Η Generation Y στο 2ο Πανόραμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης

Posted On Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 10:17 Written by

Με οδηγό τις CSR ενέργειες που χαρακτηρίζουν τη μέχρι τώρα δράση της, αλλά και ένα ζωηρό ενδιαφέρον για νέες τάσεις που εμφανίζονται στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης, η Generation Y – International eBusiness Experts ετοιμάζεται να δώσει ένα ηχηρό παρόν στο «2ο Πανόραμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης» της Global Sustain, στο οποίο είναι και χορηγός.

Σε ένα μεγάλης εμβέλειας event, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, η Εμπορική Διευθύντρια (CCO) της Generation Y, Νανά Ιωκειμίδου, πρόκειται να βρεθεί ανάμεσα στους σημαντικούς ομιλητές, επικοινωνώντας τις γνώσεις της και τις τάσεις της τεχνολογίας σε μια διαφωτιστική ομιλία υπό το γενικό τίτλο “Digital Transformation and Sustainability”. Σκοπός είναι να καταδείξει πώς οι νέες τεχνολογίες συμβάλλουν σε βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές, καθώς και στην υπεύθυνη εταιρική διακυβέρνηση.

Αποκαλύπτοντας βέλτιστες πρακτικές και καινούργιες τάσεις στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης, το «Πανόραμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης» απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την εταιρική υπευθυνότητα και αειφορία. Η παρουσία της Generation Y στο Πανόραμα, αλλά και η υποστήριξή της ως Επίσημος Χορηγός, έρχεται ως συνέχεια των γραφείων που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη, τα επίσημα εγκαίνια των οποίων αναμένονται στο πολύ άμεσο μέλλον!

Γιατί κάθε όραμα για βιώσιμη ανάπτυξη που εδρεύει στο μέλλον, οφείλει να θεμελιώνεται σε ένα παρόν με προοπτική…

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου της Generation Y.

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!