Image
Image

Ευέλικτη και ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψηφιακών πληρωμών myPOS

Posted On Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 11:29 Written by

H myPOS είναι μια ιδιαίτερα ευέλικτη, ολοκληρωμένη πλατφόρμα αποδοχής ηλεκτρονικών πληρωμών, με κάρτες τεχνολογίας chip ‘n’ PIN, μαγνητοταινίας και ανέπαφων συναλλαγών (NFC) που εμπιστεύονται πάνω από 150.000 επιχειρήσεις σε περισσότερες από 30 χώρες.

H myPOS προσφέρει ήδη τη δυνατότητα σε χιλιάδες επιχειρηματίες στην Ελλάδα να δέχονται πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες των VISA, MasterCard, JCB, Union Pay, American Express και Bancontact, στα φυσικά τους καταστήματα, από τα e-shop τους, απομακρυσμένα, εν κινήσει (taxi, courier, delivery κ.λπ.), marketplaces, αυτόματους πωλητές, ψηφιακά ράφια, ακόμα και με χρήση μόνο των κινητών τους τηλεφώνων. 

Οι καινοτόμες υπηρεσίες και τα τερματικά της myPOS, καθώς και η τεχνογνωσία που έχει στις ηλεκτρονικές πληρωμές, προσέλκυσε το ενδιαφέρον ακόμα και πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα, όπως η L’Oreal, που τοποθετεί σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα τα custom ψηφιακά ράφια Beaut-e Point και η KFC.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει η myPOS στους επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν τα τερματικά και τις online υπηρεσίες της, είναι το γεγονός ότι έχουν μέσα σε 10 δευτερόλεπτα τα χρήματα από τις κάρτες των πελατών τους διαθέσιμα στον λογαριασμό τους, αφού προσφέρει χωρίς επιπλέον χρέωση την άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών.

myPOS τερματικά Android 

Η myPOS, ήδη από το 2018 διαθέτει το δικό της App Market, το οποίο επιτρέπει σε τρίτους προγραμματιστές να ανεβάσουν τις δικές τους εφαρμογές και να τις λειτουργούν στα myPOS τερματικά Android. Αυτό σημαίνει πως οι επιχειρηματίες που θα επιλέξουν να έχουν στις επιχειρήσεις τους τερματικά myPOS με λειτουργικό Android, όπως τα μοντέλα myPOS Carbon και myPOS Slim, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ακόμα και ως ταμειακές μηχανές συμβατές με το My Data.

Οι Android εφαρμογές του myPOS App Market είναι διαθέσιμες σε όλους τους επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν τα τερματικά σε Ελλάδα, Κύπρο, τις υπόλοιπες χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, καθώς και στην Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι προγραμματιστές μέσω του myPOS App Market έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια πανευρωπαϊκή αγορά και μπορούν να αποκτήσουν νέους πελάτες μέσα από το συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο των ήδη 150.000+ επιχειρηματιών – πελατών της myPOS.

Υπάρχουν ήδη εφαρμογές από Έλληνες προγραμματιστές όπως για parking, τα ΚΤΕΛ, τις εταιρείες ταχυμεταφορών / last mile delivery, ασύρματης παραγγελιοληψίας για την εστίαση, καθώς και ταμειακής μηχανής συμβατής με το My Data, οι οποίες λειτουργούν στα myPOS τερματικά και μπορείτε να τις δείτε όλες εδώ.

Χρήση Android smartphone με εφαρμογή myPOS 

Από τον Νοέμβριο του 2020, η myPOS με τη δωρεάν εφαρμογή myPOS Glass επιτρέπει στα κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Android 8.1 και άνω που έχουν NFC chip, να δέχονται ανέπαφα πληρωμές με κάρτες και με δυνατότητα καταχώρησης του PIN στην οθόνη των κινητών τηλεφώνων. H εφαρμογή έχει ήδη ξεπεράσει τις 200.000 εγκαταστάσεις μέσω Google Play και Huawei App Gallery σε όλη την Ευρώπη. Με το myPOS Glass οι επιχειρηματίες δεν χρειάζονται καν τερματικό POS για να δέχονται πληρωμές με κάρτες.

Πληρωμές με myPOS QR Codes

Τα γνωστά μας QR code μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την αποδοχή πληρωμών με κάρτες. Οι επιχειρηματίες δημιουργούν μέσα από την myPOS mobile εφαρμογή το QR code πληρωμής, οι πελάτες το σκανάρουν με την κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου, καταχωρούν οι ίδιοι οι πελάτες τα στοιχεία της κάρτας τους και η πληρωμή ολοκληρώνεται με άμεση πίστωση των χρημάτων στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό των επιχειρηματιών.

Αυτόνομα φορητά τερματικά POS από 39 ευρώ χωρίς συνδρομή και δεσμεύσεις

Τα τερματικά myPOS είναι αυτόνομα, με δική τους κάρτα SIM, η οποία παρέχει δωρεάν απεριόριστη σύνδεση στο Internet σε Ελλάδα, Κύπρο και λοιπές χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, είναι ασύρματα και φορητά, ενώ ορισμένα μοντέλα χωράνε ακόμα και στη τσέπη. Τα τερματικά myPOS δεν έχουν συνδρομές ή δεσμευτικές συμβάσεις και μπορείτε να δείτε τις τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους εδώ.

 

Δείτε περισσότερα για τις προσφερόμενες λύσεις στο equinox-ventures.com το web site του επίσημου διανομέα της myPOS.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 

Image
Image

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Image
Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!