Τα ΕΛΠΕ επέλεξαν την ATC για υπηρεσίες ανάπτυξης εκπαιδευτικού περιεχομένου

Posted On Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 15:16 Written by

Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) εμπιστεύτηκαν την Athens Technology Center (ATC)  για την παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης διαδραστικού ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου για εκπαίδευση εξ αποστάσεως, αλλά και σε υπηρεσίες υποστήριξης της πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης που ήδη χρησιμοποιεί ο οργανισμός.

 Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τη σύμβαση – πλαίσιο που δύναται να διαρκέσει έως και τρία (3) έτη, η ATC πρόκειται να υποστηρίζει τις εσωτερικές διαδικασίες τηλεκπαίδευσης των ΕΛΠΕ με εξειδικευμένο (custom, κατά παραγγελία) ψηφιακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο για πέντε (5) διαφορετικούς τύπους μαθημάτων. Το περιεχόμενο αυτό, ανεξαρτήτως θεματολογίας, θα σχεδιαστεί και αναπτυχθεί βάσει διεθνών πρακτικών (εκπαιδευτικές οντότητες – learning objects) , σε συμμόρφωση με το διεθνές πρότυπο SCORM. Επιπλέον, η Athens Technology Center (ATC) αναλαμβάνει να υποστηρίζει και να συντηρεί όποτε αυτό απαιτείται την υφιστάμενη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ανοικτού κώδικα (Moodle).

H Athens Technology Center (ATC) σχεδιάζει και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις ανάπτυξης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού για πάνω από 15 έτη. Σε συνεργασία με τους ηγέτες του κλάδου, όπως η Blackboard, η Saba, η Oracle, η Microsoft και η Trivantis παρέχονται λύσεις και υπηρεσίες τοπικές ή στο cloud για τη Μάθηση, την Πρόσληψη, τη Διαχείριση Πιστοποιήσεων, τη Διαχείριση Ταλέντων, την Εικονική Τάξη και τη Συνεργασία καθώς και επαγγελματικές υπηρεσίες, όπως εξατομικευμένη ανάπτυξη και ενσωμάτωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων με πλατφόρμες τρίτων, όπως HRMS, LMS, Εικονική Τάξη, Intranets, Διαδικτυακές Πύλες και πολλά άλλα.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου της ATC.

 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!