης που διοργανώθηκε στο Divani Caravel Hotel υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Ειδικότερα, μέσα από ένα σύνολο 31.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν για το 2018 από όλους τους κλάδους της οικονομίας, η ACS βραβεύθηκε ανάμεσα στις εταιρείες που ανταποκρίνονται σε μετρήσιμα κριτήρια σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματά τους (κερδοφορία, αύξηση προσωπικού, κύκλο εργασιών, υψηλή πιστοληπτική ικανότητα).

Σημειώνεται ότι βασικοί παράγοντες του συνεχόμενου ρυθμού ανάπτυξης της ACS, που ανέρχεται σε περίπου 9% ετησίως, αποτελούν οι σταθερές επενδύσεις σε καινοτόμα συστήματα, πρωτοποριακές λύσεις και ανθρώπινο δυναμικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελάτων της, καθώς και οι σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές και τεχνολογικό εξοπλισμό, το κόστος των οποίων θα ξεπεράσει τα  40.000.000€ την επόμενη τριετία.

Η εταιρεία αποτελεί την πλέον οικονομικά υγιή επιχείρηση στο χώρο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς και απλού ταχυδρομείου, λόγω μηδενικού δανεισμού και σταθερά αυξανόμενης κερδοφορίας, γεγονότα που την καθιστούν ως την πιο αξιόπιστη επιλογή για τις ταχυδρομικές ανάγκες των πελατών της και παράλληλα της επιτρέπουν να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, με βάση τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, που αποτελούν κύριο πυλώνα της στρατηγικής της εταιρείας.

Στη φωτογραφία, o κος Κώστας Μενεγάκης, Γενικός Διευθυντής της ACS, παραλαμβάνει το βραβείο «True Leader 2018» από τον Υπουργό Οικονομικών, κο Χρήστο Σταϊκούρα.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου της ACS.

Δείτε ακόμα: Απόστολος Γεωργαντζής: Το e-commerce μοχλός ανάπτυξης από το 2013 για τις ταχυμεταφορές

 

 
 
 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!