Με την αιγίδα του GR.EC.A η eCommerce & Digital Marketing Expo 2019

Posted On Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 15:25 Written by

Η έκθεση eCommerce & Digital Marketing Expo και ο GR.EC.A, συνεργάζονται για να παρουσιάσουν στο σύνολο του κλάδου του Ηλεκτρονικού Εμπορίου όλες τις εξελίξεις που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξή του.

Η ECDM Expo είναι η μόνη διοργάνωση στην Ελλάδα που απευθύνεται στους επιχειρηματίες από όλη τη χώρα αλλά και την ευρύτερη περιοχή, που δραστηριοποιούνται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και τους παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν στις δραστηριότητές τους.

Είναι μια εμπορική έκθεση με παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις, που σαν σκοπό έχουν να φέρουν σε επαφή τις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες παρουσίας και προβολής στο Ίντερνετ, με τους επιχειρηματίες και τα στελέχη των ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Η στενή συνεργασία της έκθεσης με τον GR.EC.A, τον επίσημο φορέα για το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα, ο οποίος εκπροσωπεί πάνω από 400 μέλη, έχει σαν στόχο να προσφερθούν στις εταιρείες-μέλη του συνδέσμου προνομιακές τιμές για τη συμμετοχή τους σαν εκθέτες/χορηγοί, αλλά και μειωμένες τιμές στα εισιτήρια για την παρακολούθηση των παράλληλων συνεδριακών εκδηλώσεων.

ECDM Expo 2019

Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο.

Χρόνος διεξαγωγής: 23 και 24 Νοεμβρίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες: www.ecdmexpo.com

 

 

 
 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!