Η Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Αναδυόμενων Τεχνολογιών στην έκθεση ChipEx2019

Posted On Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 15:46 Written by

Η Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Αναδυόμενων Τεχνολογιών (Hellenic Emerging Technologies Industry Association - HETiA) με την υποστήριξη του Enterprise Greece, διοργάνωσε τη συμμετοχή ελληνικών εταιρειών σε Εθνικό Περίπτερο στη διεθνή έκθεση ChipEx2019, στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, στις 12 και 13 Μαΐου 2019.
 
Η έκθεση Chipex είναι το μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός της Ισραηλινής Βιομηχανίας Μικροηλεκτρονικής και στόχος της είναι να ενημερώσει όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με τη μικροηλεκτρονική, με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες και τη μελλοντική κατεύθυνση της βιομηχανίας.

Το φετινό γεγονός παρακολούθησαν κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο, όπως: Samsung, Intel, Mentor, Ansys, Cadence, TSMC, XFab, κ.ά. 

Τα μέλη της HETiA που συμμετείχαν στη διεθνή έκθεση ήταν: ADVEOS, ES Systems, HDL Design House Greece, NOESIS TECHNOLOGIES, THINK SILICON, WEASIC και παρουσίασαν τις καινοτόμες λύσεις και τα προϊόντα τους. Οι Έλληνες επιχειρηματίες ήρθαν σε επαφή με ισχυρές εταιρείες του κλάδου και διερεύνησαν πιθανές συνεργασίες στον τομέα της μικροηλεκτρονικής.

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου Ολομέλειας του Συνεδρίου, ο Πρόεδρος της HETiA, Δρ. Εμμανουήλ Ζερβάκης, παρουσίασε τις δραστηριότητες της HETiA, ενώ στη συνέχεια, οι ελληνικές εταιρείες που συμμετείχαν στο Συνέδριο, παρουσίασαν εν συντομία τις δραστηριότητες και τα προϊόντα της εταιρείας τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Σύμβουλος του Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Α΄, ΟΕΥ, στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Ισραήλ κ. Παρασκευή Καμπούρογλου και ο πρώτος Γραμματέας του Γραφείου Οικονομικών Εμπορικών Υποθέσεων Α’,ΟΕΥ, στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Ισραήλ  κ. Κωνσταντίνος Σ. Κουρουμάλος, επισκέφθηκαν το Ελληνικό Περίπτερο και συναντήθηκαν με εκπροσώπους των συμμετεχόντων εταιρειών και ενημερώθηκαν για τα προϊόντα και τα μελλοντικά τους σχέδια στο Ισραήλ.

Η HETiA (πρώην HSIA - Hellenic Semiconductor Industry Association) ιδρύθηκε το 2005 και εκπροσωπεί τις εταιρείες και τα ακαδημαϊκά ιδρύματα που αναπτύσσουν υψηλή τεχνολογία στην Ελλάδα, στο χώρο των Ημιαγωγών, της Μικροηλεκτρονικής, των Ενσωματωμένων Συστημάτων και του Διαδικτύου των Πραγμάτων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ένωσης, www.hetia.org


Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου της HETiA.

 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!