Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τον GR.EC.A στο πλαίσιο της ECDM Conference North

Posted On Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 17:25 Written by

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Ε.Σ.Η.Ε (Greek E-Commerce Association - GR.EC.A), έχοντας ως στόχο την ενημέρωση και την εκπαίδευση επαγγελματιών και επιχειρήσεων, διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης ECDM Conference North που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απρίλιου, στο THE MET HOTEL, στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος του προγράμματος αυτού, είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρει ο κλάδος του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και τα στελέχη που θέλουν να αποκτήσουν ή να αναπτύξουν τις γνώσεις τους πάνω σε καίρια θέματα και τάσεις του e-commerce και του Digital Marketing.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιμορφωθούν τόσο πάνω σε θεμελιώδεις γνώσεις του κλάδου όσο και σε πιο advanced θέματα και παράλληλα να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες που προσφέρει ο κλάδος στις τοπικές επιχειρήσεις. Επιπρόσθετα, θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με επαγγελματίες του χώρου και να συνάψουν επιχειρηματικές σχέσεις μαζί τους, κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών δράσεων και της εκδήλωσης δικτύωσης.

Τα μέλη του GR.EC.A  έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής, ενώ το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A και τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους, είναι 25 ευρώ ανά άτομο. Οι εγγραφές θα ανοίξουν σύντομα.

Η διοργάνωση eCommerce & Digital Marketing Conference North, 2020 που φιλοξενεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του GR.EC.A, είναι μία συνεδριακή εκδήλωση, η οποία θα συνδυαστεί με εκθεσιακή παρουσία εταιρειών και όσον αφορά στον εκθεσιακό της χώρο, η επίσκεψη είναι δωρεάν.

Το συνέδριο της ECDM Conference North χωρίζεται σε τέσσερις θεματικές ενότητες, eCommerce Platforms, Digital Marketing, Digital Payments, Shipments & Logistics και έχει στόχο να παρουσιάσει στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας τις βέλτιστες πρακτικές από εγχώρια και διεθνή επιτυχημένα project και όλες τις μοντέρνες υπηρεσίες και προϊόντα για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Περισσότερα σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του GR.EC.A θα ανακοινωθούν στη σχετική σελίδα του event.

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της διοργάνωσης ECDM Conference North και της εταιρείας Verticom.

Το Web World News είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!