Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Fintech Challenge‘17

Posted On Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 14:08 Written by
Rate this item
(0 votes)

Πλούσιος σε συμμετοχές και ιδέες ο διαγωνισμός Ψηφιακής Καινοτομίας της AlphaBank

Με την ανάδειξη των τριών πιο καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών για τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες του μέλλοντος, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου ο διαγωνισμός Ψηφιακής Καινοτομίας "Fintech Challenge ' 17"

που διοργάνωσε η Alpha Bank, με στόχο την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Στη διάρκεια του διαγωνισμού, ο οποίος ξεκίνησε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, 18 ομάδες με συνολικά 52 συμμετέχοντες ανέπτυξαν καινοτόμες λύσεις και εφαρμογές στον τομέα του fintech,

με την υποστήριξη και την καθοδήγηση εξειδικευμένων και έμπειρων στελεχών της AlphaBank και συνεργατών της για το Fintech Challenge, οι οποίοι προέρχονταν από το ΜΙΤ Enterprise Forum Greece, την EY Ελλάδος, τη Microsoft και τη Vodafone.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στον σύγχρονο χώρο συνεργασίας Tzaferi 16, στο Γκάζι.

Tην τελευταία ημέρα του διαγωνισμού, όλες οι ομάδες παρουσίασαν τις ιδέες τους και στη συνέχεια πενταμελής κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από στελέχη και συνεργάτες της Alpha Bank, επέλεξε τους τρεις νικητές, με κριτήρια το επίπεδο καινοτομίας, τη δυνατότητα άμεσης εφαρμογής και τον βαθμό στον οποίο ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του χρηματοοικονομικού τομέα.

Κι αυτοί ήταν…

1ο Βραβείο Expendzen (Κωνσταντίνος Οικονόμου, Νίκος Παππάς, Σταύρος Μάνος) Εφαρμογή για την απλοποίηση των διαδικασιών εγκρίσεων, αποστολής τιμολογίων και παρακολουθήσεως εταιρικών δαπανών από εργαζομένους της επιχειρήσεως, μέσω virtual καρτών μιας χρήσης και prepaid καρτών χαμηλού ορίου.

2ο Βραβείο GIVEnTRUST by Mantis (∆ημήτρηςΓερογιάννης, Αλέξιος Πολύζος, Κωνσταντίνος Τσιούνης, Χρήστος Νικολούδης, Όλγα Τσιλιμίγκρα, Μανώλης Αδαμόπουλος) Ένα ολοκληρωμένο σύστημα για διαφάνεια και μεγιστοποίηση της απόδοσης των δωρεών, με αξιοποίηση της τεχνολογίας blockchain, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών σε περιστατικά όπως οι πρόσφατες πλημμύρες, στη Μάνδρα Αττικής.

3ο Βραβείο Nexobi (Γιώργος Αδαμίδης, Νίκος Ζαρδαβάς, Στέλιος Σαμαράς) Cloud πλατφόρμα για μικρές επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους με υπηρεσίες όπως ERP, λήψη παραγγελιών και online booking.

Η πρώτη νικήτρια ομάδα λαμβάνει ως βραβείο το ποσό των 5.000€ από την Alpha Bank καθώς και επιχειρηματική και τεχνολογική καθοδήγηση (mentoring) για τρεις μήνες από τη Microsoft.

Η δεύτερη ομάδα το ποσό των 3.000€ από την AlphaBank και τη δυνατότητα να παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια, στο πλαίσιο του MIT Enterprise ForumGreece Startup Competition,

ενώ, η τρίτη νικήτρια λαμβάνει το ποσό των 1.000€. Όλες οι ομάδες που διακρίθηκαν θα λάβουν δωρεάν συμβουλευτικές, φορολογικές και νομικές υπηρεσίες από την EY Ελλάδος καθώς και δωρεάν πρόσβαση στο Microsoft Cloud αξίας ως και 120.000$, σε περίπτωση που συνεχίσουν την ιδέα τους, μέσω του προγράμματος Bizspark της Microsoft.

«Το FintechChallenge ’17 είναι μία νέα πρωτοβουλία της AlphaBank, η οποία εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο ψηφιακού μετασχηματισμού, το οποίο εφαρμόζει ήδη η Τράπεζα», επεσήμανε ο Σπύρος Φιλάρετος, Αναπλ.∆ιευθύνων Σύμβουλος και Chief Operating Officer της AlphaBank, κατά την ομιλία του στην έναρξη του διαγωνισμού.

«∆εδομένου ότι η ψηφιακή τεχνολογία αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινότητας στην Ελλάδα, η AlphaBank αλλάζει και προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις.

Βρισκόμαστε στη σωστή χρονική στιγμή προκειμένου να προχωρήσουν οι αλλαγές οι οποίες βασίζονται στις ψηφιακές τεχνολογίες», τόνισε ο κ. Φιλάρετος.

«Η πρώτη διοργάνωση του Fintech Challenge ’17 από την Alpha Bank επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας για το έντονο ενδιαφέρον και το υψηλό επίπεδο των συμμετοχών, από τα οποία είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι», υπογράμμισε από την πλευρά του ο ∆αμιανόςΧαραλαμπίδης, Εντεταλμένος Γεν.∆ιευθυντής και Chief Digital Officer της AlphaBank.

Ο κ. Χαραλαμπίδης ανέφερε,επίσης, ότι «η εξέλιξη των ψηφιακών τεχνολογιών αλλάζει και τα ελληνικά δεδομένα, όσον αφορά στη χρήση των τραπεζικών υπηρεσιών.

Στόχος της Alpha Bank είναι να διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με νεοφυείς και καινοτόμες επιχειρήσεις, συνεχίζοντας να δημιουργεί ευκαιρίες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών προσπαθειών στον χρηματοπιστωτικό τομέα».

Κεντρική ομιλήτρια κατά την έναρξη του Fintech Challenge ’17, που συντόνισε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαλλάς,ήταν η Christina Dolan, συνιδρύτρια & Chief Operating Officer στην εταιρία iXledgerl και μέλος του MIT Enterprise Forum. Η κ.Dolan αναφέρθηκε στις δραστικές αλλαγές που σημειώνονται στον χρηματοπιστωτικό τομέα και την αξιοποίηση τεχνολογιών, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη (ArtificialIntelligence), τα bigdata και το blockchain.

Read 268 times

Related items

 • Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 “Open & Digital Disruption Day – #openD3”

  Tην Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση “Open & Digital Disruption Day – #openD3” στους χώρους του be finnovative, Πειραιώς 74 στο Μοσχάτο.

  Κεντρικό θέμα του #openD3, είναι η παρουσίαση και συζήτηση για ένα μεγάλο εύρος αναδυόμενων τεχνολογιών και εργαλείων για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών μοντέλων, νέων επιχειρήσεων και υπηρεσιών στον τομέα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (fintech).

  Επιπλέον θα συζητηθούν νέες συνθήκες και ψηφιακές τάσεις με καταλυτική επίδραση σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας και στις διαδικασίες ψηφιακού μετασχηματισμού οργανισμών και επιχειρήσεων.

  Στο #openD3 μπορούν να συμμετέχουν:

  Κάθε ενδιαφερόμενος για τις νέες τάσεις και την προοπτική της νέας ψηφιακής οικονομίας μέσα από τη χρήση disruptive τεχνολογιών
  Επιχειρήσεις, ομάδες και startup με ιδέες, λύσεις και υπηρεσίες που σχετίζονται με το fintech
  Όσοι ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν και να έλθουν σε επαφή με τα αποτελέσματα και τις ομάδες του be finnovative innovation lab
  Τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν:

  Κυρίαρχες τεχνολογικές τάσεις των τελευταίων ετών, όπως το Artificial Intelligence (AI) και το Blockchain
  To νέο θεσμικό πλαίσιο PSD2 / GDPR, οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις που δημιουργούνται μέσα από το API economy
  Fintech Startup community στην Ελλάδα: η πορεία του fintech οικοσυστήματος στην Ελλάδα και οι προοπτικές του
  Ομιλητές / Φορείς που συμμετέχουν: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, IBM, CROWDPOLICY, BLOCKCHAIN & FINTECH startups. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη η τελική λίστα φορέων και ομιλητών που θα συμμετέχουν.

  Πληροφορίες

  Facebook event https://www.facebook.com/events/2070570542958570/


  Εγγραφές εδώ

 • Η απότομη αύξηση της αξίας των κρυπτονομισμάτων τα τελευταία 5 χρόνια

  Η εκτόξευση της αξίας των κρυπτονομισμάτων έχει προκαλέσει έκπληξη στο κοινό και αμφισβήτησε ευθέως τους παραδοσιακούς νόμους της συμπεριφοράς της αγοράς.

  Μετά από πολλά χρόνια χαρακτηρισμού της ως "φούσκα", η αγορά κρυπτονομισμάτων εξακολουθεί να παραμένει ανθεκτική, εν μέσω μιας γενικά οικονομικής αβεβαιότητας.

  Το ¨κρύπτο¨ κίνημα και η επανάσταση που έχει επιφέρει, έχει καταστήσει αναγκαίο μια οπτική αποκρυπτογράφηση για να κατανοήσουμε τις βαθιές αλλαγές που έχει επιφέρει.

  Προκειμένου να αναδείξουμε την δυναμική αύξηση των κρυπτονομισμάτων, δημιουργήσαμε μια οπτική παράσταση που δείχνει την μεταβολή των πρώτων δέκα κρυπτονομίσματων τα τελευταία πέντε χρόνια.

  Χρησιμοποιώντας τον Ιανουάριο ως αφετηρία, απεικονίσαμε τις πορείες των κορυφαίων δέκα κρυπτονομισμάτων μεταξύ των ετών 2014 και 2018, με στοιχεία από το ιστότοπο Coinmarketcap.com.

  Προκειμένου να καταστεί σαφέστερη η αύξηση της κεφαλαιοποίησης της αγοράς κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου, χρησιμοποιήσαμε μια διαβάθμιση του πράσινου χρώματος από μια ελαφριά έως μια σκούρα απόχρωση. Όσο πιο σκούρο είναι το πράσινο φόντο σε κάθε τετράγωνο, τόσο μεγαλύτερη είναι η κεφαλαιοποίηση της αγοράς.

  Αντίθετα, οι ελαφρύτερες αποχρώσεις αντιπροσωπεύουν μικρότερες κεφαλοποιήσεις.

  Το Bitcoin εξακολουθεί να είναι το κορυφαίο κρυπτονόμισμα , αλλά δείχνει να έχει χάσει την αρχική του ορμή του, χωρίς όμως να αμφισβητείται η κυριαρχία του.Το Bitcoin, ήταν και είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της αγοράς κρυπτονομισμάτων όπως τη ξέρουμε σήμερα.

  Χωρίς το Bitcoin, δεν θα υπήρχε αγορά αυτή. Ωστόσο, το Bitcoin δείχνει σημεία «γήρανσης» , καθώς και άλλα νομίσματα αναδεικνύονται στο προσκήνιο παρουσιάζοντας δυναμική ανάπτυξη και επιρροή μέσα στην αναδυόμενη αυτή βιομηχανία.

  Τον Ιανουάριο του 2014, η αποτίμηση του Bitcoin ήταν 10,20 δισ. Δολάρια, το οποίο αντιπροσώπευε το 89% της συνολικής αγοράς των κρυπτονομισμάτων. Από τον Ιανουάριο του 2018, αξία του Bitcoin έχει φτάσει στα 192 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά αντιπροσωπεύοντας μόνο το 33,40% της αγοράς.

  Καθώς τα κρυπτονομίσματα ήταν σε διαδικασία ενηλικίωσης τον Ιανουάριο του 2014, μόνο τέσσερα αποτιμήθηκαν με αξία πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια. Μέχρι το 2015, η αγορά είδε μια απότομη κάθοδο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα μόνο δύο κρυπτονομίσματα από τα κορυφαία δέκα να έχουν αποτίμηση πάνω από τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

  Η αγορά επανέκαμψε το 2016 προτού να αρχίσει να έχει μια συνεχή και έντονα ανοδική πορεία. Τον Ιανουάριο του 2017, η αγορά κρυπτογράφησης είδε επτά νομίσματα πάνω από το όριο των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά μόνο το Bitcoin ήταν με αποτίμηση μεταφρασμένη σε δισεκατομμύρια δολάρια.

  Με την αγορά των κρυπτονομισμάτων να περνά σε φάση ενηλικίωσης στα τέλη του 2017, ξεκίνησε ένα ράλι ανόδου το οποίο έφερε και τα δέκα πρώτα κρυπτονομίσματα με αποτιμήσεις μεγαλύτερες του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων για καθένα από αυτά.

  Η αποτίμηση συνολικά της αξίας των δέκα κορυφαίων κρυπτονομισμάτων μεταξύ Ιανουαρίου 2014 και Ιανουαρίου 2018 ήταν ως εξής:

  - Ιανουάριος 2014: $ 11.356.979.703

  - Ιανουάριος 2015:$ 3.403.948.945

  - Ιανουάριος 2016: $ 6.283.781.652

  - Ιανουάριος 2017: $ 16.985.815.798

  - Ιανουάριος 2018:$ 455.573.149,014

  Το συνολικό ύψος της αξίας των δέκα κορυφαίων κρυπτονομισμάτων από 11,36 δις δολάρια εκτοξεύτηκε στα 455,57 δισ.δολάρια μεταξύ Ιανουαρίου 2014 και Ιανουαρίου 2018.

  Αυτό μεταφράζεται σε αύξηση κατά 444,22 δις δολάρια, ή σαν ποσοστό 190,27% κατά την πενταετία.

  Είναι ενδιαφέρον ότι τα τρία μεγαλύτερα σε αξία κρυπτονομίσματα Bitcoin, Litecoin και Ripple τον Ιανουάριο του 2014 είναι και τα μοναδικά που παραμένουν σταθερά ανάμεσα στα δέκα πρώτα κάθε χρονιάς από την στιγμή εμφάνισης των κρυπτονομισμάτων.

  Το Ethereum εισήλθε στη κορυφαία ομάδα των δέκα πρώτων τον Ιανουάριο του 2016 και εξέπληξε ολόκληρη την αγορά με την απότομη άνοδο τουκαι να είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα, παρόλο που είναι μόνο στο δεύτερο χρόνο λειτουργίας. Ο χρόνος θα αποκαλύψει σίγουρα τις νέες τάσεις στη αγορά κρυπτονομισμάτων και απαιτεί σίγουρα διορατικότητα και έμπνευση.

  Πηγή: howmuch.net

 • Mastercard & Here δημιουργούν ψηφιακό περιβάλλον πληρωμών

  Η Mastercard και η εταιρεία HERE Technologies, εταιρεία που ειδικεύεται στις εφαρμογές location ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα πληρωμών για τους ανθρώπους που είναι σε κίνηση.

  Σε κοινό δελτίο τύπου, οι εταιρείες δήλωσαν ότι θα συνεργαστούν για να συνδυάσουν τις ψηφιακές πληρωμές και τις τεχνολογίες location και να επιτρέψουν τη δυνατότητα πληρωμών μέσω διασύνδεσης με το αυτοκίνητο.

  "Με όλο και περισσότερους χρήστες από ποτέ να είναι σε κίνηση, χρησιμοποιώντας διαφορετικές συσκευές, οι επιχειρήσεις μας πρέπει να συνεργαστούν στενότερα για να δημιουργήσουν εμπειρίες που θέτουν τους ανθρώπους στο επίκεντρο", δήλωσε ο Hany Fam, εκτελεστικός αντιπρόεδρος εταιρικών συνεργασιών της Mastercard.

  Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία τους, οι Mastercard και HERE έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό και ασφαλές περιβάλλον πληρωμών.

  Εκτός από την προώθηση της συνεργασίας στο συγκεκριμένο πεδίο, οι δύο εταιρείες θα διερευνήσουν τη προοπτική ανάπτυξης περεταίρω υπηρεσιών mobility as a service(MaaS). Οι υπηρεσίες αυτές θα βασίζονται σε αναλύσεις δεδομένων και από τις δύο εταιρείες.

  "Η τεχνολογία location και οι ψηφιακές πληρωμές βρίσκονται στο επίκεντρο του τρόπου με τον οποίο θα δημιουργούμε υπηρεσίες που θα έχουν εφαρμογή στον φυσικό κόσμο", δήλωσε στο ίδιο δελτίο ο Angel Mendez, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της HERE Technologies.

  "Η συνεργασία αυτή θα δώσει τη δυνατότητα σε ανθρώπους, επιχειρήσεις και πόλεις να δημιουργούν αλληλεπίδραση, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες την κατάλληλη στιγμή και τοποθεσία. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Mastercard σε ένα ευρύ πρόγραμμα καινοτομίας, που θα βοηθήσει στη βελτίωση της προσωπικής εμπειρίας των χρηστών σε ένα "έξυπνο" αστικό περιβάλλον".

  Ως μέρος της συμφωνίας αυτής, η HERE θα συνεργαστεί με την εταιρεία αστικής ανάπτυξης City Possible, εταιρεία που αναπτύσσει νέες μορφές συνεργασίας μεταξύ του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και αποβλέπει τη δημιουργία εφαρμογών στο πλαίσιο ανάπτυξης «έξυπνων» πόλεων..

  Πηγή: PYMNTS

   

 • Η Τράπεζα Πειραιώς εγκαινιάζει το “rAPIdLINK”

  Υπακούοντας στα κελεύσματα των καιρών, που θέλουν την αξιοποίηση των ανοικτών δεδομένων να βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των απανταχού της Γης developers, η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε την εμπορική διάθεση της πλατφόρμας“rAPIdLINK”,αποδεικνύοντας έμπρακτα και με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία της πως «τα δεδομένα ανήκουν στους πελάτες» της.

  Με τη χρήση της νέας πλατφόρμας, καθίσταται εφικτή η σε πραγματικό χρόνο (real-time) πρόσβαση των πελατών της στα τραπεζικά δεδομένα τους και η εκτέλεση τραπεζικών συναλλαγών, μέσω εφαρμογών λογισμικού τρίτων συνεργαζόμενων εταιριών.

  Η πλατφόρμα “rAPIdLINK” δίνει πλέον τη δυνατότητα σε εταιρίες λογισμικού οι οποίες διαθέτουν εφαρμογές σε πελάτες τους (για παράδειγμα, συστήματα ERP), να τις διασυνδέσουν με τα συστήματα της Τράπεζας, διατηρώντας πάντοτε τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

  Η διαθέσιμη λειτουργικότητα της νέας πλατφόρμας συγκεντρώνεται στις παρακάτω βασικές κατηγορίες

  Προσωπικές Πληροφορίες
  Χαρτοφυλάκιο Προϊόντων
  Καταθετικοί Λογαριασμοί
  Πιστωτικές/Προπληρωμένες/Χρεωστικές Κάρτες
  Εκτελέσεις Μεταφορών / Εμβασμάτων
  Εκτελέσεις Μαζικών Εμβασμάτων / Μισθοδοσιών
  Πληρωμές Λογαριασμών (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, κλπ.)
  Γενικές Πληροφορίες Δικτύου Καταστημάτων και ATM, APS

  και θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες υπηρεσίες και συναλλαγές. Όλες αυτές οι λειτουργίες παραμένουν πάντοτε κάτω από τον ασφαλή και απόλυτο έλεγχο του ίδιου του πελάτη.

  Παρουσιάζοντας τη νέα πρωτοβουλία, ο Γιώργος Κωτσάκης, Βοηθός Γεν. Διευθυντής GroupTechnology, τόνισε ότι «Στην Τράπεζα Πειραιώς παρακολουθούμε πάντοτε πολύ στενά όλες τις νέες τεχνολογικές τάσεις που διαμορφώνονται διεθνώς κι έτσι αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε την αρχιτεκτονική Open-Banking, με σκοπό να προσφέρουμε τραπεζικές υπηρεσίες πλήρως ενσωματωμένες μέσα σε συστήματα τρίτων.

  Η νέα πλατφόρμα “rAPIdLINK” που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από το InnovationCenter της τράπεζας, μας επιτρέπει να προσφέρουμε μία νέα εξαιρετική τραπεζική εμπειρία στους πελάτες μας, διευκολύνοντας τις οικονομικές τους συναλλαγές κατευθείαν εκεί όπου οι ίδιοι δραστηριοποιούνται, εργάζονται και ζουν.

  Η πλατφόρμα βρίσκεται σε παραγωγική λειτουργία και ήδη μεγάλες ελληνικές εταιρείες παραγωγής λογισμικού, όπως οι Entersoft, EpsilonNet, SoftOne, SingularLogic, Unisoft κ.ά, έχουν διασυνδεθεί με τα APIs της πλατφόρμας κι έχουν ενσωματώσει τις διαθέσιμες λειτουργικότητες στα συστήματά τους.

  Μπορούν έτσι να προσφέρουν στους πελάτες τους, που είναι και πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, τη νέα εμπειρία τραπεζικών συναλλαγών».

  Αξίζει να σημειωθεί πως η Τράπεζα Πειραιώς απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση και προς άλλες εταιρείες λογισμικού που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τη νέα πλατφόρμα “rAPIdLINK”.Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση “Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.” και στην ιστοσελίδα https://RapidLink.piraeusbank.gr

 • Ομιλία κυρίας Πατέλη Cofounder Economic Space Agency

  Στο πλαίσιο της e-Commerce Expo διεξήχθη και το συνέδριο του οποίου οι θεματικές ενότητες του οποίου ήταν:

  Νομικά θέματα - Ασφάλεια - User Experience Digital Marketing Digital Payments κα Εξωστρέφεια

  Οι υψηλού επίπεδου εισηγήσεις από τους ομιλητές κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συνέδρων και αποτέλεσαν το οδικό χάρτη των εξελίξεων στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

  Στην ιστοσελίδα μας θα μοιραστούμε μαζί σας τις σημαντικότερες ομιλίες του συνεδρίου, ελπίζοντας ότι θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις καινοτομίες και τις λύσεις που παρουσιάστηκαν σε αυτό.

  Η κυρία Κορίννας Πατέλη είναι Cofounder at Economic Space Agency, και η ομιλία της είχε θέμα: "Η Δημιουργική Κρίση"

  Το πλήρες κείμενο της εισήγησης της κυρίας Κορίννας Πατέλλη μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή pdf εδώ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Open Source διαχείριση ή άλλη?

Κόμβος πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες, εστιάζοντας ειδικότερα στην αξιοποίηση του web.

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!