Συνεργασία BestPrice και MyBank για άμεσες και ασφαλείς πληρωμές

Posted On Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 15:07 Written by

To BestPrice, πιστό στην αποστολή του για παροχή καινοτόμων υπηρεσιών, σε συνεργασία με τη MyBank, εισάγει νέους τρόπους συναλλαγών για τα 2.000 ηλεκτρονικά καταστήματα που δραστηριοποιούνται στο BestPrice.gr.

Η διασύνδεση της B2B "Πλατφόρμας Συνεργατών" του BestPrice με τη MyBank δίνει στα συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα τη δυνατότητα άμεσων και ασφαλών συναλλαγών. Οι συνεργάτες του BestPrice έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εύκολα συναλλαγές μέσα από το e-banking τους.

Επίσης το BestPrice εμφανίζεται πλέον και ως επιλογή πληρωμής μέσα στο e-banking όλων των μεγάλων τραπεζών.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, CEO του BestPrice, δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας στη Eurobank και τη MyBank για την υλοποίηση του πρότυπου αυτού έργου. Οι νέοι αυτοί τρόποι πληρωμών συμβαδίζουν με την γενικότερη φιλοσοφία του BestPrice, που έχει σκοπό να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στον καταναλωτή, αλλά και στα συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα."

Το BestPrice.gr είναι η δημοφιλής πλατφόρμα αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών, με πάνω από 8 εκατομμύρια προϊόντα και 2,8 εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες.

O Διευθύνων Σύμβουλος στην PRETA S.A.S. και συνιδρυτής της MyBank, Τarik Zerkti, δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι με την επιλογή του BestPrice να ενσωματώσει το MyBank στη πλατφόρμα συνεργατών του. Το γεγονός αυτό αποτελεί απόδειξη της αυξανόμενης δημοτικότητας αυτού του τρόπου πληρωμής στην Ελλάδα. Με το ΜyBank, στόχος μας είναι να κάνουμε τις online πληρωμές προσβάσιμες και αξιόπιστες, προς όφελος των καταναλωτών, εταιριών και δημόσιων φορέων σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση."

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου του BestPrice.

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!