Συνεργασία τής eCommerce & Digital Marketing Expo με το UPGRADE 100

Posted On Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 10:27 Written by

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων, η iCEE.fest εμπλουτίζεται και μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, μετονομάζεται σε UPGRADE 100 και φιλοξενεί 14 παράλληλα digital & tech events στο Βουκουρέστι.

Η Πρωτεύουσα της Ρουμανίας, στο πλαίσιο του UPGRADE 100 θα φιλοξενήσει στις 13 και 14 Ιουνίου περισσότερους από 140 ομιλητές, ερευνητές, συγγραφείς και experts σε θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου, στις προκλήσεις που έχουν προκύψει από το Internet και στις νέες τεχνολογίες. Το UPGRADE 100, είναι ένα τεχνολογικό event στο οποίο θα συμμετέχουν ομιλητές όπως ο παγκοσμίου φήμης Salim Ismail, συνιδρυτής τού "Singularity University", ο βραβευμένος Matthew Griffin, ο κύριος "Πώς να μη σε σκοτώσει το PowerPoint" David JP Phillips και πολλοί ακόμα.    

Στο UPGRADE 100, συμμετέχουν παγκόσμιοι τεχνολογικοί κολοσσοί, όπως και ο μεγαλύτερος αριθμός ομιλητών και εκπαιδευτών για το Google, το Facebook και το LinkedIn που έχει συμμετάσχει ποτέ σε ανάλογο event στη Ρουμανία.

Επίσης, στο UPGRADE 100 υπάρχει ένα αυτόνομο event που είναι αφιερωμένο στις startups. Στο πλαίσιο του "UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch” ο νικητής θα κερδίσει έπαθλο επένδυσης 50.000 ευρώ από τη GapMinder.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τής eCommerce & Digital Marketing Expo - ECDM Expo, με τη διοργάνωση UPGRADE 100, όσοι επισκεφτούν το Βουκουρέστι θα έχουν έκπτωση στα εισιτήρια του event από 10% έως και 30% αναλόγως με το πλήθος των επισκεπτών. Στείλτε ένα email με θέμα "ECDMExpo Offer" στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τον αριθμό των εισιτηρίων που επιθυμείτε και λάβετε την έκπτωσή σας! Επίσης, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης θα σας καθοδηγήσουν και για να κλείσετε κατάλυμα στο Βουκουρέστι με έκπτωση έως και 30%.

 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!