Παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις για τουρισμό και digital marketing στην ECDM Expo 2019

Posted On Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 15:12 Written by

Δύο νέες παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις ανακοινώθηκε πως θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της eCommerce & Digital Marketing Expo, στο Ζάππειο Μέγαρο στις 23 & 24 Νοεμβρίου 2019.

Πρόκειται για παράλληλα συνέδρια που αφορούν στον τουρισμό και το celebrities marketing, τα οποία απευθύνονται σε εξειδικευμένα κοινά και λειτουργούν επιπρόσθετα στην προσέλκυση ποιοτικού κοινού, από κλάδους που ενδιαφέρουν τους εκθέτες-χορηγούς της διοργάνωσης.

tourism small

Το Tourism.Next, είναι ένα συνέδριο για τον τουρισμό και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, με στόχο να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές που πρέπει να χρησιμοποιούν οι τουριστικές επιχειρήσεις, για να οδηγήσουν το κοινό απευθείας στις ιστοσελίδες όπου πωλούν τις υπηρεσίες τους, καθώς και η αποτελεσματική παρουσία τους σε πλατφόρμες αναζήτησης.

Καλεσμένοι, θα είναι κορυφαία στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ, οι οποίοι θα μοιραστούν με τους παραβρισκόμενους τους πιο αποδοτικούς τρόπους για να αποκτήσει κάθε επιχείρηση πιστό κοινό και θετική φήμη, να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό και να αναπτυχθεί.

celebrity logos small

Το δεύτερο παράλληλο συνέδριο, Celebrities in eCommerce, θα διοργανωθεί επίσης την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και εστιάζει στις πρακτικές που ακολουθούν αναγνωρίσιμα πρόσωπα από διάφορους κλάδους του καλλιτεχνικού και άλλων χώρων, στην προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων και στη συμβολή που έχουν οι συνεργάτες τους στα success stories.

Καλεσμένοι, θα είναι celebrities από επιχειρηματικούς και καλλιτεχνικούς χώρους και συνεργάτες τους, επαγγελματίες στο χώρο του μάρκετινγκ και του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, οι οποίοι θα μοιραστούν με τους παραβρισκόμενους τις εμπειρίες τους από τα project στα οποία έχουν συμμετάσχει.

ECDM Expo 2019

Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο.

Χρόνος διεξαγωγής: 23 και 24 Νοεμβρίου 2019.


Περισσότερες πληροφορίες:
www.ecdmexpo.com

Tourism.Next

Celebrities in eCommerce

 

 
 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!