Η eBay επεκτείνει το πρόγραμμα "διαχειριζόμενων πληρωμών" στην Ευρώπη Featured

Posted On Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 14:04 Written by

Η eBay θα επεκτείνει την υπηρεσία managed payments σε πωλητές σε τρεις νέες αγορές στην Ευρώπη το επόμενο έτος. Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021, η υπηρεσία επεκτείνεται στις αγορές τής Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Η Γερμανία είναι από τον Απρίλιο του 2019 η πρώτη ευρωπαϊκή αγορά όπου η eBay άρχισε να προσφέρει αυτήν την υπηρεσία, ενώ τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, επέκτεινε την υπηρεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από την εταιρεία δήλωσαν ότι εργάζονται για την κλιμάκωση της υπηρεσίας σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται το δημοφιλές marketplace.

Η υπηρεσία, που ξεκίνησε στις ΗΠΑ το 2018, παρέχει στους καταναλωτές προστασία και περισσότερη ευελιξία και επιλογές στις μεθόδους πληρωμής, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται πιστωτικές κάρτες, PayPal, Apple Pay και Google Pay.

Οι πωλητές έχουν σημαντικά οφέλη, όπως την απλοποιημένη προστασία πωλητή, πληρωμές απευθείας στον τραπεζικό τους λογαριασμό και ευελιξία στις διασυνοριακές συναλλαγές, εξαλείφοντας τα τέλη επεξεργασίας πληρωμών τρίτων εταιρειών.

Μέχρι τα μέσα της φετινής χρονιάς ήταν εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία πάνω από 255.000 πωλητές παγκοσμίως. Η eBay θέλει να μεταφέρει την πλειονότητα των πωλητών στις διαχειριζόμενες πληρωμές το επόμενο έτος και το 2022 να είναι όλοι εγγεγραμμένοι.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!