Έναρξη στην Ευρώπη για τα Facebook Shops - το Ηνωμένο Βασίλειο η πρώτη χώρα Featured

Posted On Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 01:00 Written by

Τα Facebook Shops, ή τα Καταστήματα Facebook επί το ελληνικότερο, είναι ένα μέρος στην εφαρμογή τού Facebook, για την εύρεση επιχειρήσεων και την αναζήτηση προϊόντων. Η νέα αυτή υπηρεσία του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου είναι πλέον διαθέσιμη στους χρήστες του Ηνωμένου Βασιλείου, καθιστώντας το την πρώτη ευρωπαϊκή αγορά όπου ξεκινά αυτή η λειτουργία.

Ο ίδιος ο Zuckerberg είχε ανακοινώσει την υπηρεσία τον περασμένο Μάιο, ενώ λίγους μήνες αργότερα, τον Αύγουστο, παρουσιάστηκε επίσημα η υπηρεσία, που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να πουλάνε απευθείας μέσα από την πλατφόρμα του Facebook. Τότε, ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία στις ΗΠΑ και λανσάρισε έναν συμπληρωματικό προορισμό αγορών στο Instagram, το Instagram Shop.

Πλέον, μετά τις ΗΠΑ τα Facebook Shops είναι επίσης διαθέσιμα σε χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως επίσης και τον Καναδά. Μέσα στην υπηρεσία, τόσο οι μεγάλες εταιρείες, όσο και οι μικρές επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, μπορούν να απευθυνθούν σε νέους πελάτες, αφού πρακτικά, οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί να ανοίξει μια εικονική βιτρίνα, ένα κατάστημα στην πλατφόρμα.

Δείτε περισσότερα για τη νέα υπηρεσία στις ελληνικές σελίδες βοήθειας του Facebook.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!