Δωρεάν Φορολογικό και Νομικό Workshop από τον GR.EC.A

Posted On Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 15:39 Written by
Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A) αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των μελών του, διοργανώνει Φορολογικό & Νομικό Workshop για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, σε συνεργασία με τη Δικηγορική Εταιρεία Κυριακίδης-Γεωργόπουλος, με θέμα "Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης – Δίκαιο & Ηλεκτρονικό Εμπόριο".
 
Το Workshop  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/02/2020 στο OTEACADEMY με Δωρεάν Συμμετοχή για όλα τα στελέχη των ηλεκτρονικών καταστημάτων.
 
Στόχος του προγράμματος είναι να καλύψει την ανάγκη ενημέρωσης υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων για επίκαιρα νομικά και φορολογικά θέματα που άπτονται του ηλεκτρονικού εμπορίου.
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από έμπειρους και εξειδικευμένους νομικούς και φορολογικούς συμβούλους, πάνω σε κρίσιμα ζητήματα, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων, σκέψεων και εμπειριών για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που παρουσιάζει ο κλάδος του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Επίσης, θα συζητηθούν οι προοπτικές εξέλιξης του κλάδου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς και οι ενδεχόμενες επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στην επιχειρηματική καθημερινότητά τους.
 
Το πρόγραμμα του Workshop θα καλύψει τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:
  • Η προστασία των προσωπικών δεδομένων στο ηλεκτρονικό εμπόριο
  • Οι  φορολογικές προκλήσεις από την λειτουργία του eShop 
  • Διαδικασία Αυστηρής Εξακρίβωσης Πελάτη (SCA) στις ηλεκτρονικές πληρωμές – η νέα Οδηγία και οι αναγκαίες προσαρμογές της επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου
  • Οι Υποχρεώσεις του Πωλητή στην Ηλεκτρονική Πώληση & το νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο προστασίας του e-Καταναλωτή - “New Deal for Consumers”
  • Marketing, Εμπορική Πολιτική και Περιορισμοί του ανταγωνισμού κατά την λειτουργία του eShop - νομικοί περιορισμοί στην διανομή & πώληση στο διαδίκτυο
  • Διεθνής επέκταση του eShop - Η φορολογική αντιμετώπιση της παρουσίας στο εξωτερικό.

 

Σε ποιους απευθύνεται:
Σε φυσικά & νομικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, σε ιδιοκτήτες e-shops, E-commerce Managers, Digital Marketers, νομικούς και φορολογικούς συμβούλους επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που συμμετέχει στην αγορά του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και που επιθυμεί να λάβει σωστή νομική και φορολογική καθοδήγηση για όλα τα νέα δεδομένα.
 
Κάντε κράτηση για το Workshop εδώ
 
Εικόνα: Florian Pircher, Pixabay
 
Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από ανακοίνωση του GR.EC.A
 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!