Νέα, βελτιωμένη mobile εφαρμογή από την PayPal

Posted On Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 11:17 Written by

Με δεδομένη την επιθυμία να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των πελατών της, αλλά και την αυξανόμενη τάση της εποχής όλα να γίνονται πλέον μέσω κινητών, η PayPal εξετάζει αδιάκοπα τους τρόπους με τους οποίους οι χρήστες αλληλοεπιδρούν με την ειδική εφαρμογή της για κινητά.

Το δημοφιλέστερο χαρακτηριστικό της πλατφόρμας παραμένει η αποστολή και λήψη χρημάτων, συμπεριλαμβανομένων της επιστροφής δανεισθέντος χρηματικού ποσού, της πληρωμής λογαριασμών, της αποστολής χρημάτων ως δώρου, αλλά και της πληρωμής online αγορών -επόμενη και λογική, λοιπόν, η εστίαση της εταιρίας σ’ αυτές τις δραστηριότητες.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η PayPal βελτίωσε σημαντικά και παρουσιάζει πλέον στην αγορά την ανανεωμένη έκδοση της mobile εφαρμογής της, που την καθιστά ακόμα πιο απλή, άρα ακόμα πιο εύχρηστη σ’ ό,τι αφορά στη διαδικασία αποστολής και λήψης χρημάτων. Η νέα έκδοση της εφαρμογής δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, όπως:

• Βελτιστοποίηση του σχεδιασμού της εφαρμογής, ώστε οι πελάτες να μπορούν να ελέγχουν ευκολότερα το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις και να μεταφέρουν χρήματα από σχεδόν κάθε σημείο του κόσμου,

• Μετακίνηση των κουμπιών μεταφοράς χρημάτων ‘Send’ και ‘Receive’ – τώρα, έχουν πλέον τοποθετηθεί σε πιο εμφανές σημείο της αρχικής οθόνης, διευκολύνοντας το απλό πάτημα στη στιγμή,

• Απλοποίηση της διαδικασίας πρόσθεσης φωτογραφιών και προσωποποίησης των λίστας επαφών, προκειμένου οι πελάτες να αισθάνονται τη βεβαιότητα ότι συναλλάσσονται με το σωστό πρόσωπο.

Η PayPal επισημαίνει εμφατικά πως το mobile app παραμένει ο πιο γρήγορος, εύκολος και ασφαλής τρόπος για την αποστολή και λήψη χρημάτων από και προς τους πελάτες - χρήστες της ανά τον κόσμο.

Καθώς, μάλιστα, διαθέτει προηγμένες λειτουργίες επαλήθευσης ταυτότητας, διαρκή παρακολούθηση καθημερινά και σε 24ωρη βάση για την ανίχνευση και καταπολέμηση της απάτης (fraud monitoring), αλλά και άμεσες ειδοποιήσεις ανά λογαριασμό, «οι πελάτες μπορούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, γνωρίζοντας ότι τα χρήματά τους βρίσκονται ακριβώς εκεί που πρέπει».

Η νέα έκδοση του PayPal mobile app είναι ήδη διαθέσιμη για λειτουργικά Android και iOS και περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτήν υπάρχουν σε μορφή βίντεο, στη διεύθυνση

https://youtu.be/VJQ8LPktZeA

 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!