Η ATCOM Χρυσός Χορηγός στο 5ο ShipIT Conference

Posted On Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 10:15 Written by

Το εξειδικευμένο Akamai Business Unit της ATCOM και μοναδικός NetAlliance Partner στην Ελλάδα θα είναι Χρυσός Χορηγός στο 5ο ShipIT Conference που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2019.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Richard Meeus, Head of Security Strategy της Akamai, θα είναι εισηγητής με θέμα “Securing Industry 4.0 in Shipping”. Στην ομιλία του, ο κ. Meeus θα αναφερθεί στην ανάγκη προάσπισης της ψηφιακής ασφάλειας χωρίς να παρεμποδίζονται οι λειτουργικές δυνατότητες και η απόδοση των επιχειρήσεων ναυτιλίας, αναλύοντας σχετικούς τρόπους απρόσκοπτης ενσωμάτωσης εφαρμογών IoT, application access και endpoint security.   

Το Akamai Business Unit της ATCOM, υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Μαυρομιχάλη με πολυετή εμπειρία στις υπηρεσίες Akamai, είναι ο μοναδικός Akamai Reseller Partner στην Ελλάδα. Βραβευμένο ως “Partner of the Year” της Akamai για το έτος 2018 και με πλούσιο πελατολόγιο που περιλαμβάνει κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς από πληθώρα επιχειρηματικών κλάδων, το BU προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών security, content delivery και web performance της Akamai.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου της ATCOM.

 
 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!