Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης αποχωρεί από την Yuboto

Posted On Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 15:28 Written by

Με ένα απροσδόκητο για την αγορά αλλά καθ’ όλα βελούδινο διαζύγιο, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης αποχωρεί στις 30 Νοεμβρίου από την Yuboto, κλείνοντας ακριβώς 7 χρόνια επιτυχούς συνεργασίας ως Εμπορικός Διευθυντής.

Κατά το διάστημα της συνεργασίας αυτής, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης ασχολήθηκε με την ανάπτυξη της εταιρείας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό, τόσο σε ότι αφορά στην προώθηση των υπηρεσιών της και στην δημιουργία υψηλών πελατοκεντρικών και ανθρωποκεντρικών υποδομών εξυπηρέτησης, όσο και στην ανάπτυξη του κύρους και της φήμης του brand.

Andreas

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία 4 χρόνια η Yuboto έχει αναπτύξει τις υπηρεσίες της σε διεθνές επίπεδο, ενώ έχει αποσπάσει περισσότερα από 10 Παγκόσμια Βραβεία Καινοτομίας, Marketing, Εξυπηρέτησης Πελάτη και Customer Experience.

Τόσο ο ίδιος, όσο και η Διοίκηση της Yuboto, αποφάσισαν την λήξη της συνεργασίας τους, δηλώνοντας πως η συνεργασία αυτή ήταν μία υπέροχη και εποικοδομητική 7ετή διαδρομή, που πρόσφερε και στις δύο πλευρές εξαιρετικά σημαντικά αποτελέσματα.

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης από το 2016 εκπροσωπεί την Yuboto στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών. Το στέλεχος που θα τον αντικαταστήσει έως την λήξη της θητείας της εταιρείας τον Ιούνιο 2020, αναμένεται να ανακοινωθεί.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου της Yuboto.

 

 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!