Συνεργασία της "Σκλαβενίτης" με το e-food.gr

Posted On Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 16:04 Written by

Πιλοτική συνεργασία με την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-food.gr για την πώληση προϊόντων στην περιοχή του Περιστερίου ξεκίνησε η «Σκλαβενίτης».

Αφορά στην πώληση συγκεκριμένων κωδικών, 2.500 ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανέμονται αυθημερόν. Ανάλογα με την ανταπόκριση των καταναλωτών πιθανώς να επεκταθεί η διανομή και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Η συνεργασία της Σκλαβενίτης με την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-food, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται εδώ και καιρό, ωστόσο οι αποφάσεις επιταχύνθηκαν λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και της επιβολής των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης των πολιτών.

Σύμφωνα με πηγές, «η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης βρίσκεται σε συνεχή διερεύνηση εναλλακτικών, καινοτόμων προσεγγίσεων που διευκολύνουν τους Έλληνες καταναλωτές. Στο πλαίσιο της εξαιρετικά δύσκολης συγκυρίας που επηρεάζει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και με στόχο την ασφαλέστερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, σήμερα τέθηκε σε πιλοτική εφαρμογή η πώληση συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων (είδη πρώτης ανάγκης) μέσω της πλατφόρμας e-food, στην περιοχή του Περιστερίου. Στόχος μας είναι να δράσουμε ακόμη πιο ουσιαστικά στην κατεύθυνση της απομακρυσμένης εξυπηρέτησης των καταναλωτών, μέσω μιας πλατφόρμας που τους είναι ήδη γνώριμη».

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης, περί τα τέλη Ιανουαρίου προχώρησε στην εξαγορά της ηλεκτρονικής πλατφόρμας caremarket.gr από την εταιρεία YODA ΑΕ, με στόχο τη σταδιακή μετάβασή της σε μία νέα ψηφιακή εποχή.

Με πληροφορίες από το ΑΜΠΕ.

 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!