Εκστρατεία για τη βιωσιμότητα και το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ευρώπη Featured

Posted On Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 14:19 Written by

Ο Ecommerce Europe είναι περήφανος που ξεκίνησε την εκστρατεία του με τη δημοσίευση της πρώτης έκδοσης της Συνεργατικής Έκθεσης για τη βιωσιμότητα και το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ευρώπη.

Η Έκθεση, η οποία συντάχθηκε σε συνεργασία με τα μέλη του Ecommerce Europe, συγκεντρώνει μια ποικιλία πληροφοριών, μελετών και βέλτιστων πρακτικών, που προορίζονται να χρησιμεύσουν ως πηγή πληροφοριών για επιχειρήσεις και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής σε ολόκληρη την ΕΕ και πέραν αυτής.

Καθώς η βιομηχανία αναπτύσσει συνεχώς νέες έρευνες και λύσεις, η έκθεση θα ενημερωθεί αναλόγως. Η φιλοδοξία του Ecommerce Europe είναι να παράσχει έρευνα και συγκεκριμένα παραδείγματα που μπορούν να ενημερώσουν τις μελλοντικές συζητήσεις σχετικά με αυτό το ζήτημα.

"Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο τομέας του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι μια γέφυρα μεταξύ της ψηφιοποίησης της κοινωνίας μας και της μετάβασης σε μια πιο βιώσιμη οικονομία", δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Luca Cassetti, Γενικός Γραμματέας του Ecommerce Europe.

Ο τομέας του ηλεκτρονικού εμπορίου έχει πολλά να φέρει στο τραπέζι όταν συζητάμε πώς μπορεί να συμβάλει η χάραξη πολιτικής σε αυτήν τη μετάβαση. Η αειφορία και η ψηφιοποίηση έχουν τεθεί στο επίκεντρο της ατζέντας της ευρωπαϊκής πολιτικής, με μια ανανεωμένη, ολιστική προσέγγιση μέσω της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας.

Οι ευρωπαίοι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής έχουν μια μοναδική ευκαιρία να βάλουν την ήπειρο στην πρώτη γραμμή της μετάβασης σε μια βιώσιμη οικονομία και μια ψηφιακή και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνία, καθώς αυτές οι εξελίξεις δεν μπορούν και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ξεχωριστές προκλήσεις.

Μπορείτε να βρείτε την έκθεση εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!