Η UPS προσφέρει plug-in για τις δημοφιλείς πλατφόρμες e-Commerce

Posted On Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 14:48 Written by

Η UPS ανακοίνωσε μια σειρά από plug-in, που επιτρέπουν στους χρήστες των Magento, WooCommerce, PrestaShop και OpenCart να προσθέσουν τις υπηρεσίες τους στα e-shop τους. Τα plug-in αποτελούν μέρος του πρόσφατα ανακοινωθέντος προγράμματος UPS Digital Access. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιήθηκε με στόχο να δώσει στους λιανοπωλητές τη δυνατότητα σύνδεσης μεταξύ της πλατφόρμας των παρόχων και των υπηρεσιών μεταφοράς και logistics της UPS.

Με τα plug-in οι ενδιαφερόμενοι έμποροι μπορούν να ανοίξουν γρήγορα έναν λογαριασμό UPS και να διαχειριστούν διαφορετικές πτυχές τής μεταφοράς και της ολοκλήρωσης της παραγγελίας μέσα στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου τους. Επίσης, μπορούν να έχουν πρόσβαση στις χρεώσεις τους και να εφαρμόζουν στο κατάστημά τους διαφορετικές υπηρεσίες παράδοσης.

Μεταξύ των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα plug-in, είναι η εκτύπωση ετικέτας (για παρτίδες πολλαπλών παραγγελιών), ο πλήρης έλεγχος των ποσοστών αποστολής που εμφανίζονται στους αγοραστές, η παρουσίαση των χρόνων παράδοσης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και η πρόσβαση σε πληροφορίες παρακολούθησης της παραγγελίας σε πραγματικό χρόνο.

 
 
 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!